Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Kızlar siz videodaki egzersizlerin hepsini mi yapıyosunuz? Video baya uzun da o yüzden sordum. Eğer bi kaç tanesini yapıyosanız ben de listeye girmek isterim

Kızlar siz videodaki egzersizlerin hepsini mi yapıyosunuz? Video baya uzun da o yüzden sordum. Eğer bi kaç tanesini yapıyosanız ben de listeye girmek isterim
Canım o videodaki sondaki esneme hareketini yapiyoruz sadece. asil hareketimiz basta yazan dizi kivirarak yapilan basen hareketi. sen de katil bize :)

Canım o videodaki sondaki esneme hareketini yapiyoruz sadece. asil hareketimiz basta yazan dizi kivirarak yapilan basen hareketi. sen de katil bize :)

yan yatıp bacakları kıvırıp üsttekini kaldırma hareketi mi canım? bende her gün yan yatıp bacakları dizden kırmadan 1000 tane yapıyorum ama henüz incelemedim

yan yatıp bacakları kıvırıp üsttekini kaldırma hareketi mi canım? bende her gün yan yatıp bacakları dizden kırmadan 1000 tane yapıyorum ama henüz incelemedim
Her gün 1000 tane yapıp incelmedin mi ?
Ne kadar zamandır yapıyorsun ?

kızlar 2 gündür anca 150 tane yapabiliyorum makas hareketinitabii yanında leslie ve squad da ama bir türlü 300 lere çıkaramadım şu makas hareketini ölçülmeye de korkuyorum. haftada bir mi ölçülüyosunuz sizz

1000 tane mi??? nasil yapiyosun o kadar
Her gün 1000 tane yapıp incelmedin mi ?
Ne kadar zamandır yapıyorsun ?
500 sağ bacak 500 sol bacak yapıyorum canım ama dizleri kırmadan yapıyorum ben bacaklarım dümdüz olcak şekilde yani. 100 tane yapıyorum bi otuz saniye dinlenip bi 100 daha derken bi bacağı 500 e tamamlıyorum. sonra diğer bacağa da aynı şekilde 500 tane yapıyorum. 2 haftadır yapıyorum ama incelmedim evet

kac cmdi canim senin bi anda incelme olmaz tabiki ama sikilasmistir mutlaka

ben bu arada marankinin yağ kürünü uyguluyorum 4 gündür bugün 5.günüm olcak. burdan görüp başladığım bi kürdü o da. ilk gün 4 cm incelenler olmuş ben yine incelmedim. ağlamak istiyorum ağlayabilirim de zaten. neden bende hiçbişey işe yaramıyo

benim Senden daha fazla 102 cm ben napiyim (

ama ilk defa senin bacaklarin mi incelmis tepkisini aldim bence bu her seye deger :))
tatlım sen tam olarak hangi egzersizleri yapıyosun? yan yatıp bacakları dizden kırıp yukarı aşağa indirmeyi yapıyosun onu biliyorum :) peki başka neler yapıyosun

kızlarr şimdi ölçtüm basenden 1 cm incelmişimm nasıl mutluyum anlatamam inşallah doğru ölçmüşümdür ya bir daha ölçiyim bakiyim en kalın yerden ölçüyoruz dimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…