• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

İlk ve son bin yapışım bir daha töbe :KK45:

Uzun zamandır yapmıyor musun bu tür hareketler
Iki sene onceydi. Bir de cocuk 6 aylikken bir 15 gun yapmistim. Sonra gevsedim. Belki toparlar vucut kendini bisiklet binmek gibi ama ilk basta zorlanacagim gibi geliyor.

Bir de jumping jack ve ip atlama ben de sıkıntı. Nasil derler. Yasli teyze hastalogi var ben de. :D:D:D:D

Iki sene onceydi. Bir de cocuk 6 aylikken bir 15 gun yapmistim. Sonra gevsedim. Belki toparlar vucut kendini bisiklet binmek gibi ama ilk basta zorlanacagim gibi geliyor.

Bir de jumping jack ve ip atlama ben de sıkıntı. Nasil derler. Yasli teyze hastalogi var ben de. :KK70::KK70::KK70::KK70:

Beraber yaptığın birileri olmazsa bu hareketleri sürekli yapmak çok zor. Buradaki arkadaşlarım olmasaydı çoktan bırakmıştım bende.

1. Sayfadaki mari videosunu bir yapmayı denesene güzel kalça basen yakıyor.

O hoplamali zıplamalı hareketler banada ters yapamıyorum :kahve:

Slm kizlarr daha önce yazmıştım yurtdışı na cikacam dönüşte sizinle yim diye tobloya göz attım en çok benim ihtiyacım varmış :KK43: yorucu bir zaman geçirdik anca toparladim birde ağır grip geçirdim hemen dönemedim size inşallah yarın sabah tekrar kilom ölçülerim ile aranizdayimmm beni de bu basenden kurtarın azminizlee

Slm kizlarr daha önce yazmıştım yurtdışı na cikacam dönüşte sizinle yim diye tobloya göz attım en çok benim ihtiyacım varmış :KK43: yorucu bir zaman geçirdik anca toparladim birde ağır grip geçirdim hemen dönemedim size inşallah yarın sabah tekrar kilom ölçülerim ile aranizdayimmm beni de bu basenden kurtarın azminizlee

Yarın bekliyoruz seni :)

O basenlerin gitmesi icin Önce bunu kendinin istemesi sonra bize ayak uydurman lazim

Yarın bekliyoruz seni :)

O basenlerin gitmesi icin Önce bunu kendinin istemesi sonra bize ayak uydurman lazim
O kadar çok istiyorum ki aynaya bakmak istemiyorum ve dün esim markete çıkarken normal tişört te iyi dedi markette bana sen birdaha uzun giy dedi uzun tsort için alışveriş yapalım dedi ve arabada bekle sen dedi o kadar zoruma gitti ki arap ülkesinde herkes kapalıyken böyle düşünmesi normal geliyor ama daha önce böyle dememişti ınsallh vericem ve türkiyeye döndüğümde yeni kıyafetler alicam

O kadar çok istiyorum ki aynaya bakmak istemiyorum ve dün esim markete çıkarken normal tişört te iyi dedi markette bana sen birdaha uzun giy dedi uzun tsort için alışveriş yapalım dedi ve arabada bekle sen dedi o kadar zoruma gitti ki arap ülkesinde herkes kapalıyken böyle düşünmesi normal geliyor ama daha önce böyle dememişti ınsallh vericem ve türkiyeye döndüğümde yeni kıyafetler alicam

Yaşadığın problemleri tahmin edebiliyorum. Eşim pek bnm giyinmeme karışmaz ben kendim rahatsız olduğum için üzerime uzun hırka yada uzun tsortler alırım.

Ayrica Eşinin sana o Tür davranması ayrı bir sınır bozucu olay olmuş
ama senin için iyi bir motive sebebi de olmuştur.

Basen
Kalça
Üst bacak ölçülerini yaz 1. Sayfadaki tabloya yazayım adını.

İnşallah hemen pes etmezsiniz.

Basen olcusunu dogru almis miyim bi doyiver. Arada kaynamasin...

@Yagmurun_kiziMari winsor Buns & Tings + lean hips & outer thighs + 1000 makas + 50 köprü +300 iç bacak + 10 fire hyrants
C cranial
@Lenay
TanGO TanGO Hamiş:anneadayı: Günlük Yürüyüş.
Ni5AN Ni5AN
@rise_rainbow
sdktm sdktm
@DisiAnka
rose7634 rose7634 600 makas+350 iç bacak+200 köprü+200 fire hyrants+100 dankey kick+30 dk oryantal+mari helen bowers butt series part-2 (1.video)
chentiq chentiq

Yaşadığın problemleri tahmin edebiliyorum. Eşim pek bnm giyinmeme karışmaz ben kendim rahatsız olduğum için üzerime uzun hırka yada uzun tsortler alırım.

Ayrica Eşinin sana o Tür davranması ayrı bir sınır bozucu olay olmuş
ama senin için iyi bir motive sebebi de olmuştur.

Basen
Kalça
Üst bacak ölçülerini yaz 1. Sayfadaki tabloya yazayım adını.

İnşallah hemen pes etmezsiniz.
Insallh canim az önce ölçüm yaptım
kalça= 109 basen =106 üst bacak 64

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi Mari winsor Buns & Tings + lean hips & outer thighs + 1000 makas + 50 köprü +300 iç bacak + 10 fire hyrants:nazar:
C cranial
@Lenay
TanGO TanGO Hamiş:anneadayı: Günlük Yürüyüş.
Ni5AN Ni5AN 150 ip atlama + 100 omuzda sopa çevirme + 100 yana eğilme+ 8 burpees + mari winsor+ lean hips&outer thighs+ 300 makas
@rise_rainbow200basen+200iç bacak:skandal:
sdktm sdktm
@DisiAnka
rose7634 rose7634 600 makas+350 iç bacak+200 köprü+200 fire hyrants+100 dankey kick+30 dk oryantal+mari helen bowers butt series part-2 (1.video)
chentiq chentiq

hosgeldiiiin canim kac kilosun boy kac seni seker orucu topigime beklerim :)) eşine gosterelim nasil olurmuş fizik :))
70.8 sabah tartildim boy 1.72 göbek 90 ben görmüştüm şeker orucunu hatta akşam aklıma gelmişti çok sevinirim canım beni de ekle sabah itibari ile basen şeker diyet hepsine basliyacam kararliyim
Eşim konusunda haklısın evet nasıl olur kalça göstericem

70.8 sabah tartildim boy 1.72 göbek 90 ben görmüştüm şeker orucunu hatta akşam aklıma gelmişti çok sevinirim canım beni de ekle sabah itibari ile basen şeker diyet hepsine basliyacam kararliyim
Eşim konusunda haklısın evet nasıl olur kalça göstericem
hemen ekliyorum tatlim hep beraber fıstık olacagiz fistiiiik :))

Back