• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Kardio hareketleri mi bunlar ? Tam
olarak hangi bölgeye yönelik yapıyorsunuz ? Bir de gunde ne kadar zamanınızı alıyor ?
Cardio değil canım. Hatta hayatımda gördüğüm en yavaş ve etkili spor :KK48: Günde 45 dakikamı falan alıyor.
Callanetics tüm vücudu çalıştırıyor. Hareketler bale yoga ve pilates sentezinden oluşuyor. Vücudu kısa bi sürede şekle sokuyor. Daha önce yapmıştım. Yediklerime dikkat etmediğim halde 2 ayda 4 santim basenden gitmişti.

şu call i denedim denedim olmadı ya
sanki hareketleri oturtamıyorum
yapanları kıskanıyorum valla :)
ilk günler gerçekten zor oluyor. Günden güne hareketleri daha iyi yapmaya başlıyorsun. ilk iki gün kaslarım nasıl ağrıdı anlatamam sünnet çocuğu gibi yürüdüm iki gün:KK48::KK48: bugün 8. saatteyim. Hiç ağrı yok yaptıkça vücut alışıyor. Mesela ilk günler 100e tamamlayamıyordum hareketleri ama şimdi tam yapabiliyorum. Bence bir kere daha denemelisin :KK66:

Callanetics de hangi hareketleri yapıyorsunuz

Callanetics başlığını inceleyebilirsiniz kızlar. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.578600/ bu linkte çok güzel açıklama yapılmış. videoları isterseniz mailinize gönderebilirim.

oo senınde basenler ıyı kalça nıye gitmedi acaba..
oda 15 nısana kalsın barı :)))
Bu arada çekirdeği çok kaçırdım acaba su mu topladı vücut diye kendimi kandırmaya çalışsam da aslında ben kalçaya yönelik çok fazla hareket yapmadım . Bu ay bakalım nasıl olacak ?
aa evet cekip buraya da koysak mı kı :))
Önümüzde ki ay fark guzel olursa ekleyebilirim ben aksi halde bilemiyorun maalesef :KK49::confused:
kızlar eşimde şeker hastalığı çıkmış doktor eşime 1 ay hava değişimi vermış..:63:
oda bılmıyorya egzersız yaptığımı :KK45:
listeyle biriniz ilgilenirmi:KK22:
ben yaptığımı yazar çıkarım hemen. :KK49::KK49:
ancak o uyurken yapacam zaten :KK53::KK53:

Çok geçmis olsun , Allah şifa versin . elimden geleni yapmaya çalışırım kendi adına .

Cardio değil canım. Hatta hayatımda gördüğüm en yavaş ve etkili spor :KK48: Günde 45 dakikamı falan alıyor.
Callanetics tüm vücudu çalıştırıyor. Hareketler bale yoga ve pilates sentezinden oluşuyor. Vücudu kısa bi sürede şekle sokuyor. Daha önce yapmıştım. Yediklerime dikkat etmediğim halde 2 ayda 4 santim basenden gitmişti.
Anladım sana başarılar :KK25:
45 dk benim icin uzun Çocuklardan maalesef yapamam .
Gayet guzel sonuc almışsın , yapmayı bırakınca basenler geri döndü mü ?

Anladım sana başarılar :KK25:
45 dk benim icin uzun Çocuklardan maalesef yapamam .
Gayet guzel sonuc almışsın , yapmayı bırakınca basenler geri döndü mü ?
4 sene önceydi bu dediğim :) son bir senede geri geldi basenler çünkü evlendim :KK48::KK48::KK48:

Bu arada çekirdeği çok kaçırdım acaba su mu topladı vücut diye kendimi kandırmaya çalışsam da aslında ben kalçaya yönelik çok fazla hareket yapmadım . Bu ay bakalım nasıl olacak ?

Önümüzde ki ay fark guzel olursa ekleyebilirim ben aksi halde bilemiyorun maalesef :KK49::confused:

Çok geçmis olsun , Allah şifa versin . elimden geleni yapmaya çalışırım kendi adına .
Kesinlikle cekirdektendir.:KK53:
Nisan 15e kadar köprü hareketini daha fazla yap bence:KK51:

Nasıl geri geldi:KK57: tamamiyle kurtuluş yok mi bunlardan:KK62::KK62:
3 sene boyunca gayet derli topluydu aslında basenler. Geçen sene evlendikten sonra işte biraz kendimi saldım. İdeal basene ulaştıktan sonra da aynı tempoda olmasa da spora devam etmek zorundayız. Azıcık kilo alsam direk basene gidiyor. Üst tarafım çok ince. Bünye meselesi yapacak bişey yok. :KK43:

3 sene boyunca gayet derli topluydu aslında basenler. Geçen sene evlendikten sonra işte biraz kendimi saldım. İdeal basene ulaştıktan sonra da aynı tempoda olmasa da spora devam etmek zorundayız. Azıcık kilo alsam direk basene gidiyor. Üst tarafım çok ince. Bünye meselesi yapacak bişey yok. :KK43:

Benimde üst tafarim ince basenlerim var işte. 2. Çocuktan sonra iyice büyüdü yok olasicalar.
İnşallah istediğim ölçülere inerim de sonrası dikkat ederim yapacak birsey yok.

