Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Bende kurtulmak istiyorum kızlar ne yapmam lazım hangi hareketler yapılacak? 30 day shred yapıyorum ama o tüm vücut ben onun yanında birde basen hareketleri istiyorum basenlerimin daha hızlı yok olması için

slm arkadaşlar ya nasıl yapıyosunuz bu hareketi tam olarak yere yan bir şekilde uzanoyoruz alttaki bacağımızı 90 derece büküyoruz ama üstteki bacak dümdüz durucak dimi yere paralel bir şekilde indirip kaldırıcaz aynı zaman da popoyu da sılıp bırakıcaz hareketi yaparken yanlışım va rmı ben de bgün akşam eve gidince başlıcam inallahh

Bende kurtulmak istiyorum kızlar ne yapmam lazım hangi hareketler yapılacak? 30 day shred yapıyorum ama o tüm vücut ben onun yanında birde basen hareketleri istiyorum basenlerimin daha hızlı yok olması için
1 sayfada detaylı bilgiler var oraya bakarsaniz sevinirim

Alttaki ayak düz üsteki ayak kıvrık olacak 1. Sayfa da detaylar var zaten

Geldimmm bugün geç kaldım işlerim vardı en guzeli sabah kalkar kalkmaz yapmak sonra hep birşeyler çıkıyor zor oluyor.
Basen 100
Kalça 30
İç bacak 50

oğlumu uyutup geliyorum emeceğim diye bırakmıyor ki kuzum , mezuram hala yok ben Nasıl ölçeceğim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…