• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Dün için,
Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi 500 makas+500 iç bacak 75 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht Safir Taht 275 basen + 275 iç bacak 1,5 dk plank + videodaki bazı hareketler
@rise_rainbow200 basen+ 300 iç bacak+75 köprü+ 1 mil leslie
nazlma nazlma
TanGO TanGO başta 1mil leslie+400 basen+50 kopru+50 iç bacak+50 lastikle yana adım+25 videodaki hareketler+sonda esnetme
@Hazal 100 squat + 40 sn plank + 100 makas + 25 sn lunge
@BahaRaslan99
sdktm sdktm
A aykumsal 200 basen + 100 iç bacak + videodaki hareketler + esneme
Hannaz Hannaz biraz makas hareketi.
Ni5AN Ni5AN
Bu gün daha yapmadım. Benim spor 17.00 dan sonra ne zamana denk gelirse başlayacak hafta içi.
Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi herkesi heveslendirdin kuzum. 500 gören 100 , 200 az buluyor.:KK45:

Dün için,
Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi 500 makas+500 iç bacak 75 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht Safir Taht 275 basen + 275 iç bacak 1,5 dk plank + videodaki bazı hareketler
@rise_rainbow200 basen+ 300 iç bacak+75 köprü+ 1 mil leslie
nazlma nazlma
TanGO TanGO başta 1mil leslie+400 basen+50 kopru+50 iç bacak+50 lastikle yana adım+25 videodaki hareketler+sonda esnetme
@Hazal 100 squat + 40 sn plank + 100 makas + 25 sn lunge
@BahaRaslan99
sdktm sdktm
A aykumsal 200 basen + 100 iç bacak + videodaki hareketler + esneme
Hannaz Hannaz biraz makas hareketi.
Ni5AN Ni5AN
Bu gün daha yapmadım. Benim spor 17.00 dan sonra ne zamana denk gelirse başlayacak hafta içi.
Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi herkesi heveslendirdin kuzum. 500 gören 100 , 200 az buluyor.:KK45:

heveslensınler canım yaza ne kaldı:KK53::KK53:

Safir Taht Safir Taht dediğim köpruyu yapabıldın mı bugun:KK49::KK49:
Yapmaya çalıştım ama yoruyor insani . Bugün bacaklarım da sızı vardı hep köprüden mi oldu diye düşündüm . Basit olan versiyonu daha kolay hakikaten .

Şu zor olan köprüyü de deniyorum gün içinde , yerden sadece 1 cm kadar 1 saniyeliğine yükselip , düşüyorum hemen :KK70::KK70::KK70:

Yapmaya çalıştım ama yoruyor insani . Bugün bacaklarım da sızı vardı hep köprüden mi oldu diye düşündüm . Basit olan versiyonu daha kolay hakikaten .

Şu zor olan köprüyü de deniyorum gün içinde , yerden sadece 1 cm kadar 1 saniyeliğine yükselip , düşüyorum hemen :KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70:

yavaş yavaş alışırsın canım.. valla ben kolay zor bılmem ebrununkını yapıyorum o bile kalçamı agrıtıyor bıraz:KK53:

Ayak bileğinizi inceltecek 3 hareket
Ayak bileğinizin kalın olduğunu düşünüyor ve daha ince görünmesini istiyorsanız işte size 3 muhteşem egzersiz hareketi...
ayak_bileginizi_inceltecek_3_hareket-0.jpg

Güzel fiziğe sahip olan kadınların 3 İnceB'ye (boyun, bel ve bilek) sahip oldukları söylenir. Bu fikir bile sizi spor ve zayıflama konusundaki iç dürtülerinizi harekete geçirmeye sebep olur.
Ayak bilekleri belki de incelmesi en zor bölge olabilir ama düzenli uygulayacağınız 3 egzersiz hareketiyle bu hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Ayak bileğinizi inceltecek 3 hareket
Makas egzersizi

Sırt üstü uzandıktan sonra ellerinizi kalçalarınızın altına yerleştirerek belinizi destekleyin. Harekete başlamadan önce karnınızı sıkın. Belinizin düz pozisyonunu bozmadan, bacaklarınızı sanki bir makas gibi yukarı aşağı hareket ettirin. Bacaklarınızın düz olmasına ve hareket bitimine kadar yere değmemesine dikkat edin. Ayak baş parmağınız karşıyı gösterecek şekilde ayağınızı konumlandırın.

