- 20 Haziran 2012
- 993
- 1.223
- 158
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #2.221
Ayrıntılı anlatmam gerekirse çoğunu yapıyorum ,videoda ilk video mary helen BowersTesekkurler ... bu konustugun seylerin hepsi ilk sayfadaki hareketler mi. Oryantal haric.
Yarın ekliycem canım tabloya :)Insallh canim az önce ölçüm yaptım
kalça= 109 basen =106 üst bacak 64
Ben diyet yapmıyorum şeker orucu yaptım C cranial ile 21 gün şimdi yemeye devam :)Teşekkürler kızlar ilk sayılarla basliyacam kizlar bu arada diyet te yapiyormusunuz sporların yaninda
Son Gaz devam tatlimmm teşekkür ederizchentiq
serapozcan3343
Kızlar 1. Sayfadaki tabloya ekledim sizleri.
Umarım hemen pes edip yarıda bırakmaz bizimle hedefe ulaşana kadar devam edersiniz.
Chentiq canım basen ölçünü söyler misin onu ekleyemedim tabloya :)
nasil duygulandimAyrıntılı anlatmam gerekirse çoğunu yapıyorum ,videoda ilk video mary helen Bowers
1-makas dediğimizi ben pilateste pararalel diz kaldırma diye geçen dizler bükük olarak kaldırma ondan yapıyorum
2-İç bacak :100 ünü altaki bacağı kaldırma sonra 25 er daire çiziyorum her iki yöne ,sonra tekrar 50 tekrar altaki bacağı kaldırıyorum bu haftada 150 adette pilates çemberiyle ilk sayfadaki hareketi yapıyorum bacağımın arasında sıkıyorum
3-köprü ilk sayfadaki: 100 yukarı+100 pulses şeklinde yani yukarıda kalıp yapıyorum.Sonra yana açıyorum bacağımı 100 öyle yapıp sonra tekrar pulses şeklinde :200 er yapmış oluyorum
4-Fire Hyrants :ilk sayfada yok canım oda resmini paylaşmıştık birkaç sayfa öncesinde 100 +100 pulses şeklinde
5-Dankey kick:50 adet normal+50 adet pulses şeklinde
Hareket aralarında kısa esnemeler yapıyorum strenching
kesinlikle emin olabilirsin. Tabi allahin izniyle :)) su aralar planlarim hep ters kose. 2 aydir hastayim gel gitleriyle.chentiq
serapozcan3343
Kızlar 1. Sayfadaki tabloya ekledim sizleri.
Umarım hemen pes edip yarıda bırakmaz bizimle hedefe ulaşana kadar devam edersiniz.
Chentiq canım basen ölçünü söyler misin onu ekleyemedim tabloya :)
nasil duygulandimusenmemis hepsini resimle aciklamissin bir de. Tesekkurler
kesinlikle emin olabilirsin. Tabi allahin izniyle :)) su aralar planlarim hep ters kose. 2 aydir hastayim gel gitleriyle.
Ya baseni sana sordum da arada kaynafi. 50 olctum. Aynadan bakinca ki yatay mesafe. Yani duzlemsel olarak olcuyorum ben. Sebebine gelince...
Bir ornekle aciklayayim. bak sole dusun. Mesela squat var ya popo sikilastirip buyutuyor. Oyle bir popo dusun sıkı ama arkaya dogru. Ve basensiz bir kalca. Onu olcuyorsun 100. Ya da tam tersi basenli birr kalca ama popo kucuk sarkik. Onu da olcuyorsun 100. Ikisi de ayni olcu ama farkli sekildeler. Ben de o yuzden sana verdigim kalca olsunu komple cember olarak olctum. Baseni de en genis yerden yatay olsrka olctum. Anlatabildim mi acabaanldim de nolur
Ben direk mari ile başlıyorum :)Bir de.. bu hareketlerden once nasil bir isinma ve soguma yada streching yapmaliyim. Kisa ve oz olanindan.... jumping jack bana gore degil de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?