- 26 Mayıs 2014
- 2.266
- 1.549
- 83
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
- #2.361
Bu sayılar bana çok düşük geldi yaa ben zaten 100 yapıyorum şu an. 5 ile başlatıyor. Sayıları artırıp başlıcam ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu paylastigin cranialin mesaji mi?Bu sayılar bana çok düşük geldi yaa ben zaten 100 yapıyorum şu an. 5 ile başlatıyor. Sayıları artırıp başlıcam ben.
Yagmurun_kizi [/USER] mari winsor buns & thigh + 500 iç bacak + dankey kicks + fire hyrants + buTT left challenge 1. Gün+ lean hips & outer thighs + 100 köprü + 750 makas
C cranial
@Lenay 450 makas + 450 iç bacak + mari winsor + 100 sopa çevirme + 25 fire hyrants + 25 donkey kicks + 40 sn plank
TanGO Hamiş Günlük Yürüyüş
Ni5AN 100 jumping jack + 100 yanlara eğilme+ 100 dankey kick + 100 fire hyrants + 300 makas + 200 iç bacak + 100 köprü + mari winsor + lean hips & outer thighs + yürüyüş
@rise_rainbow
@DisiAnka
rose7634 250 fire hyrants+350 iç bacak+350 makas(lastikle)+150 dankey kick+200 köprü+150 ip atlama+40 sn plank
chentiq 10 dk video + 20 köprü + 20 baska hareket
serapozcan3343 [/USER]
canım çok teşekür ederim deniyimBasta ve sonda QUOTE var ya .. yanindaki isaretlerle beraber sileceksin.
Boylece sadece alintiladigin mesaj kalir serapozcan3343
Kızlar ben yine yanlış yazdım neyse öğrenecem cevapla ya basıp parantez icine yazıyorum dışına da yazdım yanlış oldu ben mi çözemedim ne yaptım kusura bakma Yagmurun_kizi bugün geç yazdım disardaydik geldikten sonra hemen başladım
Bu paylastigin cranialin mesaji mi?
Ben bu sayilardan zevkle baslarim
Evet. Bugun utanarak 20 yazmistim ama yarin en azindan programa uydim da 20 yaptim derimYarın başlıyorsun o zaman
Evet o canım. Başlangıç için güzel program yapabilirsinBu paylastigin cranialin mesaji mi?
Ben bu sayilardan zevkle baslarim
Teşekkürler, benim minik sabah 6 da uyanmayı alışkanlık edindi.Günaydın rise , iyi mesailer sana
Sabah erken saatte yapabilmen çok güzel , tebrik ederim . Darısı başıma ...
Ben 5 aylıktan beri yürüteç/ örümcek kullanıyorum. Doktorlar önermiyor ama kullanmasak miniği bırakıp bir lavaboya bile gidemiyoruz ki.bende dizlik almayı istiyordum ama burası biliyorsun küçük yer bulamadım. kırmızı kırmızı görünce içim gitti dizlerinin oldugu yere bende mendillerinden büküp büküp koymuştum.
ama şimdi doktorun dediği de mantıklı geldi
Biz de aldık ama hiç binmek istemedi ki içine koyduğumuz anda başladı ağlamaya odada süs olarak duruyo valla.Ben 5 aylıktan beri yürüteç/ örümcek kullanıyorum. Doktorlar önermiyor ama kullanmasak miniği bırakıp bir lavaboya bile gidemiyoruz ki.
Günaydın tatlım butt left challenge yi sende deneyebilirsin çok zamanını almaz.Bu arada günaydınlar, sürekli yeni bir şeyler deniyorsunuz ne güzel.