Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

İşte muhteşem bir başarı öyküsü maşallah sana , çok tebrik ederim
Cok tesekkur ederim canlar hep birlikte başardık oldu:) dun ilk kez evde tayt giydim ikide bir aynaya geçip baktım kendime önceleri cok komik durduğu için giymezdim .. pes etmek yok hepsi gidene kadar bırakmayacağım.... bırakmayacağız...

Boy:1.68
Kilo:62 63 arası oynuyor:) benim tek sıkıntım basen.yandaki sis gorunum ve simitlerdi. Basenler azcık gitti ama sis görünüm bi türlü gitmiyor orantısız duruyor
Maşallah selvi boylusun sen ne güzel .
Gayet güzel eritmişsin , devam edersen tamamından kurtulabilirsin eminim .
Simitler icin bir suredir sağa sola doğru eğiliyorum ben . Faydalı olduğunu düşünüyorum , sende bir dene istersen .

Ayna bizim en güzel motivasyon tetikleyicimiz . Aynen gidene kadar devam , başka yolu yok .

Tesekkur ederim selvi boya orantisiz vucut benimki:) Evet yana doğru egilmekle gidiyormuş ben onu elime uzun bir sopa alip tutunup cesitli hareketlerle yapıyorum. Bakalim gider inşallah.

Tesekkur ederim selvi boya orantisiz vucut benimki:) Evet yana doğru egilmekle gidiyormuş ben onu elime uzun bir sopa alip tutunup cesitli hareketlerle yapıyorum. Bakalim gider inşallah.

Nasıl yani yanlara eğilme basenlere mi iyi geliyor?
Ben onu bel için yapılan diye biliyordumm..
İyice bii anlatsana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…