-
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
tamam canim videodaki teknigi deniyim ertesi gün bir yerlerinde agri hissettin mi calistirdi mi yaniÇocukken atlardık hep , korkmana gerek yok bence , 1 hafta dene istersen sonra duruma göre karar verirsin . Önce yavaş atlarsın alışınca farkında olmadan hızlanıyor insan . Forumda ip atlama konuları var , biraz gözatabilirsin .
Bir kaç gündür videodaki teknikle ama ipsiz atlıyorum tabii oradaki ışık hızıyla değil . O kadarı aşıyor maalesef .
coook Teşekkürler canim darisi basiniza :))16.02.2016
Yagmurun_kizi 100
C cranial 300
Safir Taht 100
tantanis
I irva34
@rise_rainbow
C cocoo_
Selenofil 60
@Helcin10
nazlma 30
Zynpnz666
M Mrtays
TanGO 100
flz9035
Evet arkadaşlar Dünün birincisi yani en fazla egzersiz imiz yapan arkadaşımız @cranial Tebrikler canim
Hadi bakalım kızlar bizde elimizden gelenin fazlasını yapalim
Bakalim bugünün birincisi kim olacak
hepimizzz armutuzz hepimizz kardeşiizz :))Hadi hayırlı olsun bildiğin armut gorunumluyum :)) şimdi başlıyorum egzersizlere hadi bismillah.
İnşallah bizde görürüz 300 lericoook Teşekkürler canim darisi basiniza :))
yalnız bu hareketi baya uzun zamandır yapıyorum onu farkettim o yuzden yarisini bacagimi tam uzatarak yapmayi deneyebilirim
insalllah canimm :))İnşallah bizde görürüz 300 leri
Ben kırıp yapmaya devam
İnşallah yaaza kadar fark eder yainsalllah canimm :))
aynen siz Böyle 2 ay gidin...
ben de düz uzattigim anda zorlanacagim eminim)
Hala daha egzersiz mi yapıyorsun hani başlıyordunHadi hayırlı olsun bildiğin armut gorunumluyum :)) şimdi başlıyorum egzersizlere hadi bismillah.
Yap tabi
Ama hergün benin için de 100 tane yap o zaman sen
Bana uyar
Hatrim kalir 100 bana 200 sana olsun
şu hareketi birisi yaparken fotosunu çektirip koysa ya(
çok çok teşekkür ediyorum.bu hareketten sonra aynı şekilde top sıkıştırmak yıne bu şekilde mi?
Top sıkıştırmak böyle değilçok çok teşekkür ediyorum.bu hareketten sonra aynı şekilde top sıkıştırmak yıne bu şekilde mi?
birde geç olmadıysa bende katılabilir miyim gruba?
300 basen 300 ic bacak hareketii yapildiii :)))Yagmurun_kizi 125 makas +100 sandalye +30 videodaki kalça hareketi(köprü)
C cranial
Safir Taht
@tantanis
I irva34
@rise_rainbow
C cocoo_
@Helcin10
nazlma
TanGO
Selenofil
Zynpnz666
O o bi gucuk hanfendu
M Mrtays
flz9035
hanımlar hadi sporaa
Tembel bayanlar daha kimse yapmadımı egzersizlerrini bildirimler nerde
300 basen 300 ic bacak hareketii yapildiii :)))
yarısını düz yaptim zorladi....
bildirim yapmayan arkadaslar neden yapmiyor acaba ????16.02.2016
Yagmurun_kizi 100
C cranial 300
Safir Taht 100
tantanis
I irva34
@rise_rainbow
C cocoo_
Selenofil 60
@Helcin10
nazlma 30
Zynpnz666
M Mrtays
TanGO 100
flz9035
Evet arkadaşlar Dünün birincisi yani en fazla egzersiz imiz yapan arkadaşımız @cranial Tebrikler canim
Hadi bakalım kızlar bizde elimizden gelenin fazlasını yapalim
Bakalim bugünün birincisi kim olacak
onu da yapiyim canim sadece kalcayi indirip kaldiriyorsun degil miVideo daki köprü hareketini de yapsana o beni baya zorladı bugun
Bir dönem yapıp bıraktım demiştim ya , ilk 1-2 sabah uyanınca bacaklarımda kas ağrısı gibi bir ağrı oldu , sonra gecti . Bu yapışımda yaşamadım , bacak hareketi yapıyor oldugum icin de olabilir . Umarım öyledir ve etkisini görürüm .tamam canim videodaki teknigi deniyim ertesi gün bir yerlerinde agri hissettin mi calistirdi mi yani