Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

aslinda ben de dusunmeye basladim yarisini öyle yarisini kivirmadan mi yapsam diye sanki daha etkili olabilir
Bir süre de düz yap bence hem farklı olduğu için vücut belki diğerine alıştığından bunun etkisini görebilirsin . Değişiklik iyidir . :KK49:

İp atlamayı denedin mi ?

500 sağ bacak 500 sol bacak yapıyorum canım ama dizleri kırmadan yapıyorum ben bacaklarım dümdüz olcak şekilde yani. 100 tane yapıyorum bi otuz saniye dinlenip bi 100 daha derken bi bacağı 500 e tamamlıyorum. sonra diğer bacağa da aynı şekilde 500 tane yapıyorum. 2 haftadır yapıyorum ama incelmedim evet :KK61:
Şaşırdım , 500 iki hafta da inceleme olmalıydı aslında . Sen yine de moralini bozup bırakma belki de bir anda hızlıca çözülme olur insallah .

aynen canim oyle deneyecegim.

ip hic atlamadim yanlis atlamaktan korkuyor um sen atliyor musun
Çocukken atlardık hep , korkmana gerek yok bence , 1 hafta dene istersen sonra duruma göre karar verirsin . Önce yavaş atlarsın alışınca farkında olmadan hızlanıyor insan . Forumda ip atlama konuları var , biraz gözatabilirsin .

Bir kaç gündür videodaki teknikle ama ipsiz atlıyorum tabii oradaki ışık hızıyla değil . O kadarı aşıyor maalesef .

Günaydın bayanlar..:KK68:

:-)
Ah bi bilsem nolcak nasil esitlitcez kizz :-)
Bu arada. Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi canim herkes 150 falan yapmış ya ona dedim sizi görünce vazgectim diye :KK30:
Ama senin sözünü dinleyip yarın 100 yapcaam
Bu arada siz setler halinde mi yapiyosunuz nasıl o kadar sayi yapyonuz yaa :confused:
Bide setler halinde yapyosaniz kaç set halinde ne kadar dinleniyonuz :KK6:

sende yap vazgeçmek yok:KK53:
ben setler halinde yapmıyorum hazır ısınmışken çıkarıyorum aradan hepsını:KK52:

merhaba :KK25: ben de katılabilir miyim ???
kilo:56,5 boy:160
göğüs 82
bel 69
alt bel 85
kalça 100
üst bacak 57

tabıikide hoşgeldin :KK52:
basen ölçülerinide verir misin

Doğru mu ölçtüm bilmiyorum mezuram kayıp onun için çok zor oldu iple ölçtüm sonra ipi ölçtüm
Bacak 88
Basen 94
Geç oldu ve de baya güç oldu :))

kalça ölçüsünüde alaydın iyiydi şimdi onun için de 1 hafta bekleriz seni:KK70::KK70:
Selam kizlar nasilsiniz ? Ben 60 tane yaptim toplamda.30 biri 30 digeri:mad: cok agriyor.aksama bir 60 da yapicam.alistirmam lazim vucudu.siz ne guzel 100 filan yapiyorsunuzyaaaa imrendim:KK53:

benimde çok acıyor ağrıyor ama çececeğim acılara değecek inşallah.:KK53:
bu arada toplamı değilde tek bacak olarak yaptığımızı yazıyoruz canım benım:KK45:
Selam canim 300 basen 300 ic bacak :))

OoOO:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Canım ben düzenli yapabileceğimi sanmıyorum. Yani düzenli yapsam bile sanırım günde 1 saatimi ayıramam :KK43: video baya uzun ama gerçekten egzersizler süper. Yapmayı çalışıcam bi kısmını:) inşallah hepimiz kurtuluruz şu basenlerden

canım makas hareketını ve sandalye hareketini yap.
videoyuda 9.30dkdan sonra bır kalça hareketi var onu yapsan yeter hepsine gerek yok.:KK54:

Günaydın bayanlar..:KK68:

sende yap vazgeçmek yok:KK53:
ben setler halinde yapmıyorum hazır ısınmışken çıkarıyorum aradan hepsını:KK52:

tabıikide hoşgeldin :KK52:
basen ölçülerinide verir misin

kalça ölçüsünüde alaydın iyiydi şimdi onun için de 1 hafta bekleriz seni:KK70::KK70:

benimde çok acıyor ağrıyor ama çececeğim acılara değecek inşallah.:KK53:
bu arada toplamı değilde tek bacak olarak yaptığımızı yazıyoruz canım benım:KK45:

OoOO:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

canım makas hareketını ve sandalye hareketini yap.
videoyuda 9.30dkdan sonra bır kalça hareketi var onu yapsan yeter hepsine gerek yok.:KK54:
Heyyttt goççuum beniim setler halindede neymiş ki yap yap çık :nazar::KK200:

Ben dün 150 yaptım.:KK73:
Hareketin resmi veya video görüntüsü olsa yaaa. Acaba yanlış mı yapıyorum diyorum her seferinde.:KK58:

Dün yaptım dediğini görmemişim canım Özür. :oops:

egzersiz-yaparken-dikkat-edilecek-hususlar.jpg

Ben bu hareketi yapıyorum ama usteki bacağımi bukuyorum.

İkinci olarak sandalyenin ucuna oturup bacaklarımin arasına top yastık ne varsa onu koyuyorum sıkıp bırakma hareketi yapıyorum iç bacak sarkmasın diye.

Son olarak 1. Sayfadaki videonun 9.30 dakikadan sonraki hareketlerini yaptım bugun:KK45:

X