• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi Butt lift challenge 2.gün + 50 fire hyrants + 50 dankey kicks + 100 kopru+ 500 iç bacak +750 makas
C cranial
Safir Taht Safir Taht
TanGO TanGO Günlük yürüyüş.
Ni5AN Ni5AN mari winsor + lean hips & outer thighs + lean & firm inner thighs +100 fire hydrants+ 100 dankey kick + 200 iç bacak + 300 makas
@rise_rainbow
@DisiAnka
rose7634 rose7634 250 fire hyrants+150 dankey kick+200 köprü+350 makas(lastikle)+350 iç bacak+mari helen 1.video
chentiq chentiq
serapozcan3343 serapozcan3343 mari winsor + 130 iç bacak + kondisyon bisikleti 10 dk +25 dk tempolu yürüyüş + 30 makas +bisiklet 20 dk +100 omuzda sopa çevirme
@NEFSSEMS Kızlar çok yoğun bir gün geçirdim...
Sadece 300 tane ip atladım...

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi Butt lift challenge 2.gün + 50 fire hyrants + 50 dankey kicks + 100 kopru+ 500 iç bacak +750 makas
C cranial
Safir Taht Safir Taht 450 makas + 25 fire hyrants + 25 donkey kicks + 50 sn plank + 100 sopa çevirme + mari winsor buns & thigh + 250 iç bacak
Ni5AN Ni5AN mari winsor + lean hips & outer thighs + lean & firm inner thighs +100 fire hydrants+ 100 dankey kick + 200 iç bacak + 300 makas
@rise_rainbow
@DisiAnka
rose7634 rose7634 250 fire hyrants+150 dankey kick+200 köprü+350 makas(lastikle)+350 iç bacak+mari helen 1.video
chentiq chentiq
serapozcan3343 serapozcan3343 mari winsor + 130 iç bacak + kondisyon bisikleti 10 dk +25 dk tempolu yürüyüş + 30 makas +bisiklet 20 dk +100 omuzda sopa çevirme

Odada gözleri kapanıyordu :KK48: ben bari biraz başladım makasa , eşim uyuyakaldı bende sporuma devam ettim ve bitirdim :halay:

Adam bi uyansa sessizce yanına gelse. Seni o halde görse
Bizim kadın kafayı sıyırmış der enişTe.:KK70::KK70:

Bu arada benm eşim hala farketmedi basenlerim deki .erimeyi kör adam :KK67:

Kilo alsam hemen anlar ama:KK12:

Kızlar bu arada tele adımsayar programı indirdi eşim , günlük 10.000 adımı tamamlamaya çalışıcam . Minimum 10.000 adım atılmalıymış . Bugün tamam . Bakalım standarda oturtabilecekmiyim :rapci:

:KK70:
Adam bi uyansa sessizce yanına gelse. Seni o halde görse
Bizim kadın kafayı sıyırmış der enişTe.:KK70::KK70:

Bu arada benm eşim hala farketmedi basenlerim deki .erimeyi kör adam :KK67:

Kilo alsam hemen anlar ama:KK12:
Çok zorda kalırsam makas ve mariyi yanında yaparımda, fire , donkey falan zor :KK48:
Dah evvel plank yaptığımı gördü hatta eşimde yapmaya başladı . Bir süredir hasta yapmıyor tabii , toparlayınca başlar kesin . Çok tuttu hareketi :KK70:

O kadar inceldin , maşallah diyeyim farketmemesine imkan yok . Bence iş yerinde ki sıkıntılar ve hastalığı falan derken dile getirmedi sadece . Gerçi iyi olanı söylemezler anca zorla alırız ağızlarından , olumsuz bir şey olmaya görsün hiç kaçmaz gözlerinden :mad:

Kızlar bu arada tele adımsayar programı indirdi eşim , günlük 10.000 adımı tamamlamaya çalışıcam . Minimum 10.000 adım atılmalıymış . Bugün tamam . Bakalım standarda oturtabilecekmiyim :rapci:
Telefonu sürekli üzerinde taşıman lazım canım. Tuvalete giderken bile :KK48: yoksa eksik çıkar sayın.