14582174430.11416900.jpg

İleri-geri çekme hareketleri

Yere oturun ve bacaklarınızı ileriye doğru dimdik uzatın. Ardından ayaklarınızı dizlerinizden kırarak vücudunuza doğru çekin içinizden 10'a kadar sayın. Bu işlemi 3-4 dakika boyunca uygulayın.

14582179110.34255500.png

Plié squat jump

Bacaklarınızı omuz genişliğinde açarak ayakta durun. Ayaklarınızı dışa çevirin ve ellerinizi kalçana koy. Parmak uçlarınızda yükselin, dizlerinizi bükerek uyluklarınız yere paralel oluncaya kadar geriye doğru alçalın. Yerden yukarı zıplayın, ayaklarınızı kalça genişliğinde açık tutun ve parmak uçlarınızla yumuşak bir şekilde yere inin. 5-20 tekrar yapın.

14582180050.54264600.jpg

:KK70::KK70:

yavaş yavaş alışırsın canım.. valla ben kolay zor bılmem ebrununkını yapıyorum o bile kalçamı agrıtıyor bıraz:KK53:
Yüklediğim ilk videoyu bak canım bir ara o zaman anlarsın ne demek istediğimi .
Senin harekete daha alışmadı vücudum yaparken biraz boynum acıyor . Bir kaç defadan sonra vücut zorlanıyor . Güya 1,5 aydan beri iyi kötü spor yapıyorum . Hamlığın açılması zaman alıyor . :KK43:

40 sağ 40 sol bacak makas hareketi 8o eder sanki , niye sadece 40 yazdıııın :KK42:
Tek bacak sayısını yazıyoruz listeye :eek: endişelenme , pes etme sakın zamanla arttır . Bir süre sonra 40 yaptığında hiç yapmamış gibi hissedeceğinden zaten arttırmak isteyeceksin . :KK49::KK49::KK49:
Birde kendimizi zorlamalıyız ki toparlansın vücut , aslında benim gibi zayıflamak isteyenler yediğinede dikkat etmeli ama boğazıma hakim olmayı henüz başaramadım .

Anladım , yani 70 70 140 yapsam tek 70 yazılacak , zaten bu gün çok yoğundum ve çok yoruldum , inşallah yarın da yapınca bildiririm , ama ben şu makas hareketlerine iyice ni ısınayım , diğerlerine yavaş yavaş geçerim

C cranial
Safir Taht Safir Taht 300 basen + 300 iç bacak 1,5 dk plank + 15 köprü + videodaki bazı hareketler
@rise_rainbow
nazlma nazlma
TanGO TanGO Bugün pek vaktim olmadı enerjim de yok yemek yaparken ayakta birkaç hareket yaptım kayıtlara böyle geçsin :KK48:
@Hazal
@BahaRaslan99
sdktm sdktm
A aykumsal 100 basen + 100 iç bacak + 70 köprü + videodaki hareketler
Hannaz Hannaz 40 makas
Ni5AN Ni5AN 8 min buns + 10. saat callanetics

sen istersınde yapmaz mıyız:KK53:

C cranial
Safir Taht Safir Taht 300 basen + 300 iç bacak 1,5 dk plank + 15 köprü + videodaki bazı hareketler
@rise_rainbow200 basen+75 köprü
nazlma nazlma
TanGO TanGO Bugün pek vaktim olmadı enerjim de yok yemek yaparken ayakta birkaç hareket yaptım kayıtlara böyle geçsin :KK48:
@Hazal
@BahaRaslan99
sdktm sdktm
Hannaz Hannaz 40 makas
Ni5AN Ni5AN 8 min buns + 10. saat callanetics
Mutlu sağlıklı sporu bol günler..:KK200::KK200:

C cranial
@rise_rainbow
nazlma nazlma
@Hazal
@BahaRaslan99
sdktm sdktm
Hannaz Hannaz 40 makas
Ni5AN Ni5AN

sen istersınde yapmaz mıyız:KK53:
:KK70::KK19:

Back