- 23 Mayıs 2011
- 325
- 24
-
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
Canım o videodaki sondaki esneme hareketini yapiyoruz sadece. asil hareketimiz basta yazan dizi kivirarak yapilan basen hareketi. sen de katil bize :)Kızlar siz videodaki egzersizlerin hepsini mi yapıyosunuz? Video baya uzun da o yüzden sordum. Eğer bi kaç tanesini yapıyosanız ben de listeye girmek isterim
Canım o videodaki sondaki esneme hareketini yapiyoruz sadece. asil hareketimiz basta yazan dizi kivirarak yapilan basen hareketi. sen de katil bize :)
1000 tane mi??? nasil yapiyosun o kadaryan yatıp bacakları kıvırıp üsttekini kaldırma hareketi mi canım? bende her gün yan yatıp bacakları dizden kırmadan 1000 tane yapıyorum ama henüz incelemedim
Her gün 1000 tane yapıp incelmedin mi ?yan yatıp bacakları kıvırıp üsttekini kaldırma hareketi mi canım? bende her gün yan yatıp bacakları dizden kırmadan 1000 tane yapıyorum ama henüz incelemedim
Canim ben kıvırmadan yapıyorum , öyle alıştım galiba .Canım o videodaki sondaki esneme hareketini yapiyoruz sadece. asil hareketimiz basta yazan dizi kivirarak yapilan basen hareketi. sen de katil bize :)
1000 tane mi??? nasil yapiyosun o kadar
500 sağ bacak 500 sol bacak yapıyorum canım ama dizleri kırmadan yapıyorum ben bacaklarım dümdüz olcak şekilde yani. 100 tane yapıyorum bi otuz saniye dinlenip bi 100 daha derken bi bacağı 500 e tamamlıyorum. sonra diğer bacağa da aynı şekilde 500 tane yapıyorum. 2 haftadır yapıyorum ama incelmedim evetHer gün 1000 tane yapıp incelmedin mi ?
Ne kadar zamandır yapıyorsun ?
aslinda ben de dusunmeye basladim yarisini öyle yarisini kivirmadan mi yapsam diye sanki daha etkili olabilirCanim ben kıvırmadan yapıyorum , öyle alıştım galiba .
kac cmdi canim senin bi anda incelme olmaz tabiki ama sikilasmistir mutlaka500 sağ bacak 500 sol bacak yapıyorum canım ama dizleri kırmadan yapıyorum ben bacaklarım dümdüz olcak şekilde yani. 100 tane yapıyorum bi otuz saniye dinlenip bi 100 daha derken bi bacağı 500 e tamamlıyorum. sonra diğer bacağa da aynı şekilde 500 tane yapıyorum. 2 haftadır yapıyorum ama incelmedim evet
başlamadan önce 97 cm di hala öylekac cmdi canim senin bi anda incelme olmaz tabiki ama sikilasmistir mutlaka
benim 3 ayda anca 3 cm inceldi basen kolay gitmiyor canim sabir ve azim gerek yillardir bizimle olan basenlerimize 2 haftada veda edemeyiz bu uzun bir süreçbaşlamadan önce 97 cm di hala öyle
3 ayda 3 cm mi?benim 3 ayda anca 3 cm inceldi basen kolay gitmiyor canim sabir ve azim gerek yillardir bizimle olan basenlerimize 2 haftada veda edemeyiz bu uzun bir süreç
benim Senden daha fazla 102 cm ben napiyim3 ayda 3 cm mi?çok uzun sürmüş canım ya ben bu gidişle 1 senede anca istediğim ölçüye gelirim herhalde
tatlım sen tam olarak hangi egzersizleri yapıyosun? yan yatıp bacakları dizden kırıp yukarı aşağa indirmeyi yapıyosun onu biliyorum :) peki başka neler yapıyosunbenim Senden daha fazla 102 cm ben napiyim(
ama ilk defa senin bacaklarin mi incelmis tepkisini aldim bence bu her seye deger :))
Canım ya google a yazınca çıktı birinci hafta zaten yaptım rahatlıkla ama çok terletti gerçekten hemde keyifli bi dene derimripped videosunu nerden buldun canim?
yapabildin mi hepsini cok zor diye duydum