Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Kızlar bu ismin karşısına nasıl yazıyorsunuz acemiligime verin
Mari winsor +45 köprü + 150 iç bacak +fire 10+danke 10
Ben bu kadar yapabildim Mari beni bitirdi kemiklerim acidi ilk gün hamligi
Ama yilmayacam kendimi toparlarsam akşam da kondisyon bisikleti ve yürüyüş yaparım spor salonunda

Sanırım tek bacak \ bunun biraz daha eğik haliyle , basene yakın yerden ölçüyorsun ...
Bizim ölçülerimiz en geniş yerden tüm bacak

Ben günde 10 tane squat yapsam mı , bazı yerlerde bacağı kalınlaştırıyor diye okuduğumdan kararsız kalmışken şimdi sen bir de büyütüyor diyorsun

Son düzenleme:
Hoşgeldin tekrar
Cevapla ya bastıktan sonra , en başta ki ve en sonda ki köşeli parantez içindeki cümleyi silip , sonra adının yanına istediğini yazıyorsun .
Ya da son listeyi kopyala yapıştır yapıp yine isminin yanına yazını ekliyebilirsin .

Bu arada ilk gün için gayet başarılısın bence , mariye zamanla alışacaksın , yeter ki üşenmeden devam et . Bir de az da olsa basen hareketine de başlayabilirsin . Ben 30 ile başlamıştım mesela .

Yagmurun_kizi mari winsor buns & thigh + lean hips & outer thighs
C cranial
Safir Taht 400 basen + 450 iç bacak + 10 fire hyrants + 10 dankey kiccks + 100 omuzda sopa çevirme + mari winsor
TanGO Hamiş Günlük Yürüyüş.
Ni5AN
@rise_rainbow
sdktm
@DisiAnka
rose7634
chentiq
serapozcan3343 mari winsor + 45 köprü + 150 iç bacak +fire 10 + donkey 10

Kızlar aynada güzel görünmek istediğimiz formda olmak bizim elimizde.

Koca popolardan kurtulmak için
Haydi aksatmadan yapalım egzersizlerimizi

Sonra ise yaramaz

İlk gün için harika bence

Makas hareketini de denesene bi
basen için oda iyi :)

Anlamadım desem nolur

Mezura ile önden arkaya doğru sararak ölçtün ve 50 mi çıktı
onden arkaya dogru degil iste. Nasil anlatayim baska. Aynadan bakinca kendime. En genis yerimi olcuyorum iste. Sarmadan. Çubuk gibi dumduz. Mezurayi egip bukmeden.. nolur anla. Resim cekip fax cekicem şimdi

squat popo buyutur evet. Ama 10 tanesi de degil. O kasar yapabilirsin.

Mari isinma olmadan yapilir ni ya. Sakatlar mubarek....

Hımmm anladım galiba sen basen uzunluğunu ölçüyorsun yani . Farklı tarzda ölçüm alıyormuşuz .

Yav nasıl ölçtügünü anladım. Da şimdi tabloda bizim 100 kusurlerdeyken sana sadece 50 yazmak komik geldi de ondan dedim tam ölcermisin diye :)

Yagmurun_kizi mari winsor buns & thigh + lean hips & outer thighs + 50 köprü + 30 fire hyrants
C cranial
Safir Taht 400 basen + 450 iç bacak + 10 fire hyrants + 10 dankey kiccks + 100 omuzda sopa çevirme + mari winsor
Ni5AN
@rise_rainbow
sdktm
@DisiAnka
rose7634
chentiq

Kızlar aynada güzel görünmek istediğimiz formda olmak bizim elimizde.

Koca popolardan kurtulmak için
Haydi aksatmadan yapalım egzersizlerimizi

Sonra ise yaramaz

Yagmurun_kizi mari winsor buns & thigh + lean hips & outer thighs + 50 köprü + 30 fire hyrants
C cranial
Ni5AN 100 jumping jack+ 100 sopa çevirme+ 100 yanlara eğilme+ 10 burpees+ 15 lunges+ 100 dankey kick+ 100 fire hyrants+ 100 köprü+ 200 iç bacak+ 300 makas+ mari winsor + lean hips&outer thighs
@rise_rainbow
sdktm
@DisiAnka
rose7634
chentiq

Yav nasıl ölçtügünü anladım. Da şimdi tabloda bizim 100 kusurlerdeyken sana sadece 50 yazmak komik geldi de ondan dedim tam ölcermisin diye :)
Hee tamam. 100 diyiver o zaman. Ama bence siz de benim gibi yapin. Dedigim gibi popo sekillenirken havaya kalkip sikilasir kuculur. Basenden gitti sanmayalim diye ayrica olctum onu. Hic bir seyi sansa birakanam

Hee tamam. 100 diyiver o zaman. Ama bence siz de benim gibi yapin. Dedigim gibi popo sekillenirken havaya kalkip sikilasir kuculur. Basenden gitti sanmayalim diye ayrica olctum onu. Hic bir seyi sansa birakanam

başta anlamakta zorlansam da bana da mantıklı geldi aslında hakkın olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…