- 26 Mayıs 2014
- 2.266
- 1.549
- 83
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
- #1.141
Cardio değil canım. Hatta hayatımda gördüğüm en yavaş ve etkili spor Günde 45 dakikamı falan alıyor.Kardio hareketleri mi bunlar ? Tam
olarak hangi bölgeye yönelik yapıyorsunuz ? Bir de gunde ne kadar zamanınızı alıyor ?
Callanetics tüm vücudu çalıştırıyor. Hareketler bale yoga ve pilates sentezinden oluşuyor. Vücudu kısa bi sürede şekle sokuyor. Daha önce yapmıştım. Yediklerime dikkat etmediğim halde 2 ayda 4 santim basenden gitmişti.
ilk günler gerçekten zor oluyor. Günden güne hareketleri daha iyi yapmaya başlıyorsun. ilk iki gün kaslarım nasıl ağrıdı anlatamam sünnet çocuğu gibi yürüdüm iki gün bugün 8. saatteyim. Hiç ağrı yok yaptıkça vücut alışıyor. Mesela ilk günler 100e tamamlayamıyordum hareketleri ama şimdi tam yapabiliyorum. Bence bir kere daha denemelisinşu call i denedim denedim olmadı ya
sanki hareketleri oturtamıyorum
yapanları kıskanıyorum valla :)
Callanetics de hangi hareketleri yapıyorsunuz
Callanetics başlığını inceleyebilirsiniz kızlar. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.578600/ bu linkte çok güzel açıklama yapılmış. videoları isterseniz mailinize gönderebilirim.