• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Bu paylastigin cranialin mesaji mi?
Ben bu sayilardan zevkle baslarim :KK70::KK70:
evet Canım sayilar cok az degil mi :)) ben 19. gundeyim Sayılar az diye kafam karışıyor ise yarar mi diye ama bu aralar cok spor yapamiyorum diye icim rahatliyor en azindan bir seyler yapıyorum.
bir arkadas paylasmisti bunu baya faydali olduguni soylemisti programi bitirelim de artiririz sonra

evet Canım sayilar cok az degil mi :)) ben 19. gundeyim Sayılar az diye kafam karışıyor ise yarar mi diye ama bu aralar cok spor yapamiyorum diye icim rahatliyor en azindan bir seyler yapıyorum.
bir arkadas paylasmisti bunu baya faydali olduguni soylemisti programi bitirelim de artiririz sonra
Evet.. sizin 400 lu 1000 li mesajlari gordukce aman yarabbiiiim diyordum. Bu tablo hizir gibi yetisti... soran olursa sayi vermicem.. Challenge yapiyorum dicem :D:D:D

30-day-butt-challenge-gray-72ppi.png

Safir Taht Safir Taht bu program canım:halay::halay:

:anneadayı:
"NEFSSEMS, post: 46385206, member: 217890"] Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi [/USER] Butt lift challenge 2.gün + 50 fire hyrants + 50 dankey kicks + 100 kopru+ 500 iç bacak +750 makas
C cranial
Safir Taht Safir Taht
TanGO TanGO Günlük yürüyüş.
Ni5AN Ni5AN mari winsor + lean hips & outer thighs + lean & firm inner thighs +100 fire hydrants+ 100 dankey kick + 200 iç bacak + 300 makas
@rise_rainbow
@DisiAnka
rose7634 rose7634 250 fire hyrants+150 dankey kick+200 köprü+350 makas(lastikle)+350 iç bacak+mari helen 1.video
chentiq chentiq
serapozcan3343 serapozcan3343 mari winsor + 130 iç bacak + kondisyon bisikleti 10 dk +25 dk tempolu yürüyüş + 30 makas +bisiklet 20 dk +100 omuzda sopa çevirme
Nefs Nefs

Back