- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
-
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
- #3.181
[/QUOTE]22 HAZİRAN ÇARŞAMBA
Yagmurun_kizi
C cranial 40 dakika yürüyüş +7. callanetics
Safir Taht 50 dk yürüyüş + 600 makas + 500 iç bacak + 100 sağ sol eğilme + mari winsor
TanGO
Ni5AN
@rise_rainbow
rose7634 callanetics 12 gün+leslie radio remix +mary helen outer thigh+iç bacak 500
chentiq
serapozcan3343
Nefs
@guzoie
23 HAZİRAN PERŞEMBE
Yagmurun_kizi 8. Gün callanetics +55 dakika yürüyüş
Safir Taht 600 makas + 500 iç bacak + 100 sağ sol eğilme + 55 dk yürüyüş
TanGO :
Ni5AN
@rise_rainbow
rose7634
chentiq
serapozcan3343 :
Nefs 1570 ip
@guzoie[/USER]
Saol canım ya bu aralar zorlanıyorum ama yine de yapmaya çalışıyorum . Her bacak için 9 dk yapıyorum .Yaa Lenay 600 makas nasıl yapıyorsun yavrumm hayyy maşallah...
Bende anca ip atlıyorum
Aralıksız 9 dk çok iyi yaaa....Saol canım ya bu aralar zorlanıyorum ama yine de yapmaya çalışıyorum . Her bacak için 9 dk yapıyorum .Yagmurun_kizi nın yaptığı şekilde yapıyorum artık .
Sen de ip sayılarını bayağı arttırdın , maşallah harika gidiyorsun . O kadar atlamak kolay değil . Kilo kaybın oluyor mu bu arada ?
canim sen neden callanetics yapmiyosunAralıksız 9 dk çok iyi yaaa....
Sakın bırakma o sayılara gelebilmek müthiş bir başarı...
Aslında ben de yapsam set halinde yapsam ne güzel olur..
İp Atlama artık oyun gibi geliyor bana atlarken eğleniyorumm.
Kilo kaybım oluyor yediklerime de dikkat ediyorum...
Gr gr veriyorum fazla kilom olmadığı içinn..
Basen çalışmam lazım kısaca offff
İşte sorun şu ki ben sabit şeyler yapamıyorumcanim sen neden callanetics yapmiyosun
deneyip de memnun kalmayan yok canim ya denesen keskeİşte sorun şu ki ben sabit şeyler yapamıyorum
Darall geliyor bana...
Denemek istiyorum ama sıkılıyorum hemen...
Pekii canım şu youtube da olan videolar demii...deneyip de memnun kalmayan yok canim ya denesen keske
Canım ben klasigi yapiyorum ezberden yapıyorum malesef elimdeki videolar silindi. olan biri paylassa keskePekii canım şu youtube da olan videolar demii...
Yoksa başka video var mı bildiğin paylasirsan sevinirim.
Canım ben klasigi yapiyorum ezberden yapıyorum malesef elimdeki videolar silindi. olan biri paylassa keske