Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

selaaam canlariiimm 350 basen 400 ic bacak 85 köprü tibet 5 tekrar

Geçmiş olsun canım. Rabbim acil şifalar versin

Hemen ekliyorum tabloya aramıza hosgeldin canim:))

Hoşbuldum canım ben sizin yaptığınız hareketleri yapmıyorum ama ben de her gün ne yaptığımı yazacağım. Hep beraber kurtulucaz inşallah şu basenlerden.
Bu arada spora destek olması açısından selülit giderici, inceltici ya da sıkılaştırıcı krem sürüp masaj aleti ile masaj yapmak istiyorum. Var mı tavsiye edebileceğiniz krem. Bir de selülit masaj aleti.

Bu konuya yazıyo olmak beni isteksiz anlarımda hareketleri yapmaya itiyor . Sende de aynı etkiyi yaratacağına eminim . Motive edelim birbirimizi ki bu basenlerden kurtulalım .
Hoşgeldin aramıza

Canım benim bebiş oluyor yanımda arada ağlıyor falan onuna iki pış pış sonra devam ediyorum. Eğer hepsini aynı anda yapmazsam yapmak içimden gelmiyor sonra

Yerim onu ben maşallah canım
Anladım bende mümkün olduğunca hareketlere başlayıp bitirmek istiyorum. Sayı cok zorlarsa 10 sn nefeslerin devam ediyorum .

Cok gecmis olsun

8 min buns + mari winsor 18 dk lık kalça egzersizi + 9. saat callanetics

Bu köprü hareketini nasıl yapıyor ben anlamadım
Asıl köprü hareketi bugün bir kaç sayfa evvel eklediğim video galiba ama onu yapmak cok zor en azından bana öyle geldi . Nette basit köprü hareketi var onu ekliyorum sanırım ben ancak bununyapabilirim şimdilik .

Köprü hareketi yazınca bu çıktı ve tabii ki yapamadım . Yapmak için ugrasicam o ayrı .

Sen söyleyince baktım , çeşitleri varmış . Basit köprü olanı kolaymış .
Canım ne yaptın sen bu değil tabiki jimnastikcimiyiz biz kollar baş yerden kalkmiyor sadece kalcani kaldiracaksin

Canım doğrusu bu işte bunu yapacaksın

Çok geçmiş olsun

Canım ne yaptın sen bu değil tabiki jimnastikcimiyiz biz kollar baş yerden kalkmiyor sadece kalcani kaldiracaksin
Nete köprü hareketi yazınca ilk bu video çıktı . Şok geçirdim bende . Gerçi dünden beri ara ara deniyorum ilerleme var
Canım doğrusu bu işte bunu yapacaksın

Diğerine göre basit gibi ama bu hile zorluyor

Bezle yer silmeyi de spordan sayabilirmiyiz çok Yoruldum hareketlerin hepsini yapabilecek miyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…