• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi 500 makas+500 iç bacak 75 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht Safir Taht 275 basen + 275 iç bacak 1,5 dk plank + videodaki bazı hareketler
@rise_rainbow
nazlma nazlma
TanGO TanGO başta 1mil leslie+400 basen+50 kopru+50 iç bacak+50 lastikle yana adım+25 videodaki hareketler+sonda esnetme
Selenofil Selenofil 100 squat + 40 sn plank + 100 makas + 25 sn lunge
@BahaRaslan99
sdktm sdktm
A aykumsal 200 basen + 100 iç bacak + videodaki hareketler + esneme
Hannaz Hannaz biraz makas hareketi.
Ni5AN Ni5AN
selaaam canlariiimm 350 basen 400 ic bacak 85 köprü tibet 5 tekrar

Geçmiş olsun canım. Rabbim acil şifalar versin

Hemen ekliyorum tabloya aramıza hosgeldin canim:))

Hoşbuldum canım :KK68: ben sizin yaptığınız hareketleri yapmıyorum ama ben de her gün ne yaptığımı yazacağım. Hep beraber kurtulucaz inşallah şu basenlerden.
Bu arada spora destek olması açısından selülit giderici, inceltici ya da sıkılaştırıcı krem sürüp masaj aleti ile masaj yapmak istiyorum. Var mı tavsiye edebileceğiniz krem. Bir de selülit masaj aleti.

Bendeki sorun spor yapmaya üşenmek, sporu ertelemekle başlıyor :) karar verip kesin başladığımda da deli gibi spor yapıyorum. ortam yok pek :KK48: bir de yapmayınca vicdanen rahat olamıyorum. Spor yapınca daha mutlu oluyorum :) Burası da güzel motivasyon sağlıyor o yüzden listeye girmeyi çok isterim :KK68:
Ölçmeye çalıştım doğru ölçmüşümdür herhalde kalça 94 basen 104 üst bacak 57 :KK23:
Bu konuya yazıyo olmak beni isteksiz anlarımda hareketleri yapmaya itiyor . Sende de aynı etkiyi yaratacağına eminim . Motive edelim birbirimizi ki bu basenlerden kurtulalım .
Hoşgeldin aramıza :KK20:

Canım benim bebiş oluyor yanımda arada ağlıyor falan onuna iki pış pış sonra devam ediyorum. Eğer hepsini aynı anda yapmazsam yapmak içimden gelmiyor sonra

Yerim onu ben maşallah canım :KK46:
Anladım bende mümkün olduğunca hareketlere başlayıp bitirmek istiyorum. Sayı cok zorlarsa 10 sn nefeslerin devam ediyorum .

merhaba arkadaşlar
iki üç gündür bildirim yazmıyordum spor yapamıyorum
diş tedavim vardı, ters giden şeyler oldu nefes almakta zorlanıyordum
ama nereye gideceksem yürüyerek gittim
inşallah bir kaç gün içinde tekrar bildirim yazacağım
Cok gecmis olsun :(

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi 500 makas+500 iç bacak 75 köprü+ videodaki hareketler
C cranial 350 basen + 400 iç bacak + 85 köprü + Tibet 5 tekrar
Safir Taht Safir Taht 275 basen + 275 iç bacak 1,5 dk plank + videodaki bazı hareketler
@rise_rainbow
nazlma nazlma
TanGO TanGO başta 1mil leslie+400 basen+50 kopru+50 iç bacak+50 lastikle yana adım+25 videodaki hareketler+sonda esnetme
Selenofil Selenofil 100 squat + 40 sn plank + 100 makas + 25 sn lunge
@BahaRaslan99
sdktm sdktm
A aykumsal 200 basen + 100 iç bacak + videodaki hareketler + esneme
Hannaz Hannaz biraz makas hareketi.
Ni5AN Ni5AN
8 min buns + mari winsor 18 dk lık kalça egzersizi + 9. saat callanetics

Bu köprü hareketini nasıl yapıyor ben anlamadım
Asıl köprü hareketi bugün bir kaç sayfa evvel eklediğim video galiba ama onu yapmak cok zor en azından bana öyle geldi . Nette basit köprü hareketi var onu ekliyorum sanırım ben ancak bununyapabilirim şimdilik .

Köprü hareketi yazınca bu çıktı ve tabii ki yapamadım . Yapmak için ugrasicam o ayrı .

Sen söyleyince baktım , çeşitleri varmış . Basit köprü olanı kolaymış .

Canım ne yaptın sen bu değil tabiki jimnastikcimiyiz biz :D kollar baş yerden kalkmiyor sadece kalcani kaldiracaksin

Asıl köprü hareketi bugün bir kaç sayfa evvel eklediğim video galiba ama onu yapmak cok zor en azından bana öyle geldi . Nette basit köprü hareketi var onu ekliyorum sanırım ben ancak bununyapabilirim şimdilik .

Canım doğrusu bu işte bunu yapacaksın

merhaba arkadaşlar
iki üç gündür bildirim yazmıyordum spor yapamıyorum
diş tedavim vardı, ters giden şeyler oldu nefes almakta zorlanıyordum
ama nereye gideceksem yürüyerek gittim
inşallah bir kaç gün içinde tekrar bildirim yazacağım
Çok geçmiş olsun

Cizre için de dağlardan 500 kadar terörist inecek diyorlarmış. Ablam her yer polis ve asker kaynıyor diyor. Okul bahçesinde de tanklarla nöbet tutuyorlarmış. Off çok kötü ya.. Okulun her yerinde tehdit mesajları varmış. Tüm kitap, araç gereç hatta tüm kapıları söküp yakmışlar. :KK43:

Canım ne yaptın sen bu değil tabiki jimnastikcimiyiz biz :KK70: kollar baş yerden kalkmiyor sadece kalcani kaldiracaksin
Nete köprü hareketi yazınca ilk bu video çıktı . Şok geçirdim bende . Gerçi dünden beri ara ara deniyorum ilerleme var :KK43::KK43::KK43:
Canım doğrusu bu işte bunu yapacaksın

Diğerine göre basit gibi ama bu hile zorluyor :KK5:

Bezle yer silmeyi de spordan sayabilirmiyiz :D çok Yoruldum hareketlerin hepsini yapabilecek miyim bilmiyorum :KK43:

Back