- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
- 373
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
- #1.181
Kizlar selam.ben yapamiyorum 4 5 gundur.kizim ateslendi onunla ugrastim.atesi inmeyince hastaneye geldik.malesef zaturre olmus.2 gundur hastanedeyiz.sukur iyi biraz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsunKizlar selam.ben yapamiyorum 4 5 gundur.kizim ateslendi onunla ugrastim.atesi inmeyince hastaneye geldik.malesef zaturre olmus.2 gundur hastanedeyiz.sukur iyi biraz.
Çok geçmiş olsun
cok gecmis olsun canimKizlar selam.ben yapamiyorum 4 5 gundur.kizim ateslendi onunla ugrastim.atesi inmeyince hastaneye geldik.malesef zaturre olmus.2 gundur hastanedeyiz.sukur iyi biraz.
Allah şifa versin kuzuna .Kizlar selam.ben yapamiyorum 4 5 gundur.kizim ateslendi onunla ugrastim.atesi inmeyince hastaneye geldik.malesef zaturre olmus.2 gundur hastanedeyiz.sukur iyi biraz.
Bendeki sorun spor yapmaya üşenmek, sporu ertelemekle başlıyor :) karar verip kesin başladığımda da deli gibi spor yapıyorum. ortam yok pek bir de yapmayınca vicdanen rahat olamıyorum. Spor yapınca daha mutlu oluyorum :) Burası da güzel motivasyon sağlıyor o yüzden listeye girmeyi çok isterimMaşallah bayağı bayağı spor yapmışsın sen .
ni5an listeye dahil olacakmısın , ekleyelim mi ? Ölçülerini verirsen Yagmurun_kizi ilk sayfadaki listeye de ekler senide .
Kizlar selam.ben yapamiyorum 4 5 gundur.kizim ateslendi onunla ugrastim.atesi inmeyince hastaneye geldik.malesef zaturre olmus.2 gundur hastanedeyiz.sukur iyi biraz.
Kalça için en etkili hareket köprü ki yap yapabildiğin kadar. Ben ilk 10la başladım.Köprü yapmak için nete baktım ama mümkün degil yapamadım . Nasıl yapıyorsunuz , çok zormuş . Ara ara deniyicem vücudumu alıştırmak , yapabilmek için
Canım benim bebiş oluyor yanımda arada ağlıyor falan onuna iki pış pış sonra devam ediyorum. Eğer hepsini aynı anda yapmazsam yapmak içimden gelmiyor sonraMaşallah bayağı arttırdın sayısı , basenlerinde aynı büyüklükte gitsin inşallah .
10 sn lik falanda olsa hiç dinlenmeden mi yapıyorsun ?
İyice hamlaşmışsın sen. :))Kızlar bütün gece yatakta baston yutmuş gibiydim , sanki beni kundağa sarmışlar gibiydim , bacaklarımı kıpırdatamadım , bu gün hareketleri yapmadım daha , yapınca söylerim , yaptım diye yalan söylemek istemiyorum , hepinize iyi günler
Geçmiş olsun canım. Rabbim acil şifalar versinKizlar selam.ben yapamiyorum 4 5 gundur.kizim ateslendi onunla ugrastim.atesi inmeyince hastaneye geldik.malesef zaturre olmus.2 gundur hastanedeyiz.sukur iyi biraz.
Hemen ekliyorum tabloya aramıza hosgeldin canim:))Bendeki sorun spor yapmaya üşenmek, sporu ertelemekle başlıyor :) karar verip kesin başladığımda da deli gibi spor yapıyorum. ortam yok pek bir de yapmayınca vicdanen rahat olamıyorum. Spor yapınca daha mutlu oluyorum :) Burası da güzel motivasyon sağlıyor o yüzden listeye girmeyi çok isterim
Ölçmeye çalıştım doğru ölçmüşümdür herhalde kalça 94 basen 104 üst bacak 57
Geçmiş olsun. Çabucacık iyileşir inşallah.
Bu gün nasılsın yaptın mi bisiylerBitmişim de haberim yokmuş , hamlaşmak ne kelime
Geçmiş olsun canım. İnşallah biraz daha iyisindir.merhaba arkadaşlar
iki üç gündür bildirim yazmıyordum spor yapamıyorum
diş tedavim vardı, ters giden şeyler oldu nefes almakta zorlanıyordum
ama nereye gideceksem yürüyerek gittim
inşallah bir kaç gün içinde tekrar bildirim yazacağım
benim etiketlemem gelmiyor mu sanaAy kizlar bana hiç bildirim gelmiyo bugun TanGO nun yaptığı geldi bende kimse ses etmiyo diye yarım yamalak yapıyordum.
100 squat
40 sn plank
100 makas
25 sn lunge
Oo sen ölmüşsün de ağlayanin yok be hannaz azcık istekli ol bacim yoksa gitmez o basenler :))Makastan öteye gidemediiim , onu da kaç tane yaptığımı saymadım , burcu güneşin oflaya oflaya şarkıs eşliğinde ( şarkı 3 tekrar repette) o kadar yapabildim , yarın sayıcam , sabah uyandığımda yürüyorum , sanki dün dünyayı yürüyerek turlamış gibiydim , anca alışırım sanırım
İnşallah canimBen inatçıyımdır , gidecek o illet basenler o kadaaar
Ne yazaydim ki başka sayı bildirmemissin ki boş kalmasın diye yazdım birseylerYarın benim sayımı da koyucan oraya , çok güldüm , ismimin yanındaki , kelimeye