- 20 Haziran 2012
- 993
- 1.223
- 158
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #2.321
Mezura elime geçti ortalığı toparlarken dayanamadım ölçtümVay sabırsız vay
Olsun daha 11 gün var böyle gidersen neden olmayasın ki canım benim
Ayyyy inşallah canım bi heves bi heves geldi kii sorma..
Istedikten sonra olur pes etmeden devam edersemm bu iş tamam
Topigin uğurlu gelecek inanıyorum ♥♥♥
kızlar ölçü verme nasıl oluyor. herkesin başladığı tarih farklı şimdi ilk tabloda. ölçü ne zaman verilcek. bileyim de kaçırmayayım bari :)
Mezura elime geçti ortalığı toparlarken dayanamadım ölçtüminşallah ölçüme kadar etkiler yaptıklarım
Tamam canım ayyy az da kalmış kız heyecan yaptın bak şimdik :)Ayın 15inden 15ine canım ölçümler
Bu sayfayı takip edersen kaçırma gibi bir Şansın yok o gün genelde tüm gün yeni Sonuclar konusulur
Tamam canım ayyy az da kalmış kız heyecan yaptın bak şimdik :)
İnşallah canımEvet canım az kaldı. İnşallah Bizi mutlu edecek sonuçlar görürüz.
Günaydın..Günaydınlar,
Gece çok erken uyuyorum, o yüzden sabahları mari ile güne başlıyorum. Sonra işe gelme ve koşturma faslı..
Herkese iyi sporlar..
Çok şükür iyi canım. Yawaş yawaş toparlandık. Çocuk iki günde erimişti. Bu havalara dikkat etmek lazım. Senin minnoşun diş macerası başladı mı? Hastalıktan önce yürümeye çalışıyordu benim kuzu, biraz cesareti kırılmış şimdi. Sürekli peşindeyiz düşmesin diye, hooop ilk fırsatta hep ayakta.
Alt dişler daha kolay çıkıyor da üst dişler biraz zorluyor.
Hastalıkta diş çıkartmamız ertelendi. Bizim köpek dişleri çıkacak. Arada o da ateş yapıyor.
Hayırlısı bakalım. Sağlıklı olsunlar da, anneleri de fit ve sıkı bir vücuda sahip olsun cümlemizin.
Tabi kiBenim ilk çocuk da alt dişleri çıkarken de çok çekmiştim ben ateş üstüne ateş gece sahaba kadar uyumadığım çok oldu.
İnş. Hemencecik atlatir lar bu zorlu dönemleri
Bebişlerimiz büyüyene kadar bizlerde fit basensiz bit vücuda sahip oluruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?