- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #1.201
selaaam canlariiimm 350 basen 400 ic bacak 85 köprü tibet 5 tekrarYagmurun_kizi 500 makas+500 iç bacak 75 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht 275 basen + 275 iç bacak 1,5 dk plank + videodaki bazı hareketler
@rise_rainbow
nazlma
TanGO başta 1mil leslie+400 basen+50 kopru+50 iç bacak+50 lastikle yana adım+25 videodaki hareketler+sonda esnetme
Selenofil 100 squat + 40 sn plank + 100 makas + 25 sn lunge
@BahaRaslan99
sdktm
A aykumsal 200 basen + 100 iç bacak + videodaki hareketler + esneme
Hannaz biraz makas hareketi.
Ni5AN
Valla gelmedi caniimbenim etiketlemem gelmiyor mu sana
Niye ki. Biz yeni ölçümleri yaptık hani seninkilrr
Geçmiş olsun canım. Rabbim acil şifalar versin
Hemen ekliyorum tabloya aramıza hosgeldin canim:))
Bu konuya yazıyo olmak beni isteksiz anlarımda hareketleri yapmaya itiyor . Sende de aynı etkiyi yaratacağına eminim . Motive edelim birbirimizi ki bu basenlerden kurtulalım .Bendeki sorun spor yapmaya üşenmek, sporu ertelemekle başlıyor :) karar verip kesin başladığımda da deli gibi spor yapıyorum. ortam yok pekbir de yapmayınca vicdanen rahat olamıyorum. Spor yapınca daha mutlu oluyorum :) Burası da güzel motivasyon sağlıyor o yüzden listeye girmeyi çok isterim
Ölçmeye çalıştım doğru ölçmüşümdür herhalde kalça 94 basen 104 üst bacak 57
Canım benim bebiş oluyor yanımda arada ağlıyor falan onuna iki pış pış sonra devam ediyorum. Eğer hepsini aynı anda yapmazsam yapmak içimden gelmiyor sonra
Cok gecmis olsunmerhaba arkadaşlar
iki üç gündür bildirim yazmıyordum spor yapamıyorum
diş tedavim vardı, ters giden şeyler oldu nefes almakta zorlanıyordum
ama nereye gideceksem yürüyerek gittim
inşallah bir kaç gün içinde tekrar bildirim yazacağım
8 min buns + mari winsor 18 dk lık kalça egzersizi + 9. saat callaneticsYagmurun_kizi 500 makas+500 iç bacak 75 köprü+ videodaki hareketler
C cranial 350 basen + 400 iç bacak + 85 köprü + Tibet 5 tekrar
Safir Taht 275 basen + 275 iç bacak 1,5 dk plank + videodaki bazı hareketler
@rise_rainbow
nazlma
TanGO başta 1mil leslie+400 basen+50 kopru+50 iç bacak+50 lastikle yana adım+25 videodaki hareketler+sonda esnetme
Selenofil 100 squat + 40 sn plank + 100 makas + 25 sn lunge
@BahaRaslan99
sdktm
A aykumsal 200 basen + 100 iç bacak + videodaki hareketler + esneme
Hannaz biraz makas hareketi.
Ni5AN
Asıl köprü hareketi bugün bir kaç sayfa evvel eklediğim video galiba ama onu yapmak cok zor en azından bana öyle geldi . Nette basit köprü hareketi var onu ekliyorum sanırım ben ancak bununyapabilirim şimdilik .Bu köprü hareketini nasıl yapıyor ben anlamadım
Çok teşekkür ederim canımAsıl köprü hareketi bugün bir kaç sayfa evvel eklediğim video galiba ama onu yapmak cok zor en azından bana öyle geldi . Nette basit köprü hareketi var onu ekliyorum sanırım ben ancak bununyapabilirim şimdilik .
Canım ne yaptın sen bu değil tabiki jimnastikcimiyiz bizKöprü hareketi yazınca bu çıktı ve tabii ki yapamadım . Yapmak için ugrasicam o ayrı .
Sen söyleyince baktım , çeşitleri varmış . Basit köprü olanı kolaymış .
Canım doğrusu bu işte bunu yapacaksınAsıl köprü hareketi bugün bir kaç sayfa evvel eklediğim video galiba ama onu yapmak cok zor en azından bana öyle geldi . Nette basit köprü hareketi var onu ekliyorum sanırım ben ancak bununyapabilirim şimdilik .
Çok geçmiş olsunKizlar selam.ben yapamiyorum 4 5 gundur.kizim ateslendi onunla ugrastim.atesi inmeyince hastaneye geldik.malesef zaturre olmus.2 gundur hastanedeyiz.sukur iyi biraz.
Çok geçmiş olsunmerhaba arkadaşlar
iki üç gündür bildirim yazmıyordum spor yapamıyorum
diş tedavim vardı, ters giden şeyler oldu nefes almakta zorlanıyordum
ama nereye gideceksem yürüyerek gittim
inşallah bir kaç gün içinde tekrar bildirim yazacağım
Cizre için de dağlardan 500 kadar terörist inecek diyorlarmış. Ablam her yer polis ve asker kaynıyor diyor. Okul bahçesinde de tanklarla nöbet tutuyorlarmış. Off çok kötü ya.. Okulun her yerinde tehdit mesajları varmış. Tüm kitap, araç gereç hatta tüm kapıları söküp yakmışlar.
Nete köprü hareketi yazınca ilk bu video çıktı . Şok geçirdim bende . Gerçi dünden beri ara ara deniyorum ilerleme varCanım ne yaptın sen bu değil tabiki jimnastikcimiyiz bizkollar baş yerden kalkmiyor sadece kalcani kaldiracaksin
Canım doğrusu bu işte bunu yapacaksın
Safir Taht
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sindan-hep-beraber-kurtuluyoruz.903966/page-3
bu vıdeodaki 10. dkdan sonra olan köprüyü yapıyorum ben bak bi istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?