Aman ben takip edemiyorum öyle programlari ya
Sen istiyorsun umarım yapabilirsin :)
:KK70:
Çok zorda kalırsam makas ve mariyi yanında yaparımda, fire , donkey falan zor :KK48:
Dah evvel plank yaptığımı gördü hatta eşimde yapmaya başladı . Bir süredir hasta yapmıyor tabii , toparlayınca başlar kesin . Çok tuttu hareketi :KK70:

O kadar inceldin , maşallah diyeyim farketmemesine imkan yok . Bence iş yerinde ki sıkıntılar ve hastalığı falan derken dile getirmedi sadece . Gerçi iyi olanı söylemezler anca zorla alırız ağızlarından , olumsuz bir şey olmaya görsün hiç kaçmaz gözlerinden :mad:

Valla ben yapamam yanında hemen tiye alır beni uyuz :KK12:

Farketmemesinin nedeni dediğin gibi iş yeri sıkıntısı yada hastaligi olabilira insan duymak istiyor:eek:

Aman ben takip edemiyorum öyle programlari ya
Sen istiyorsun umarım yapabilirsin :)

Valla ben yapamam yanında hemen tiye alır beni uyuz :KK12:

Farketmemesinin nedeni dediğin gibi iş yeri sıkıntısı yada hastaligi olabilira insan duymak istiyor:eek:
Sabret canım 2 beden küçülüp kıyafetler bollaşınca mecbur gelecek güzel sözler yoksa bizden günah gider :duduk::tokat:
Oklavaları aradım yok , tam buraya uygun . Nereye gittiler :KK62:

Ni5an, rose sizler fire ve donkey tek seferde mi yapıyorsunuz o yüksek sayıları

Merhaba arkadaslar, ben 155 boyda 66kgyum. Bacaklarım ince ancak basen den itibaren üst kısmı çok geniş. Kısa boylu olduğum için o kadar orantısız duruyor ki. Bel denen şey yok bende, dümdüz gözüküyo ve sitenin olduğu arka tarafta aşırı bir yağlanma var. İncelemek zayıflama istiyorum. Kollarımda çok kalın. Etkili bulduğunuz hastanede yapabileceğim ekipman olmadan önereceğim egzersizler var mı? Resimli olsa daha iyi en azından kaydedeyim. Internetim yetmiyor maalesef :(

C cranial tibet+blogilates20
Safir Taht Safir Taht
@rise_rainbow
@DisiAnka
chentiq chentiq

Ni5an, rose sizler fire ve donkey tek seferde mi yapıyorsunuz o yüksek sayıları
canım firede bir bacağı 100 yapıyorum sonra diğer bacağa geçip onuda yapıp tekrar başladığıma bacağa geçip 100 yapıp değiştirmeden pulse yapıyorum yani minik minik yukarıda saydırıyorum ebru şallı nın lafı geliyor orda aklıma :KK70:sıkıştır sıkıştır gitsin yağlar diye daha çok yapıyorum .Dankey kick fazla zorlamıyor beni aslında sayılarımı artırmam gerekiyor.Kızlar benim kaslarım sizden kuvvetlidir siz kendi vücudunuzu dinleyin ona göre yapın 3 yıldır spor yapan biriyim.:spor::spor::spor:

Merhaba arkadaslar, ben 155 boyda 66kgyum. Bacaklarım ince ancak basen den itibaren üst kısmı çok geniş. Kısa boylu olduğum için o kadar orantısız duruyor ki. Bel denen şey yok bende, dümdüz gözüküyo ve sitenin olduğu arka tarafta aşırı bir yağlanma var. İncelemek zayıflama istiyorum. Kollarımda çok kalın. Etkili bulduğunuz hastanede yapabileceğim ekipman olmadan önereceğim egzersizler var mı? Resimli olsa daha iyi en azından kaydedeyim. Internetim yetmiyor maalesef :KK43:

Merhabalar Basen için 1. Sayfadaki egzersizlerimize bakabilirsiniz.

Kol egzersizlerini bilmiyorum canım sadece kalça bacak basen üzerine bizim topic

Back