- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
Valla ben adetliyken 300 yaptım. Azıcık istekli olursan daha fazla yaparsın canım. İlk başta ayakların çok acıyor ama alışiyorsun sonra.Benden 83 var bu gun.az artirdim biliyorum ama adetliyken zor gidiyor sanki
15inde ölçelim diyorum canım 1 ay olacak elbet incelme olmuştur. Çok merak ediyorum ama. Dediğin gibi çok azinliyim bu kez inşallah kurtulacagim şu beladan insallah biraz incelme olmuştur yoksa moral gider ya bende
Evet 3 hafta oldu. Valla bende değişim falan yok gibi yada ben farketmedim. Ölçüde belli olacak 10 gun sonra :)))gözle fgörülür bir değişim var mı sizde 3 hafta oldu sanırım sizlerin
Günaydın hayırlı haftasonları
Yagmurun_kizi 325 basen+325 iç bacak 50 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht
@rise_rainbow
C cocoo_
nazlma
TanGO
@Hazal
Zynpnz666
M Mrtays
@BahaRaslan99
morordek
sdktm
Bildirimlerinizi bekliyorum
Bildirim yapmayanlar
koca popiklerinizden memnunsunuz herhal
kızlar marttın 15inde tekrar ölçüm yapacaz.
bugün çok şeyler yaptım 20 dk zumba 40 dk egzersiz
gitsin popişler :)
zumbayı yapmak çok eğlenceli diye duymustum. Ama hiç yapmadım.
İnşallah yaza istediğimiz Fizikte girecz. Bunun içinde böyle hergün düzenli devam
canim olculere yansimasaa bile gerçekten toparliyor sikilastiriyor asla moral bozmak pes etmek yok bu savasin kazanani biiiz olacagiizz15inde ölçelim diyorum canım 1 ay olacak elbet incelme olmuştur. Çok merak ediyorum ama. Dediğin gibi çok azinliyim bu kez inşallah kurtulacagim şu beladan insallah biraz incelme olmuştur yoksa moral gider ya bende
300 basen 300 ic bacak ve tibet hareketleri 3 tekrarYagmurun_kizi 325 basen+325 iç bacak 50 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht
@rise_rainbow
C cocoo_
nazlma
TanGO
@Hazal
Zynpnz666
M Mrtays
@BahaRaslan99
morordek
sdktm 20 dk zumba +40 dk egzersiz.
Bildirimlerinizi bekliyorum
Bildirim yapmayanlar
koca popiklerinizden memnunsunuz herhal
kızlar marttın 15inde tekrar ölçüm yapacaz.
tibet hareketlerini nerden yapıyorsunuz300 basen 300 ic bacak ve tibet hareketleri 3 tekrar
Canım kolay zaten 5 hareket forumda konusu var bir arastir istersen beraber yapabiliriz yeni basladim ben detibet hareketlerini nerden yapıyorsunuz
canim olculere yansimasaa bile gerçekten toparliyor sikilastiriyor asla moral bozmak pes etmek yok bu savasin kazanani biiiz olacagiizz
Canım kolay zaten 5 hareket forumda konusu var bir arastir istersen beraber yapabiliriz yeni basladim ben de
aynen canim ya ben de cok etkilendim beraber yapip destek olalim birbirimize etkilerini de paylasiriz motive oluruzakşam başlayayım o zaman yorumları okudum da mucizevi etkileri varmış heyecan yaptım :)
aynen canim ya ben de cok etkilendim beraber yapip destek olalim birbirimize etkilerini de paylasiriz motive oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?