- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
Yagmurun_kizi canım işyerindeyim.sabah rahat rahat atarım ölçüleri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen ama dızlerının arasına küçük top falan varsa ondan al daha etkılı olur.onu da yapiyim canim sadece kalcayi indirip kaldiriyorsun degil mi
tamam yarın eklerım o zamanYagmurun_kizi canım işyerindeyim.sabah rahat rahat atarım ölçüleri.
1 sayfada detaylı bilgiler var oraya bakarsaniz sevinirimBende kurtulmak istiyorum kızlar ne yapmam lazım hangi hareketler yapılacak? 30 day shred yapıyorum ama o tüm vücut ben onun yanında birde basen hareketleri istiyorum basenlerimin daha hızlı yok olması için
Alttaki ayak düz üsteki ayak kıvrık olacak 1. Sayfa da detaylar var zatenslm arkadaşlar ya nasıl yapıyosunuz bu hareketi tam olarak yere yan bir şekilde uzanoyoruz alttaki bacağımızı 90 derece büküyoruz ama üstteki bacak dümdüz durucak dimi yere paralel bir şekilde indirip kaldırıcaz aynı zaman da popoyu da sılıp bırakıcaz hareketi yaparken yanlışım va rmı ben de bgün akşam eve gidince başlıcam inallahh
ama resimde dediğinizin tam tersiAlttaki ayak düz üsteki ayak kıvrık olacak 1. Sayfa da detaylar var zaten
Biliyorum ama aciklamasinda yazıyor nasıl yapılması gerektiğiama resimde dediğinizin tam tersi
teşekkür ederim ben de o yüzden çelişkiye düştümBiliyorum ama aciklamasinda yazıyor nasıl yapılması gerektiği
Anlattığımız yazıdan bazı arkadaşlar hareketin nasıl olacağını anlamamış bende bu resmi bulabildimteşekkür ederim ben de o yüzden çelişkiye düştüm
Yazını şimdi gördüm.bildirim yapmayan arkadaslar neden yapmiyor acaba ????
canim mazeretsiz 3 gün yapmayani listeden çıkaralım bence ne dersin
aynen canımYazını şimdi gördüm.
Bakalım biraz daha bekleyelim sonra çıkarırız
kimseyi zorla popişLerden kurtaramazsın ya
Aynen baksana senden benden başka kimse yokaynen canım
bir de burda birbirimizi motive etmek icin variz. öyle listeye yazilip kaçmak yok :))
ahahah Konulari basiyormusuz hey sen bizimle geliyosun :)))Aynen baksana senden benden başka kimse yok
Şimdi bunları tek tek oldukları konudan bulup toplayacan buraya
Ben buradayım kızz :)) şimdi 50 makas daha + 200 iç bacak(sandalye diyosunuz galiba :)) + 4.5 km yürüdüm canımmAynen baksana senden benden başka kimse yok
Şimdi bunları tek tek oldukları konudan bulup toplayacan buraya