- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
canim bence topikce tibet yapalim ben de yeni basladim mucizevi etkileri var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim bence topikce tibet yapalim ben de yeni basladim mucizevi etkileri var
Canim soylemeye utaniyorum 1 hafta anca yaptim sabahlari ac karnina yapmak daha etkiliymis oyle duymuştum işin icinde spordq olunca pek yürümedi ama baslamak istiyorumyaptin mi canim tibeti etkisini gormus muydun etkisini yaptigin sürede ben yeni basladim
Vucudunu düz ve gergin tut hayatim asil yararlanmak istyosan en önemli püf nokta o agri ilk basladigim 15 gün boyunca hareketi yaparken hissediyordumağrıyı direk belimde hissettim canim yanlis mi yapiyorum diye endiselendim ama sende de varsa sorun etmiyim pek
Anam bende sırt bel ağrısı yokki. Bendeki strese Tibet mibet iyi gelmez stres yuvasindayim resmen. Şu kalça basen erisin ben kendi enerjimi bebişim den alırımCanim doganin gücü falan enerjisi yüksek şeylere inanan biriysen tibet tam senlik
.Sırt, bel ve eklem ağrılarına iyi geliyo hafızanın artması,zinde hissetme enerjik hissetme rahat uyku baş ağrısı stres daha sonra fiziksel olarak kaş göz ve saça iyi geliyomus diye duydum etkilerini gorenide duydum bi ara başladım ama uzun süre olmadi bide sporu çok iyi vakit ayiramiyodum tibet yapinca aslinda kilo içinde iyide çok fazla yaglara etki ettiğini düşünmüyorum
Şimdi bi Tibet basen eritiyor mu eritmiyor mucanim bence topikce tibet yapalim ben de yeni basladim mucizevi etkileri var
Ne var sende bacım de hadi onada bi çare bulalimAnam bende sırt bel ağrısı yokki. Bendeki strese Tibet mibet iyi gelmez stres yuvasindayim resmen. Şu kalça basen erisin ben kendi enerjimi bebişim den alırım
Canim onada etkileri var diyolar.Şimdi bi Tibet basen eritiyor mu eritmiyor mu
Bende bir yaramaz çocuk birde mızmız bebe var anam kafayı yemek üzereyim bunun üzerine tatlı olarakta uyuz bir koca ve son olarak baş belası basen var daha ne olsunNe var sende bacım de hadi onada bi çare bulalim
Basen Kalça deme zaten onlar en iyi sende eriyo
daha yeni bugun basladim cok etkili diyosan devam ediyim )Vucudunu düz ve gergin tut hayatim asil yararlanmak istyosan en önemli püf nokta o agri ilk basladigim 15 gün boyunca hareketi yaparken hissediyordum
Bu arada etkisni gordun mu plank nasil:)
Ayy yerim ben o bebisleriBende bir yaramaz çocuk birde mızmız bebe var anam kafayı yemek üzereyim bunun üzerine tatlı olarakta uyuz bir koca ve son olarak baş belası basen var daha ne olsun
Canim valla ben 2 haftada etkisini gördümdaha yeni bugun basladim cok etkili diyosan devam ediyim )
Ayy yerim ben o bebisleri
Sıkılınca bana gönderebilirsin gönül rahatligiyla
2 tane baldan tatli yigenim var Allahim ne güzel yaratmış severken yoruluyorum yaa
Evet canim bekarimYakın olsak gönderirim valla :))
Bu arada bekarsin demi? Sınav falan diye yazmıştın bir ara ne sınavı ?
Valla ne iyi olurduYakın olsak gönderirim valla :))
Bu arada bekarsin demi? Sınav falan diye yazmıştın bir ara ne sınavı ?
:))Hayırlısı ne mezunusun çok zor ya o sınavı kazanmak. Benim arkadaş uni. Bitireli 10 sene oldu hala daha kazanmadi sınavı sosyal Öğrt.
Dalga geçiyoruz hatta çoktan emekli olduydun diye :)))
Canim atkili fircasini nerden aldin aktarda var midirarkadaşlar ben at kılı fırçası, kabak lifi ve evde çeşitli yağlar vardı bunlarla masaj yapmayı düşünüyorum
çünkü incelmenin kan dolaşımıyla sağlandığını biliyorum size de tavsizye ederim
öncelikle hergün her bir bacağı 5 dk fırçalayacağım
sonra (lahana, biberiye,kekik, portakal,limon yağları) yağ kaışımını aşağıdan yukarıya doğru yağ süreceğim
herbir bacağıma çöp poşet
vsarıp üstüne tayt giyeceğim
belki sporumuda böyle yaparım
sonra banyoda kabak lifiyle liflerim
inşallah incelmeye katkı olur