Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

canim nasil gidiyor callanetics? ?

topigime de bildirim yapmiyorsun

Nasıl gidiyor peki callenatics ? Cok yoruyor mu yaparken
hayır aksine sonlara doğru iyice gevşediğimi hissediyorum oldukça yavaş ve sakinlikte yaptırıyor hiç yorulmuyorum 1 saat ama inan hiç yormuyor o yüzden yapıyorum oruçken rahat oluyor akşamlarıda kardiyo yapıyorum malum iftarda her zaman kontorollü olmuyor en azından yediklerimi hazmetsemde iyidir diye düşünüyorum

tamam canım senin topiğinide yazarım ramazan boyunca yaptığımda tam 21 gün oluyor aksatmamam lazım hep merak ediyordum hiç yapamamıştım birde süper callanetics var merak ettiğim
benim de ilk hedefim 21 günü tamamlamak sen evoyu bitir ben klasiği bakalim hangimiz daha cok incelecegiz :))

süper baya zor diye biliyodum canim belki de beraber yapariz ilerde

benim de ilk hedefim 21 günü tamamlamak sen evoyu bitir ben klasiği bakalim hangimiz daha cok incelecegiz :))

Evo neymis? Sizden ogrenecegim cok sey var.. :))

rose7634 yorulmuyorum yazmissin masallah diyeyim. Ben call yaptigim zamanlarda yere yigiliyordum. Sonlara dogru pelvik kapani ne oyle bir sey vardi ya bel dondurmeli kollari uzatiyorsun falan. Kopuyorum saniyordum..

callanetics evolution canim callaneticsin bir çeşidi. .

hadi sen de başlaa bizimle callaneticse.

1 2 sene önce caall topiginde cok takılmışım hep güzel yorumlarin fotosunu cekmisim acayip güzel yorumlar var..

topigin güzel sakinleri bence hep beraber yapalimm cok memnun kalacaksiniz garanti veriyorum

ben de deneyeyım dedım nefes nefese kaldım zor geldı gozume tabıkı ımkansız degıl:) callanetıcsın vıdeolarına yenıden bakmam gerek cok yorulmadan yaparım ben de:)

inşallah canım kısa videoalarıda var basenler için callan pinky yaptırıyor ramazandan sonrada onu yapmayı planlıyorum bakalım ne olacak

10 saatte 10 yaş gençleşi yapmışsın evet bayağı zor o evolationda ilk ısınma ve gevşemede yaptırıyor bel esnetme hareketi haklısın acıyor gerçekten açıksacı callan pinky'nin yaptıkları daha zor ama merakım gidiyor benimde hepsini deneyip faydasını gördüklerimi bir tur daha yaparım diye düşünüyorum

hoplamalı zıplamalı olmayanlar or
canım maşallah demeden geçemeyeceğim çok güzel -9 cm 4 ayda yandakiler ilk alınan yer olduğu için onlar sanırım en son gidecekler

hoplamalı zıplamalı olmayanlar or

canım maşallah demeden geçemeyeceğim çok güzel -9 cm 4 ayda yandakiler ilk alınan yer olduğu için onlar sanırım en son gidecekler
cok tesekkur ederım gerı donuslerı okudukca cok mutlu oluyorum darısı basınıza ınsallah:) ben yıllardır hep yapacagım yapacagım dedım bosladım bu sene cok hırs yaptım basenler ıcın ve gec de olsa cm cm gıttıgını gorunce sevınıyorum..
ben sunu ogrendım bu surecte..kararlı olup duzenlı,sık ve cok zorlamadan yapılınca da oluyormus..
aynı seyı dusunuyorum... kolay alınan yerler sanırım gec gıdecek

bir saaat kesintisiz vaktim olmazki benim.. ustelik ramazanda 4 kilo almisim tarti dogruysa. Once onlari vermem sonra incelmem gerek....

evet 10 yas gencles benimki. Evolationu ilk kez duydum. Onu sonradan mi cikarmis. Videosu var mi you a bir bakayim. Hangisi kisa ve kolau onu yapayim ben :)

yok canım sana kısa ve etkili olan kalça ve basen için olanı var 20 dk.onu yapabilirsin ama yürüyüş yada daha hoşuna giden terlemeli şeyler yapabilirsin aldığın kiloları hemen verebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…