• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Geçmiş olsun. Benim hiç gizli saklı bir şeyim olmuyor. :confused:Çok fazla rastlamıyor yaparken sporumu da, rastlasa da farkına varmıyor. Uzanarak oğlumu emziriyorum. Emzirdiğin yerde makas hareketini yapıyorum. Sıkıntı; benim kuzu pek emmek istemiyor. Isırıp ısırıp duruyor beni kerata. Tek seferde makas yaparken 400'u geçiyorsan bravo falla, su gibi erirsin inşallah. Ben 100 defa da tıkanıyorum.:mad: En kalın bacak benim şu an. Vaktim olsa hırs yapacam haaa.:KK70:
Tek seferde yapıyorum ben ısınmisken yapıyorum hepsini yoksa bir daha yapmaya zamanım olmuyor

Köprü yapmak için nete baktım ama mümkün degil yapamadım . Nasıl yapıyorsunuz , çok zormuş . Ara ara deniyicem vücudumu alıştırmak , yapabilmek için :KK43:

Bu arada telde basenlerimin falan fotosunu çekmeye çalıştım ama sanırım teli tutuşumla alakalı aynada gördüğümle , telde çektiğim foto kesinlikle aynı beden değil. Telim zayıf gösteriyor . Akşam eşimin telefonuyla çekmeyi deniyicem .

Tek seferde yapıyorum ben ısınmisken yapıyorum hepsini yoksa bir daha yapmaya zamanım olmuyor
Maşallah bayağı arttırdın sayısı , basenlerinde aynı büyüklükte gitsin inşallah .
10 sn lik falanda olsa hiç dinlenmeden mi yapıyorsun ?

Kızlar bütün gece yatakta baston yutmuş gibiydim , sanki beni kundağa sarmışlar gibiydim , bacaklarımı kıpırdatamadım , bu gün hareketleri yapmadım daha , yapınca söylerim , yaptım diye yalan söylemek istemiyorum , hepinize iyi günler

Kopru o kadar zor bir hareket değil acaba yanlis mi yapiyorsun
Köprü hareketi yazınca bu çıktı ve tabii ki yapamadım . Yapmak için ugrasicam o ayrı .

Sen söyleyince baktım , çeşitleri varmış . Basit köprü olanı kolaymış .

8 min buns tamam mari winsor 18 dk lık kalça egzersizi tamam vee 9. saat callanetics tamam.
bugün aynada inceledim kendimi selülitlerimde ciddi azalma var :KK49::KK49:
Maşallah bayağı bayağı spor yapmışsın sen .
ni5an listeye dahil olacakmısın , ekleyelim mi ? Ölçülerini verirsen Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi ilk sayfadaki listeye de ekler senide .

Back