-
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
ekliyorum bilgilerini.Yediğim fırça sonrası komşudan mezura buldum ve yeniden ölçtüm doğru bir şekilde bacak ölçüsünü de 88 yazmışım hangi kafayla ölçtüm bilmiyorum yani doğru ölçülerimi yazıyorum şimdi :)
Basen 93
Bacak 57
Kalça 98
sana kocamanından bir helalKuşum yaptım 100
bugun yaparsınYagmurun_kizi . Ben bugun yapamadim:_(
Kalça 94
Basen 90
bacak 55
bel 68
100er tane kaldırıp indirme 20 tane falanda top sıkıştırma.1,5 km koşma ve 100 ip yapabildim.
telden videoyu açamadım burda izleyip yapacam kızlar aksam.
bugunluk idare edin beni
Denemek isterdim ama burada aktar yokkiBu arada yağ yakmak için bir formül öğrendim ben daha denemedim ama kuzenimde etkili olduğunu gordum o da bir sporcudan öğrenmiş çok basit
Yeşil çay (aktardan alınmış olacak marketten aldığımız poşet çaylar ise yaramiyormus) kaynar suya atıp 5 dk kadar demlendiriyoruz bardağa süzüp üstüne bir limon suyu ve bir maden suyu koyuyoruz. Günde 1 defa iciyoruz aç tok farketmiyor yalnız tansiyonu dusurebiliyormus barsakları da çalıştırıyormuş dikkatli kullanmak lazım .kuzenim tadı kötü ama değer diyor
Geçmiş olsun. İnşallah biraz daha iyidir şimdi.Bugun yapicam canim.aksama kizim biraz ateslendi.onunla ugrasmakdan unuttum.
Ben de kendi evimde değilim şuan 10 gun sonra falan evime donucem o zaman başlamayı düşünüyorumDenemek isterdim ama burada aktar yokki
Siz bir deneyin eğer etki ederse memleketten alırım izinde