Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

aynen canim ya ben de cok etkilendim beraber yapip destek olalim birbirimize etkilerini de paylasiriz motive oluruz

benim birkaç ay önce ayağım kırıldı o yüzden 5. hareketi yapamadım
konuya yazdım yapmasam o hareketi ya da alternatifi var mı diye cevap gelsin başlayacağım

canim selam sen plank yapiyordun drgildeğil mi ben bugun deniyim dedim belim agridi yani baskiyi belimde hissediyorum normal midir durusla ilgili püf noktalarin var mi canim anlatirsan minnettar olurumm
Yok hayatim niye anlatmayim.:) valla bildiğim püf nokta pek yok yani o bendede oluyo
Vucudun zaten gergin olmasi lazım ve düz bu şekilde daha çok verim alınıyormuş bilmiyorum sen nasıl yapiyosun ben ilk düz yapmiyodum.

Ama bunlar çok önemliymiş mesela bide side plank falan var bunlarda yanlar için önemli
O ağrı bendede oluyo yani normalmis aslında ama cokta zorluyorsa bel agrilarin varsa normal hayatta onermiyolar canim bunuda aklima gelmisken ekleyim:))

1 mil leslie+40 dk plates egzersizleri iç bacak basen plank videodaki hareketlerde var yaptıklarım içinde+ tibet hareketleri

Sen çalışkan bir öğrencisin kolay kolay kaytarmazsin az çok tanıdım seni

Gecmis olsun canım benim.havalardan bir sıcak bir soğuk mahvediyor insanı
Ahhhh canım nasılda tanımış beni
Sağılasın hayatım valla kulaklarım tıkanmış iltihaplanma varmış doktorda randevuda alamadık dolu

Nedir bu Tibet herkes anlata anlata bitiren miyor
Canim doganin gücü falan enerjisi yüksek şeylere inanan biriysen tibet tam senlik

.Sırt, bel ve eklem ağrılarına iyi geliyo hafızanın artması,zinde hissetme enerjik hissetme rahat uyku baş ağrısı stres daha sonra fiziksel olarak kaş göz ve saça iyi geliyomus diye duydum etkilerini gorenide duydum bi ara başladım ama uzun süre olmadi bide sporu çok iyi vakit ayiramiyodum tibet yapinca aslinda kilo içinde iyide çok fazla yaglara etki ettiğini düşünmüyorum

ağrıyı direk belimde hissettim canim yanlis mi yapiyorum diye endiselendim ama sende de varsa sorun etmiyim pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…