-
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
- #3.201
ay canim bu değil ya ama güzelmiş dedigin gibi :))Sağol canım benim şunu buldum yanii bir çok varda hoşuma giden bu oldu...
Böyle değil mii hemen hemen hareketler..
Ayyy bunda plates yaziyormusneyse olsunn güzelmiş dursun burda
ay canim bu değil ya ama güzelmiş dedigin gibi :))
Ben yapmaya çalıştım ama olmadı , tam anlayamadım galibaKizlarrr Üzgünüm videoyu bulamadım
Offff neyse ben anlatayım aslında biliyorsunuzdur...
Ben yeni keşfetmis olabilirim...
Şimdi Bağdaş kurarak oturuyoruz...
Vücudumuz dik bir şekilde öne doğru egiliyoruz ileri ileri zaten direk kalça yanmaya başlıyor....
Bacakları sırasıyla degistiriyoruz önde olan taraf yanıyor çünkü...
Yaaa kusura bakmayın anlatabildim umarım
ay ben de pek anlayamadim vallaOyyy oyyyy başka bi tane buldumm...
Boşver bunu onu şunu ayyyy tam bizlikk eğer yanilmiyorsam müthiş bir hareket buldum....
Oturduğun yerde yapılıyor veee yan basenler ve kalça felaket çalışıyor....
Allah'ım inşallah videoyu tekrar bulurum bulamasam da anlatırım...
Kaşık suratchentiq bacimmm sen de yapp kizzz hiç zor değil valla oturduğun yerde yapılıyor...
Kizlar tabii kii hepimiz için sizde yapın....
Videoyu bulayim hemen atacamm..
Gece videoyu indirip izlerim merak ettim:)Yaa kusura bakmayın kızlar video yokk bulamıyorum cildirscamm...
Tekrar anlatayım Bağdaş kurarak oturuyoruz ellerimizle yeri tirmalar şekilde öne doğru uzaniyoruz ne kadar uzağa uzanirsak basenler yanıyor...
Yapmaya çalışın anlarsınız...
Offf bulmaya çalışayım...
O videoda bu kısım çok az ama benim hoşuma gitti yandigini hissettim...
C cranial &Safir Taht
L Live_Your_Life
Gece videoyu indirip izlerim merak ettim:)
etiketlenince geldim kasigimOyyy oyyyy başka bi tane buldumm...
Boşver bunu onu şunu ayyyy tam bizlikk eğer yanilmiyorsam müthiş bir hareket buldum....
Oturduğun yerde yapılıyor veee yan basenler ve kalça felaket çalışıyor....
Allah'ım inşallah videoyu tekrar bulurum bulamasam da anlatırım...
Kaşık suratchentiq bacimmm sen de yapp kizzz hiç zor değil valla oturduğun yerde yapılıyor...
Kizlar tabii kii hepimiz için sizde yapın....
Videoyu bulayim hemen atacamm..
dalgin misin ya hu kendi videosuna hayir demis. Guldum gece gece.. ben sana ceviririm zaten cok basit aeyler diyor. Videoyu cok beğendim.aslinda itiraf edey hatunlati begendim :))) azicik izledim sadece dedigin kismi ve Stretch cok hosuma gitti. Yalnoz diger hareketler dize cok yuklenmez mi. Benim menuskis yırtıgim olusmustu bir ara....Ayyyy kizlarrrrr bu videonun icindeymis buldummm buldummm
19. dk dan başlıyor tam olarak
C cranialSafir Taht ....
Hatta anlayan varsa hatunun tam olarak ne dediğini çok makbule geçer....
etiketlenince geldim kasigimramazan bayramina kadar off moddayim.
dalgin misin ya hu kendi videosuna hayir demis. Guldum gece gece.. ben sana ceviririm zaten cok basit aeyler diyor. Videoyu cok beğendim.aslinda itiraf edey hatunlati begendim :))) azicik izledim sadece dedigin kismi ve Stretch cok hosuma gitti. Yalnoz diger hareketler dize cok yuklenmez mi. Benim menuskis yırtıgim olusmustu bir ara....
hareket güzelmis deniyim canimYaaa sorma hatun degisince başka video zannetmisim
Dizimi etkilemedi benimm amannn dikkat et o zaman....
Ama varya ilk denedigimde 10 a kadar sayamadim yavaş yavaş şimdi 30 yapıyorum rahat rahat...
Sadece dediğim kısmı yapacağım ben tatlımm tembelim yapamıyorum ruhum sıkılıyor
ay cok gecmis olsun. Simdi okudum. Ne yapacaksin peki bundan sonrasi icin?kızlar merhaba..dra gıttım ve moralım cok ama cok bozuk..sag kol ve omuzda kıreclenme cıktı agrılarım bundanmışkas agrısı dıye hep erteledım ama uzun zamandır varmıs gec kaldın dedı dr......yasım daha 28 .yasına gore anormal bır durum dedı...10 yıla yakındır calısıyorum cok yıprandıgımı bılıyordum da bu kadar cabuk... beklemıyordum.....
Cok tesekkur ederim arkadasim. Benimki ilerlemis sanirim yanlış yaptığım bir hareket de tetikledi agrilarim ondan başlamış olabilir. 15 gün jel ve agri kesici yazdı onları kullanıyorum iyiyim cok sukur. Gecmezse fizik tedavi onunla da geçmezse ameliyat ( Allah korusun inşallah gerek Kalmaz ) dedi ama yaşıma göre tavsiye edilmiyormus.ay cok gecmis olsun. Simdi okudum. Ne yapacaksin peki bundan sonrasi icin?
Millet neredesiniz sormasi ayip !!