- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #1.161
Tek seferde yapıyorum ben ısınmisken yapıyorum hepsini yoksa bir daha yapmaya zamanım olmuyorGeçmiş olsun. Benim hiç gizli saklı bir şeyim olmuyor.Çok fazla rastlamıyor yaparken sporumu da, rastlasa da farkına varmıyor. Uzanarak oğlumu emziriyorum. Emzirdiğin yerde makas hareketini yapıyorum. Sıkıntı; benim kuzu pek emmek istemiyor. Isırıp ısırıp duruyor beni kerata. Tek seferde makas yaparken 400'u geçiyorsan bravo falla, su gibi erirsin inşallah. Ben 100 defa da tıkanıyorum. En kalın bacak benim şu an. Vaktim olsa hırs yapacam haaa.
Maşallah bayağı arttırdın sayısı , basenlerinde aynı büyüklükte gitsin inşallah .Tek seferde yapıyorum ben ısınmisken yapıyorum hepsini yoksa bir daha yapmaya zamanım olmuyor
Kopru o kadar zor bir hareket değil acaba yanlis mi yapiyorsunKöprü yapmak için nete baktım ama mümkün degil yapamadım . Nasıl yapıyorsunuz , çok zormuş . Ara ara deniyicem vücudumu alıştırmak , yapabilmek için
Ay kizlar bana hiç bildirim gelmiyo bugunYagmurun_kizi 500 makas+500 iç bacak 75 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht
@rise_rainbow
nazlma
TanGO başta 1mil leslie+400 basen+50 kopru+50 iç bacak+50 lastikle yana adım+25 videodaki hareketler+sonda esnetme
Selenofil
@BahaRaslan99
sdktm
A aykumsal
Hannaz
Kızlar bütün gece yatakta baston yutmuş gibiydim , sanki beni kundağa sarmışlar gibiydim , bacaklarımı kıpırdatamadım , bu gün hareketleri yapmadım daha , yapınca söylerim , yaptım diye yalan söylemek istemiyorum , hepinize iyi günler
Köprü hareketi yazınca bu çıktı ve tabii ki yapamadım . Yapmak için ugrasicam o ayrı .Kopru o kadar zor bir hareket değil acaba yanlis mi yapiyorsun
Maşallah bayağı bayağı spor yapmışsın sen .8 min buns tamam mari winsor 18 dk lık kalça egzersizi tamam vee 9. saat callanetics tamam.
bugün aynada inceledim kendimi selülitlerimde ciddi azalma var
Evet tek bacak sayısı .Bu basen hareketi sayısını tek bacakta yaptığımız sayıyı mı veriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?