- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #2.401
Odada gözleri kapanıyorduOdaya git sadece makası olsa yap bari
Odada gözleri kapanıyorduben bari biraz başladım makasa , eşim uyuyakaldı bende sporuma devam ettim ve bitirdim
Çok zorda kalırsam makas ve mariyi yanında yaparımda, fire , donkey falan zorAdam bi uyansa sessizce yanına gelse. Seni o halde görse
Bizim kadın kafayı sıyırmış der enişTe.
Bu arada benm eşim hala farketmedi basenlerim deki .erimeyi kör adam
Kilo alsam hemen anlar ama
Telefonu sürekli üzerinde taşıman lazım canım. Tuvalete giderken bileKızlar bu arada tele adımsayar programı indirdi eşim , günlük 10.000 adımı tamamlamaya çalışıcam . Minimum 10.000 adım atılmalıymış . Bugün tamam . Bakalım standarda oturtabilecekmiyim
Kızlar bu arada tele adımsayar programı indirdi eşim , günlük 10.000 adımı tamamlamaya çalışıcam . Minimum 10.000 adım atılmalıymış . Bugün tamam . Bakalım standarda oturtabilecekmiyim
Çok zorda kalırsam makas ve mariyi yanında yaparımda, fire , donkey falan zor
Dah evvel plank yaptığımı gördü hatta eşimde yapmaya başladı . Bir süredir hasta yapmıyor tabii , toparlayınca başlar kesin . Çok tuttu hareketi
O kadar inceldin , maşallah diyeyim farketmemesine imkan yok . Bence iş yerinde ki sıkıntılar ve hastalığı falan derken dile getirmedi sadece . Gerçi iyi olanı söylemezler anca zorla alırız ağızlarından , olumsuz bir şey olmaya görsün hiç kaçmaz gözlerinden
Öyle yaptım bugün zorla tamamladım . Evde bile özellikle koridorda tur attımTelefonu sürekli üzerinde taşıman lazım canım. Tuvalete giderken bileyoksa eksik çıkar sayın.
Sabret canım 2 beden küçülüp kıyafetler bollaşınca mecbur gelecek güzel sözler yoksa bizden günah giderAman ben takip edemiyorum öyle programlari ya
Sen istiyorsun umarım yapabilirsin :)
Valla ben yapamam yanında hemen tiye alır beni uyuz
Farketmemesinin nedeni dediğin gibi iş yeri sıkıntısı yada hastaligi olabilira insan duymak istiyor
Canım ben 50 50 yapıyorum. 50 bir tarafı yapıp birkaç sn esneyip diğer tarafa devam ediyorum. Sonra bi 50 50 daha. Tek seferde 100 yapamıyorum şu an.Ni5an, rose sizler fire ve donkey tek seferde mi yapıyorsunuz o yüksek sayıları
İyisin yine , ben 25 yaparken bile zorlanıyorum .Canım ben 50 50 yapıyorum. 50 bir tarafı yapıp birkaç sn esneyip diğer tarafa devam ediyorum. Sonra bi 50 50 daha. Tek seferde 100 yapamıyorum şu an.
canım firede bir bacağı 100 yapıyorum sonra diğer bacağa geçip onuda yapıp tekrar başladığıma bacağa geçip 100 yapıp değiştirmeden pulse yapıyorum yani minik minik yukarıda saydırıyorum ebru şallı nın lafı geliyor orda aklımaNi5an, rose sizler fire ve donkey tek seferde mi yapıyorsunuz o yüksek sayıları
Merhaba arkadaslar, ben 155 boyda 66kgyum. Bacaklarım ince ancak basen den itibaren üst kısmı çok geniş. Kısa boylu olduğum için o kadar orantısız duruyor ki. Bel denen şey yok bende, dümdüz gözüküyo ve sitenin olduğu arka tarafta aşırı bir yağlanma var. İncelemek zayıflama istiyorum. Kollarımda çok kalın. Etkili bulduğunuz hastanede yapabileceğim ekipman olmadan önereceğim egzersizler var mı? Resimli olsa daha iyi en azından kaydedeyim. Internetim yetmiyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?