- 27 Mart 2016
- 422
- 542
- 23
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #2.241
Sanırım tek bacak \ bunun biraz daha eğik haliyle , basene yakın yerden ölçüyorsunnasil duygulandimusenmemis hepsini resimle aciklamissin bir de. Tesekkurler
kesinlikle emin olabilirsin. Tabi allahin izniyle :)) su aralar planlarim hep ters kose. 2 aydir hastayim gel gitleriyle.
Ya baseni sana sordum da arada kaynafi. 50 olctum. Aynadan bakinca ki yatay mesafe. Yani duzlemsel olarak olcuyorum ben. Sebebine gelince...
Bir ornekle aciklayayim. bak sole dusun. Mesela squat var ya popo sikilastirip buyutuyor. Oyle bir popo dusun sıkı ama arkaya dogru. Ve basensiz bir kalca. Onu olcuyorsun 100. Ya da tam tersi basenli birr kalca ama popo kucuk sarkik. Onu da olcuyorsun 100. Ikisi de ayni olcu ama farkli sekildeler. Ben de o yuzden sana verdigim kalca olsunu komple cember olarak olctum. Baseni de en genis yerden yatay olsrka olctum. Anlatabildim mi acabaanldim de nolur
Hoşgeldin tekrarKızlar bu ismin karşısına nasıl yazıyorsunuz acemiligime verin
Mari winsor +45 köprü + 150 iç bacak +fire 10+danke 10
Ben bu kadar yapabildim Mari beni bitirdi kemiklerim acidi ilk gün hamligi
Ama yilmayacam kendimi toparlarsam akşam da kondisyon bisikleti ve yürüyüş yaparım spor salonunda
Kızlar bu ismin karşısına nasıl yazıyorsunuz acemiligime verin
Mari winsor +45 köprü + 150 iç bacak +fire 10+danke 10
Ben bu kadar yapabildim Mari beni bitirdi kemiklerim acidi ilk gün hamligi
Ama yilmayacam kendimi toparlarsam akşam da kondisyon bisikleti ve yürüyüş yaparım spor salonunda
Teşekür ederim canım tamam deniyecem yalnız gerçekten Mari winsor superrr yakıyor hala bacağımda hissediyirumİlk gün için harika bence
Makas hareketini de denesene bi
basen için oda iyi :)
Evet ilk bir kac gun baya zorlar seni ama sonradan alışırsın hemen :)Teşekür ederim canım tamam deniyecem yalnız gerçekten Mari winsor superrr yakıyor hala bacağımda hissediyirum
onden arkaya dogru degil iste. Nasil anlatayim baska. Aynadan bakinca kendime. En genis yerimi olcuyorum iste. Sarmadan. Çubuk gibi dumduz. Mezurayi egip bukmeden.. nolur anla. Resim cekip fax cekicem şimdiAnlamadım desem nolur
Mezura ile önden arkaya doğru sararak ölçtün ve 50 mi çıktı
squat popo buyutur evet. Ama 10 tanesi de degil. O kasar yapabilirsin.Sanırım tek bacak \ bunun biraz daha eğik haliyle , basene yakın yerden ölçüyorsun...
Bizim ölçülerimiz en geniş yerden tüm bacak
Ben günde 10 tane squat yapsam mı , bazı yerlerde bacağı kalınlaştırıyor diye okuduğumdan kararsız kalmışken şimdi sen bir de büyütüyor diyorsun
onden arkaya dogru degil iste. Nasil anlatayim baska. Aynadan bakinca kendime. En genis yerimi olcuyorum iste. Sarmadan. Çubuk gibi dumduz. Mezurayi egip bukmeden.. nolur anla. Resim cekip fax cekicem şimdi
squat popo buyutur evet. Ama 10 tanesi de degil. O kasar yapabilirsin.
Mari isinma olmadan yapilir ni ya. Sakatlar mubarek....
onden arkaya dogru degil iste. Nasil anlatayim baska. Aynadan bakinca kendime. En genis yerimi olcuyorum iste. Sarmadan. Çubuk gibi dumduz. Mezurayi egip bukmeden.. nolur anla. Resim cekip fax cekicem şimdi
squat popo buyutur evet. Ama 10 tanesi de degil. O kasar yapabilirsin.
Mari isinma olmadan yapilir ni ya. Sakatlar mubarek....
Aynen öyleymış tatlımHımmm anladım galiba sen basen uzunluğunu ölçüyorsun yani . Farklı tarzda ölçüm alıyormuşuz .
Hee tamam. 100 diyiver o zaman. Ama bence siz de benim gibi yapin. Dedigim gibi popo sekillenirken havaya kalkip sikilasir kuculur. Basenden gitti sanmayalim diye ayrica olctum onu. Hic bir seyi sansa birakanamYav nasıl ölçtügünü anladım. Da şimdi tabloda bizim 100 kusurlerdeyken sana sadece 50 yazmak komik geldi de ondan dedim tam ölcermisin diye :)
Sağol canım
Hee tamam. 100 diyiver o zaman. Ama bence siz de benim gibi yapin. Dedigim gibi popo sekillenirken havaya kalkip sikilasir kuculur. Basenden gitti sanmayalim diye ayrica olctum onu. Hic bir seyi sansa birakanam
Yazarak anlatmak guc oldu. Elimde mezura kanlı canli 5 saniyelik is aslinda da.. ince hesap benim isimbaşta anlamakta zorlansam da bana da mantıklı geldi aslında hakkın olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?