- 10 Ekim 2010
- 2.223
- 613
- 163
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
aynen canim ya ben de cok etkilendim beraber yapip destek olalim birbirimize etkilerini de paylasiriz motive oluruz
Bademcik, sinüzit, grip.. bir de diş çıkartıyoruz.Geçmiş olsun
Önemli bir hastalık değildir insallah
canim selam sen plank yapiyordun drgildeğil mi ben bugun deniyim dedim belim agridi yani baskiyi belimde hissediyorum normal midir durusla ilgili püf noktalarin var mi canim anlatirsan minnettar olurummBiri annem biri abim.
Oo hepsi üst uste gelmiş çok çok geçmiş olsun. Dış çıkarırken ateş yaptı mı?Bademcik, sinüzit, grip.. bir de diş çıkartıyoruz.
Dünden beri de benim boğazım şişti.
Çok şükür şimdi daha iyiyiz. Rabbim herkese sağlık versin.
Yok hayatim niye anlatmayim.:) valla bildiğim püf nokta pek yok yani o bendede oluyocanim selam sen plank yapiyordun drgildeğil mi ben bugun deniyim dedim belim agridi yani baskiyi belimde hissediyorum normal midir durusla ilgili püf noktalarin var mi canim anlatirsan minnettar olurumm
Ya bende kaç gündür hastayim kulak boğaz agrisi cekiyorumBademcik, sinüzit, grip.. bir de diş çıkartıyoruz.
Dünden beri de benim boğazım şişti.
Çok şükür şimdi daha iyiyiz. Rabbim herkese sağlık versin.
Sen çalışkan bir öğrencisin kolay kolay kaytarmazsin az çok tanıdım seniYa bende kaç gündür hastayim kulak boğaz agrisi cekiyorum
Yagmurun_kizi kaytarmak gibi olmasindda.
Valla çok hastayim
Ayy Tibet harika yaa1 mil leslie+40 dk plates egzersizleri iç bacak basen plank videodaki hareketlerde var yaptıklarım içinde+ tibet hareketleri
Ahhhh canım nasılda tanımış beniSen çalışkan bir öğrencisin kolay kolay kaytarmazsin az çok tanıdım seni
Gecmis olsun canım benim.havalardan bir sıcak bir soğuk mahvediyor insanı
Ahhhh canım nasılda tanımış beni
Sağılasın hayatım valla kulaklarım tıkanmış iltihaplanma varmış doktorda randevuda alamadık dolu
Nedir bu Tibet herkes anlata anlata bitiren miyorAyy Tibet harika yaa
ilk defa yaptım bugün 5. biraz zorlandım amaAyy Tibet harika yaa
Canim ben başladım bıraktım aslında uzun süre yapmak lazım o yüzden pek etki gibi durum olmadıilk defa yaptım bugün 5. biraz zorlandım ama
siz nasıl etkilerini gördünüz tibetin
Canim doganin gücü falan enerjisi yüksek şeylere inanan biriysen tibet tam senlikNedir bu Tibet herkes anlata anlata bitiren miyor
ağrıyı direk belimde hissettim canim yanlis mi yapiyorum diye endiselendim ama sende de varsa sorun etmiyim pekYok hayatim niye anlatmayim.:) valla bildiğim püf nokta pek yok yani o bendede oluyo
Vucudun zaten gergin olmasi lazım ve düz bu şekilde daha çok verim alınıyormuş bilmiyorum sen nasıl yapiyosun ben ilk düz yapmiyodum.
Ama bunlar çok önemliymiş mesela bide side plank falan var bunlarda yanlar için önemli
O ağrı bendede oluyo yani normalmis aslında ama cokta zorluyorsa bel agrilarin varsa normal hayatta onermiyolar canim bunuda aklima gelmisken ekleyim:))
yaptin mi canim tibeti etkisini gormus muydun etkisini yaptigin sürede ben yeni basladimAyy Tibet harika yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?