Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Ben de kendi evimde değilim şuan 10 gun sonra falan evime donucem o zaman başlamayı düşünüyorum
Bölgesel zayıflamaya etki edermi bilmiyorum kuzenim komple zayıfladı

Valla benim tek kalça basen problemim var onun haricinde göbek yok kollarım da ince hayırlısı ile su popişten de kurtulduk mu tamamdir

Geçmiş olsun. İnşallah biraz daha iyidir şimdi.

Ben sabahları yapıyorum sanki daha iyi oluyor sonradan o iştir bi yemektr derken unutulup gider
Cok sagol canim.iyi simdi cok sukur.hep kis aylari cok hasta olurlar . kresede gidiyorlar o yuzden hemen kapiyorlar

kızlar göbek yağlarınız için başka bişey önereyim...
akşam yemeğini 19-19,30 arası yiyorum bunuda 21,30 da yaptım,yaptım diyorum çünkü diyetisyen önerisıyle 13 gun ilk dıyet listemde vardı.
saatleri verdim cunku aksam yemeği ile arasına 2 saat koyun mutlaka.
1 çaybardağı yoğurt içine toz zencefil,zerdeçal,pulbiber ve limon. çaykaşığıyla koyuyordum.dilediğiniz kadar koyabilirsiniz içine.
ben 2 kilo sırf yağdan vermiştim.tv dede başka diyetisyen bunu önermişti.hani kot giyince yan yağlar fırlar ya benimki aynen öyleydi.suan kıvrımlarım belli ve ben mutlu...

diğer önerim GREYFURT.kilosuda 69 kuruş:)
birçok arkadaşımın diyetisyen listesinde görmiüştüm. ve benımde diyet listelerimin hepsınde vardı. başka bir forumda okuduğum kadarıyla 50 kalorı kendileri ama yaktığı 99 kalorıymıs....

Teşekkürler.
Ben 200 yaptım.
50 squat
50 mekik

Yagmurun_kizi 150 makas +150 sandalye +30 videodaki kalça hareketi(köprü)
C cranial
Safir Taht
I irva34
@rise_rainbow200 makas + 50 squat + 50 mekik
C cocoo_
@Helcin10 90 squat , ebru şallı göbek çalışma videosu yarım saat , köprü hareketi 90 , mekik 90 ..
nazlma
TanGO
@Hazal
Zynpnz666
O o bi gucuk hanfendu
M Mrtays
flz9035
@avucdolusudua
A aydogdu06 100er tane kaldırıp indirme 20 tane falanda top sıkıştırma.1,5 km koşma ve 100 ip

hanımlar haydi başlayalım mı egzersizlerimizi yapmaya

Arkadaslar 1gün daha bildirim yapmayan maalesef listeden silecegim bilginize

tantanis çıkardım :)

Ben mekik çekmiyorum ya ne kadar uğraşmam da olmuyo
Mekiği oğlumu salladığım yerde sırtımı biraz yükseltip yapmaya çalışıyorum iki gündür. Ne derece doğru oluyor bilmiyorum.
Sonra düz zemine geçeceğim.

Kızlar, 5-6 gündür kendi çapımda spor yapıp( leslie ve bu hareketler )ve az yemeğe çalışıyorum. 300gr kilo almışım ayoolll. Öğlen eşimde bana kilolu olduğumu söyleyerek gururumu incitti.
Acil, çok uğraşmadan yapabileceğim diyet listesi lazım. çok fazla topik var. Önerebileceğiniz listelerin olduğu topic var mı?

Hem spor yapıp hem az yiyip 300gr nasıl aldın ki

ADamlara bakma sen zayıflasan bile onlar takacak bir kulp bulur.

90 kilo uzerindekiler birlikte zayıflıyorlar bu topicte ki bir çoğu arkadaşım ama onlar liste falan vermiyorlar galiba birbirlerini motive ediyorlar baya zayıflayan var ama

C cranial
Safir Taht
I irva34
C cocoo_
@Helcin10 90 squat , ebru şallı göbek çalışma videosu yarım saat , köprü hareketi 90 , mekik 90 ..
nazlma
TanGO
@Hazal
Zynpnz666 200 makas+ 200 iç bacak + 30 köprü
O o bi gucuk hanfendu
M Mrtays
flz9035
@avucdolusudua
A aydogdu06 100er tane kaldırıp indirme 20 tane falanda top sıkıştırma.1,5 km koşma ve 100 ip

hanımlar haydi başlayalım mı egzersizlerimizi yapmaya

Arkadaslar yarında bildirim yapmayan maalesef listeden silecegim bilginize

C cranial
Safir Taht 150 şer
I irva34
C cocoo_
nazlma
TanGO
@Hazal
Zynpnz666 200 makas+ 200 iç bacak + 30 köprü
O o bi gucuk hanfendu
M Mrtays
flz9035
@avucdolusudua

Arkadaslar yarında bildirim yapmayan maalesef listeden silecegim bilginize

Ben bugün yaptım ama listeye eklememissin

@rise_rainbow Kızlar, 5-6 gündür kendi çapımda spor yapıp( leslie ve bu hareketler )ve az yemeğe çalışıyorum. 300gr kilo almışım ayoolll. Öğlen eşimde bana kilolu olduğumu söyleyerek gururumu incitti.
Acil, çok uğraşmadan yapabileceğim diyet listesi lazım. çok fazla topik var. Önerebileceğiniz listelerin olduğu topic var mı?[/QUOTE]
Günlük birkaç yüz gram artı eksi olabilir o yüzden hergun tartilmayin zamanla azalacaktır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…