- 20 Haziran 2012
- 993
- 1.223
- 158
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #2.261
evet canım iç bacak çalıştırıyor.Mari'nin videoları üst bacak ve kalça için dizler bükük olarak yapılanlar basen içinrose7634 , paylaştığın ikinci resimde mari de de olan hareket ve daire iç bacak mı sıkıştırıyor muş? Ben basen zannediyordum . Bir de daire küçük mü , büyük mü iç bacak çalıştırıyor .
Dizler bükük olanlar sayı artınca güzel yakıyor kesinlikle . Ben genel olarak basen ve kalçaya yönelik diye biliyordum .evet canım iç bacak çalıştırıyor.Mari'nin videoları üst bacak ve kalça için dizler bükük olarak yapılanlar basen için
Tamam canım teşekür ederim evet bir arkadaş ta önerdi yarın ınsallh ona da basliyacam bugün acili geçtiHoşgeldin tekrar
Cevapla ya bastıktan sonra , en başta ki ve en sonda ki köşeli parantez içindeki cümleyi silip , sonra adının yanına istediğini yazıyorsun .
Ya da son listeyi kopyala yapıştır yapıp yine isminin yanına yazını ekliyebilirsin .
Bu arada ilk gün için gayet başarılısın bence ,mariye zamanla alışacaksın , yeter ki üşenmeden devam et . Bir de az da olsa basen hareketine de başlayabilirsin . Ben 30 ile başlamıştım mesela .
Karnımda ki ağrıda iyice azalınca bugün yapayım dedim .Safir Taht plank challenge mi başladın canım ?
evet canım açıkcası 1 ay yaptım gene yapmak istiyordum karın ve belde oldukça etkili ama artarak yapılıyor ve de 3 gün yapılıp 1 gün ara 30 gün ne dersin beraber başlayalım mı?Karnımda ki ağrıda iyice azalınca bugün yapayım dedim .
Kasdettiğin 1 aylık artarak devam eden program mı ? Öylesi daha etkiliyse , öyle yapayım .
Yapalım canım . Bugün başlayalım o zaman istersen.evet canım açıkcası 1 ay yaptım gene yapmak istiyordum karın ve belde oldukça etkili ama artarak yapılıyor ve de 3 gün yapılıp 1 gün ara 30 gün ne dersin beraber başlayalım mı?
Yapalım canım . Bugün başlayalım o zaman istersen.
İlk gün kaç sn olacaksa , programa bakar tekrar plank yaparım.
İlk bir hafta iyi de sonra ki sayılar bayağı zorlar sanırım beni . Molasız mı yapılıyor , daha önce durabilmişmiydin o kadar sn ?
30 sn ile başlıyor ne dersin
Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?