Aynı benim vücut yapım da öyle ust taraf kollar bacaklar ince. ne yesem mideye gitmeden direkt basenlere gidiyor sanki :D her zaman dikkat etmek lazım maalesef

İnsanlar yumuşak yüzlü bulduklarının hep tepesine çıkmaya çalışır maalesef bence de başkasını çağır
Bence yapabilecegi kadar iş belirleyip , Yardıma gelen kişiye yaptırmalısın . Yanlış anlama ama beraber yapmayı doğru bulmuyorum . Memnun değilsen değiştir bence de ve beğenmediğin yerleri tekrar yapmasını uygun dille istemelisin . Bu bir alışveriş nihayetinde . Karşılıklı olarak memnun kalmalısınız ki devamı gelsin .
O zaman baştan tavrıni koyacaksin canım benim. Mübarek kadın hayrına geliyor gibi davranıyormus maşallah :))
Eşinin dediği gibi başkasıni bul olsun gitsin ne takiyorsun baştan adam akıllı anlaşırsiniz.
Haklısınız öyle yapacağım bakalım.

Sonuçlarınız süper kızlar. Çok ve istikrarlı yapanlar daha çok kazanmışlar.:KK9::KK9::KK9::KK9:
Bende bacak ve basende sadece yarım santimlik fark olmuş.:KK45:
Buna da şükür.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar eşimde şeker hastalığı çıkmış doktor eşime 1 ay hava değişimi vermış..:63:
oda bılmıyorya egzersız yaptığımı :KK45:
listeyle biriniz ilgilenirmi:KK22:
ben yaptığımı yazar çıkarım hemen. :KK49::KK49:
ancak o uyurken yapacam zaten :KK53::KK53:
Geçmiş olsun. Benim hiç gizli saklı bir şeyim olmuyor. :confused:Çok fazla rastlamıyor yaparken sporumu da, rastlasa da farkına varmıyor. Uzanarak oğlumu emziriyorum. Emzirdiğin yerde makas hareketini yapıyorum. Sıkıntı; benim kuzu pek emmek istemiyor. Isırıp ısırıp duruyor beni kerata. Tek seferde makas yaparken 400'u geçiyorsan bravo falla, su gibi erirsin inşallah. Ben 100 defa da tıkanıyorum.:mad: En kalın bacak benim şu an. Vaktim olsa hırs yapacam haaa.:KK70:

Son düzenleyen: Moderatör:
Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi 450 makas+450 iç bacak 75 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht Safir Taht
@rise_rainbow 100 basen+200 iç bacak+75 köprü+ 1 mil Leslie.
nazlma nazlma
TanGO TanGO başta 1mil leslie+400 basen+50 kopru+50 iç bacak+50 lastikle yana adım+25 videodaki hareketler+sonda esnetme
@Hazal
@BahaRaslan99
sdktm sdktm
A aykumsal
Hannaz Hannaz

HAYDİ BAKALIM YA BİSMİLLAH DEYİP ÖLÇÜLELİM:KK53::KK53:

KIZLAR ÖLÇÜM YAPIP BANA BİLDİRMEYİ UNUTMAYIN LÜTFEN!!!!

YENİ ÖLÇÜMLERİ 1. SAYFADAKİ TABLOYA EKLİYORUM. :KK51:
selam Sevgili basen savascilari ;))

hepinizi azminizden ve basarilarinizdan dolayi tebrik ederim asla yilmak pes etmek yok zafet bizim olacak :))

bildirim
325 basen 400 ic bacak 80 köprü tibet 5 tekrar

Aynı benim vücut yapım da öyle ust taraf kollar bacaklar ince. ne yesem mideye gitmeden direkt basenlere gidiyor sanki :KK70: her zaman dikkat etmek lazım maalesef
Ayni dert bende de var bacim ya
Yemekler hemen Cup basene iniyor
Sanki orası kral dairesi gitmek bilmiyorlar:KK45:

Back