- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #2.381
evet Canım sayilar cok az degil mi :)) ben 19. gundeyim Sayılar az diye kafam karışıyor ise yarar mi diye ama bu aralar cok spor yapamiyorum diye icim rahatliyor en azindan bir seyler yapıyorum.Bu paylastigin cranialin mesaji mi?
Ben bu sayilardan zevkle baslarim
Evet.. sizin 400 lu 1000 li mesajlari gordukce aman yarabbiiiim diyordum. Bu tablo hizir gibi yetisti... soran olursa sayi vermicem.. Challenge yapiyorum dicemevet Canım sayilar cok az degil mi :)) ben 19. gundeyim Sayılar az diye kafam karışıyor ise yarar mi diye ama bu aralar cok spor yapamiyorum diye icim rahatliyor en azindan bir seyler yapıyorum.
bir arkadas paylasmisti bunu baya faydali olduguni soylemisti programi bitirelim de artiririz sonra
Aynen bu bitsin ic bacak challenge ile karşınizda olacagiiimm :))Evet.. sizin 400 lu 1000 li mesajlari gordukce aman yarabbiiiim diyordum. Bu tablo hizir gibi yetisti... soran olursa sayi vermicem.. Challenge yapiyorum dicem
Sayilari az degilse paylasma sakin. :))Aynen bu bitsin ic bacak challenge ile karşınizda olacagiiimm :))
sayilari pek az degil valla ama 5li sayilardan sonraaa sikalim kendimizi biraaaz yaaaz geliyooorr :))Sayilari az degilse paylasma sakin. :))
Bebegi uyuttum. Etrafi toparlayim videolara
Canım hangi hareketleri kapsıyor bu program ?sayilari pek az degil valla ama 5li sayilardan sonraaa sikalim kendimizi biraaaz yaaaz geliyooorr :))
Bu iç bacak için mi canım ?
İç bacak ağırlıklı ama sonda ki hareket köprü olduğu için kalçayı da faydası olur diye düşünüyorumBu iç bacak için mi canım ?
Hayret sen bu saate bırakmazdınBen henüz yapamadım ya , bu gidişle gece yapıcam herkes uyuduktan sonra
Sabah yapamayınca böyle oldu işteHayret sen bu saate bırakmazdın
Sabah yapamayınca böyle oldu işte
Eşimde gelir birazdan , o nedenle geceye kaldı artık yapabilirsem
Tebrik ederim canım sniBu kez doğru yazdım allahın hakkı 3 derlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?