- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.579
- 598
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
- #1.221
Merhaba kızlar 40 sağ makas 40 sol makas ,valla ötesi yok ,anca bu kadar yapabildim , zaten hiç oturmadım bile bu gün misafirim var çok yoğunum ,selâmlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün için,
Yagmurun_kizi 500 makas+500 iç bacak 75 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht 275 basen + 275 iç bacak 1,5 dk plank + videodaki bazı hareketler
@rise_rainbow200 basen+ 300 iç bacak+75 köprü+ 1 mil leslie
nazlma
TanGO başta 1mil leslie+400 basen+50 kopru+50 iç bacak+50 lastikle yana adım+25 videodaki hareketler+sonda esnetme
@Hazal 100 squat + 40 sn plank + 100 makas + 25 sn lunge
@BahaRaslan99
sdktm
A aykumsal 200 basen + 100 iç bacak + videodaki hareketler + esneme
Hannaz biraz makas hareketi.
Ni5AN
Bu gün daha yapmadım. Benim spor 17.00 dan sonra ne zamana denk gelirse başlayacak hafta içi.
Yagmurun_kizi herkesi heveslendirdin kuzum. 500 gören 100 , 200 az buluyor.
Yapmaya çalıştım ama yoruyor insani . Bugün bacaklarım da sızı vardı hep köprüden mi oldu diye düşündüm . Basit olan versiyonu daha kolay hakikaten .Safir Taht dediğim köpruyu yapabıldın mı bugun
Yapmaya çalıştım ama yoruyor insani . Bugün bacaklarım da sızı vardı hep köprüden mi oldu diye düşündüm . Basit olan versiyonu daha kolay hakikaten .
Şu zor olan köprüyü de deniyorum gün içinde , yerden sadece 1 cm kadar 1 saniyeliğine yükselip , düşüyorum hemen
Yüklediğim ilk videoyu bak canım bir ara o zaman anlarsın ne demek istediğimi .
yavaş yavaş alışırsın canım.. valla ben kolay zor bılmem ebrununkını yapıyorum o bile kalçamı agrıtıyor bıraz
Tek bacak sayısını yazıyoruz listeye endişelenme , pes etme sakın zamanla arttır . Bir süre sonra 40 yaptığında hiç yapmamış gibi hissedeceğinden zaten arttırmak isteyeceksin .40 sağ 40 sol bacak makas hareketi 8o eder sanki , niye sadece 40 yazdıııın
Yagmurun_kizi 500 makas+500 iç bacak 75 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht 300 basen + 300 iç bacak 1,5 dk plank + 15 köprü + videodaki bazı hareketler
@rise_rainbow
nazlma
TanGO Bugün pek vaktim olmadı enerjim de yok yemek yaparken ayakta birkaç hareket yaptım kayıtlara böyle geçsin
@Hazal
@BahaRaslan99
sdktm
A aykumsal 100 basen + 100 iç bacak + 70 köprü + videodaki hareketler
Hannaz 40 makas
Ni5AN
sen istersınde yapmaz mıyız