Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Kizlar selam.ben yapamiyorum 4 5 gundur.kizim ateslendi onunla ugrastim.atesi inmeyince hastaneye geldik.malesef zaturre olmus.2 gundur hastanedeyiz.sukur iyi biraz.

Maşallah bayağı bayağı spor yapmışsın sen .
ni5an listeye dahil olacakmısın , ekleyelim mi ? Ölçülerini verirsen Yagmurun_kizi ilk sayfadaki listeye de ekler senide .
Bendeki sorun spor yapmaya üşenmek, sporu ertelemekle başlıyor :) karar verip kesin başladığımda da deli gibi spor yapıyorum. ortam yok pek bir de yapmayınca vicdanen rahat olamıyorum. Spor yapınca daha mutlu oluyorum :) Burası da güzel motivasyon sağlıyor o yüzden listeye girmeyi çok isterim
Ölçmeye çalıştım doğru ölçmüşümdür herhalde kalça 94 basen 104 üst bacak 57

Kizlar selam.ben yapamiyorum 4 5 gundur.kizim ateslendi onunla ugrastim.atesi inmeyince hastaneye geldik.malesef zaturre olmus.2 gundur hastanedeyiz.sukur iyi biraz.

Geçmiş olsun. Çabucacık iyileşir inşallah.

Köprü yapmak için nete baktım ama mümkün degil yapamadım . Nasıl yapıyorsunuz , çok zormuş . Ara ara deniyicem vücudumu alıştırmak , yapabilmek için
Kalça için en etkili hareket köprü ki yap yapabildiğin kadar. Ben ilk 10la başladım.
Ama hala zorlanıyorum

Maşallah bayağı arttırdın sayısı , basenlerinde aynı büyüklükte gitsin inşallah .
10 sn lik falanda olsa hiç dinlenmeden mi yapıyorsun ?
Canım benim bebiş oluyor yanımda arada ağlıyor falan onuna iki pış pış sonra devam ediyorum. Eğer hepsini aynı anda yapmazsam yapmak içimden gelmiyor sonra

İyice hamlaşmışsın sen. :))
Yavaş yavaş açılırsın ama

Geçmiş olsun canım. Rabbim acil şifalar versin
Hemen ekliyorum tabloya aramıza hosgeldin canim:))

merhaba arkadaşlar
iki üç gündür bildirim yazmıyordum spor yapamıyorum
diş tedavim vardı, ters giden şeyler oldu nefes almakta zorlanıyordum
ama nereye gideceksem yürüyerek gittim
inşallah bir kaç gün içinde tekrar bildirim yazacağım

Geçmiş olsun canım. İnşallah biraz daha iyisindir.

Makastan öteye gidemediiim , onu da kaç tane yaptığımı saymadım , burcu güneşin oflaya oflaya şarkıs eşliğinde ( şarkı 3 tekrar repette) o kadar yapabildim , yarın sayıcam , sabah uyandığımda yürüyorum , sanki dün dünyayı yürüyerek turlamış gibiydim , anca alışırım sanırım

Oo sen ölmüşsün de ağlayanin yok be hannaz azcık istekli ol bacim yoksa gitmez o basenler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…