- 28 Haziran 2010
- 10.029
- 30.736
-
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
- #3.121
mezurayla olcuyoruz nasıl anlatıyım baska turluKalca basen bacak nasi olcuyosunuz cahil kaldim
burdayızzzz:)canlaaaar aaa bi geldim kimse yok nerelerdesiniz huhuuuu
hoşgeldiniz o zaman:)Bende yapicam hirs yaptim
selaaam tatlimm masallah sanaaa nasil 9 cm incelttin o kalcayii hemen ver bize sırrınıii :)) 4 aydir ayni kalca olcusuyle yasiyorumburdayızzzz:)
ve aleykümselam:)selaaam tatlimm masallah sanaaa nasil 9 cm incelttin o kalcayii hemen ver bize sırrınıii :)) 4 aydir ayni kalca olcusuyle yasiyorum(
yani her gün 30 dakika yürüyüş ve sayfa 1deki egzersizler öyle mi canim kac tekrar yapiyodun egzersizlerden?? ben de yapiyorum başından beri ama dedigim gibi 1 cm incelemedim kendimi çok kötü hissediyorumve aleykümselam:)
12 şubattan itibaren yaklasık 4 aya kadar kı bu aralarda cok kaytardıgım gunler de olduspor yaptım..
cok kılolu degılım o yuzden basen ve gobek agırlıklı egzersızlerı yaptım sayfa 1dekılerın nerdeyse tamamını...
cok uzun yuruyusler yapamadım gunde en az 30 dk
bır de eger cok hızlı tempoda ve yorularak yapsaydım daha cok ıncelırdım emınım.. ama ben yavas yavas ıncelmekten yanayım:)
canim callanetics yapan bir cok kisi kalcayi cok incelttigini söylüyor ben de o motivasyonla basladim istersen beraber yapabilirizben de callanetics ıstesem de yapamadım bı turlu...zor geldı gozume
hergun olmasa dahı haftada en az 3 4 gün yuruyus yaptım-yapıyorum.yani her gün 30 dakika yürüyüş ve sayfa 1deki egzersizler öyle mi canim kac tekrar yapiyodun egzersizlerden?? ben de yapiyorum başından beri ama dedigim gibi 1 cm incelemedim kendimi çok kötü hissediyorum(
canim callanetics yapan bir cok kisi kalcayi cok incelttigini söylüyor ben de o motivasyonla basladim istersen beraber yapabiliriz
hepsi ilk sayfada mi canim dediklerinin squat videosunu goremedim?hergun olmasa dahı haftada en az 3 4 gün yuruyus yaptım-yapıyorum.
evet 1dekı egzersızlerı yuruyus-bısıkletkurek-eklıptık bısıklet sonrası yaptım marı wınsor basta olmak uzere befıt yazan vıdeo bıde sguat vıdesou var asyalı ablanın yaptıgı:)
bellı bır sayı yoktu yanı o gun kendımı ıyı hıssedip hissetmedıgıme baglı sayıları cogaltıp yada azalttım...
callanetıcs bana gore degıl bır kere denedım nefesım daraldı...kalple ılgılı dıkkat etmem gerekıyor o yuzden agır egzersız yada hareketlerden kacınıyorum
evet hepsı ılk sayfadakı vıdeolar marı wınsorla baslıyor befıtle devam edıyor..dedıgım squat vıdeosu en altta Beyonce Butt baslıklı olan...hepsi ilk sayfada mi canim dediklerinin squat videosunu goremedim?
canim ya cok gecmis olsun tabi ki zorlama aslinda callanetics öyle kalbe cok yuk bindiren bir spor değil yavas yavas yapiliyor ama sen kendini daha iyi bilirsin tabi
tamam canım bakacagim videolara Teşekkürler :)(evet hepsı ılk sayfadakı vıdeolar marı wınsorla baslıyor befıtle devam edıyor..dedıgım squat vıdeosu en altta Beyonce Butt baslıklı olan...
tesekkur ederım... yavas yavas olursa ben de deneyebılırım yenıden bı bakalım:)
bellı bır vıdeoda bakarak mı yapıyorsun?tamam canım bakacagim videolara Teşekkürler :)(
sen de kendini zorlamadan denemeye çalış callanetics gerçekten mucize 21 günü tamamlamayi cok istiyorum 3 yıldir biliyorum callaneticsi ama hiç 21 gun ardarda yapmamistim suan 4.gundeyim
Taşıma durumu ne olduhu hu kıızlarrr
yaz geldi havalar ısındı e ramazanında etkisiyle iyice boşalmış buralar
beım de ev taşımamı fırsat bıldınız oklava da yok salmışsınız kendinizi
hayırlısı ıle evımı bı taşıyayım yerleşeyım o zaman düzenli yapmayana kırmızı kart
Safir Taht kız ne güzel incelmişsin tebrık ederrım arkadasım seni
Nefs Yagmurun_kizi Safir Taht chentiq TanGO
canlar merhabaaaa....araya Ramazan da girince boşladık baya gördüğüm kadarıyla..ben de ramazan nedenıyle spor salonuna 1 ay ara verdım aksamları da kapalı oldugundan dolayı...
ölçülerimi yazacktım mutluyum bı kac cm bıle boyle mutlu ettıyse demekkıtabloya yenı olculerı kım yazıyordu bılmıyorum degıstıremedım ben...
olculerım : ic bacak:57
kalca:97
basen :94
kalcaya 105 le baslamıstım 4 ayda yaklasık 9 cm ıncelmısım:))ama su yandakı sıslıkler hala duruyor duvara vura vura mosmor oldu yanlar
Canım çok teşekkür ederimhu hu kıızlarrr
yaz geldi havalar ısındı e ramazanında etkisiyle iyice boşalmış buralar
beım de ev taşımamı fırsat bıldınız oklava da yok salmışsınız kendinizi
hayırlısı ıle evımı bı taşıyayım yerleşeyım o zaman düzenli yapmayana kırmızı kart
Safir Taht kız ne güzel incelmişsin tebrık ederrım arkadasım seni