• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Kızlar bu ismin karşısına nasıl yazıyorsunuz acemiligime verin
Mari winsor +45 köprü + 150 iç bacak +fire 10+danke 10
Ben bu kadar yapabildim Mari beni bitirdi kemiklerim acidi ilk gün hamligi:110:
Ama yilmayacam kendimi toparlarsam akşam da kondisyon bisikleti ve yürüyüş yaparım spor salonunda

nasil duygulandim :KK68: usenmemis hepsini resimle aciklamissin bir de. Tesekkurler :KK60:

kesinlikle emin olabilirsin. Tabi allahin izniyle :)) su aralar planlarim hep ters kose. 2 aydir hastayim gel gitleriyle.

Ya baseni sana sordum da arada kaynafi. 50 olctum. Aynadan bakinca ki yatay mesafe. Yani duzlemsel olarak olcuyorum ben. Sebebine gelince...

Bir ornekle aciklayayim. bak sole dusun. Mesela squat var ya popo sikilastirip buyutuyor. Oyle bir popo dusun sıkı ama arkaya dogru. Ve basensiz bir kalca. Onu olcuyorsun 100. Ya da tam tersi basenli birr kalca ama popo kucuk sarkik. Onu da olcuyorsun 100. Ikisi de ayni olcu ama farkli sekildeler. Ben de o yuzden sana verdigim kalca olsunu komple cember olarak olctum. Baseni de en genis yerden yatay olsrka olctum. Anlatabildim mi acaba :KK51: anldim de nolur :KK70::KK70::KK70:
Sanırım tek bacak \ bunun biraz daha eğik haliyle , basene yakın yerden ölçüyorsun :KK56: :KK64: ...
Bizim ölçülerimiz en geniş yerden tüm bacak :KK66:

Ben günde 10 tane squat yapsam mı , bazı yerlerde bacağı kalınlaştırıyor diye okuduğumdan kararsız kalmışken şimdi sen bir de büyütüyor diyorsun :KK57:

Son düzenleme:
Ama yilmayacam kendimi toparlarsam akşam da kondisyon bisikleti ve yürüyüş yaparım spor salonunda
Hoşgeldin tekrar :KK54:
Cevapla ya bastıktan sonra , en başta ki ve en sonda ki köşeli parantez içindeki cümleyi silip , sonra adının yanına istediğini yazıyorsun .
Ya da son listeyi kopyala yapıştır yapıp yine isminin yanına yazını ekliyebilirsin .

Bu arada ilk gün için gayet başarılısın bence , :KK9: mariye zamanla alışacaksın , yeter ki üşenmeden devam et . Bir de az da olsa basen hareketine de başlayabilirsin . Ben 30 ile başlamıştım mesela .

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi mari winsor buns & thigh + lean hips & outer thighs
C cranial
Safir Taht Safir Taht 400 basen + 450 iç bacak + 10 fire hyrants + 10 dankey kiccks + 100 omuzda sopa çevirme + mari winsor
TanGO TanGO Hamiş:anneadayı: Günlük Yürüyüş.
Ni5AN Ni5AN
@rise_rainbow
sdktm sdktm
@DisiAnka
rose7634 rose7634
chentiq chentiq
serapozcan3343 serapozcan3343 mari winsor + 45 köprü + 150 iç bacak +fire 10 + donkey 10

Kızlar aynada güzel görünmek istediğimiz formda olmak bizim elimizde.:halay::halay:

Koca popolardan kurtulmak için:rapci:
Haydi aksatmadan yapalım egzersizlerimizi :KK49::KK49:

Sonra :kızgın::kızgın: ise yaramaz :KK45:

İlk gün için harika bence :halay::halay:

Makas hareketini de denesene bi
:KK37:basen için oda iyi :)

Anlamadım desem nolur :dondurma:

Mezura ile önden arkaya doğru sararak ölçtün ve 50 mi çıktı :KK57:
onden arkaya dogru degil iste. Nasil anlatayim baska. Aynadan bakinca kendime. En genis yerimi olcuyorum iste. Sarmadan. Çubuk gibi dumduz. Mezurayi egip bukmeden.. nolur anla. Resim cekip fax cekicem şimdi :D:D

Sanırım tek bacak \ bunun biraz daha eğik haliyle , basene yakın yerden ölçüyorsun :KK56: :KK64: ...
Bizim ölçülerimiz en geniş yerden tüm bacak :KK66:

Ben günde 10 tane squat yapsam mı , bazı yerlerde bacağı kalınlaştırıyor diye okuduğumdan kararsız kalmışken şimdi sen bir de büyütüyor diyorsun :KK57:
squat popo buyutur evet. Ama 10 tanesi de degil. O kasar yapabilirsin.

Mari isinma olmadan yapilir ni ya. Sakatlar mubarek....

onden arkaya dogru degil iste. Nasil anlatayim baska. Aynadan bakinca kendime. En genis yerimi olcuyorum iste. Sarmadan. Çubuk gibi dumduz. Mezurayi egip bukmeden.. nolur anla. Resim cekip fax cekicem şimdi :KK70::KK70:

Hımmm anladım galiba sen basen uzunluğunu ölçüyorsun yani . Farklı tarzda ölçüm alıyormuşuz . :KK48:

onden arkaya dogru degil iste. Nasil anlatayim baska. Aynadan bakinca kendime. En genis yerimi olcuyorum iste. Sarmadan. Çubuk gibi dumduz. Mezurayi egip bukmeden.. nolur anla. Resim cekip fax cekicem şimdi :KK70::KK70:

Yav nasıl ölçtügünü anladım. Da şimdi tabloda bizim 100 kusurlerdeyken sana sadece 50 yazmak komik geldi de ondan dedim tam ölcermisin diye :):KK53::KK53:

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi mari winsor buns & thigh + lean hips & outer thighs + 50 köprü + 30 fire hyrants
C cranial
Safir Taht Safir Taht 400 basen + 450 iç bacak + 10 fire hyrants + 10 dankey kiccks + 100 omuzda sopa çevirme + mari winsor
Ni5AN Ni5AN
@rise_rainbow
sdktm sdktm
@DisiAnka
rose7634 rose7634
chentiq chentiq
serapozcan3343 serapozcan3343 mari winsor + 45 köprü + 150 iç bacak +fire 10 + donkey 10

Kızlar aynada güzel görünmek istediğimiz formda olmak bizim elimizde.:halay::halay:

Koca popolardan kurtulmak için:rapci:
Haydi aksatmadan yapalım egzersizlerimizi :KK49::KK49:

Sonra :kızgın::kızgın: ise yaramaz :KK45:

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi mari winsor buns & thigh + lean hips & outer thighs + 50 köprü + 30 fire hyrants
C cranial
Ni5AN Ni5AN 100 jumping jack+ 100 sopa çevirme+ 100 yanlara eğilme+ 10 burpees+ 15 lunges+ 100 dankey kick+ 100 fire hyrants+ 100 köprü+ 200 iç bacak+ 300 makas+ mari winsor + lean hips&outer thighs
@rise_rainbow
sdktm sdktm
@DisiAnka
rose7634 rose7634
chentiq chentiq

Yav nasıl ölçtügünü anladım. Da şimdi tabloda bizim 100 kusurlerdeyken sana sadece 50 yazmak komik geldi de ondan dedim tam ölcermisin diye :):KK53::KK53:
Hee tamam. 100 diyiver o zaman. Ama bence siz de benim gibi yapin. Dedigim gibi popo sekillenirken havaya kalkip sikilasir kuculur. Basenden gitti sanmayalim diye ayrica olctum onu. Hic bir seyi sansa birakanam :D:D:D

Back