- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #2.201
İlk ve son bin yapışım bir daha töbeHay maşallah. Allah esirgesin.
Benim de bacaklarim zangir zangir tutremmisti. Yurumeyi unutmys gibi yuryyordum. Muhtemelen gene öyle olacak
Iki sene onceydi. Bir de cocuk 6 aylikken bir 15 gun yapmistim. Sonra gevsedim. Belki toparlar vucut kendini bisiklet binmek gibi ama ilk basta zorlanacagim gibi geliyor.İlk ve son bin yapışım bir daha töbe
Uzun zamandır yapmıyor musun bu tür hareketler
Iki sene onceydi. Bir de cocuk 6 aylikken bir 15 gun yapmistim. Sonra gevsedim. Belki toparlar vucut kendini bisiklet binmek gibi ama ilk basta zorlanacagim gibi geliyor.
Bir de jumping jack ve ip atlama ben de sıkıntı. Nasil derler. Yasli teyze hastalogi var ben de.
Slm kizlarr daha önce yazmıştım yurtdışı na cikacam dönüşte sizinle yim diye tobloya göz attım en çok benim ihtiyacım varmışyorucu bir zaman geçirdik anca toparladim birde ağır grip geçirdim hemen dönemedim size inşallah yarın sabah tekrar kilom ölçülerim ile aranizdayimmm beni de bu basenden kurtarın azminizlee
O kadar çok istiyorum ki aynaya bakmak istemiyorum ve dün esim markete çıkarken normal tişört te iyi dedi markette bana sen birdaha uzun giy dedi uzun tsort için alışveriş yapalım dedi ve arabada bekle sen dedi o kadar zoruma gitti ki arap ülkesinde herkes kapalıyken böyle düşünmesi normal geliyor ama daha önce böyle dememişti ınsallh vericem ve türkiyeye döndüğümde yeni kıyafetler alicamYarın bekliyoruz seni :)
O basenlerin gitmesi icin Önce bunu kendinin istemesi sonra bize ayak uydurman lazim
O kadar çok istiyorum ki aynaya bakmak istemiyorum ve dün esim markete çıkarken normal tişört te iyi dedi markette bana sen birdaha uzun giy dedi uzun tsort için alışveriş yapalım dedi ve arabada bekle sen dedi o kadar zoruma gitti ki arap ülkesinde herkes kapalıyken böyle düşünmesi normal geliyor ama daha önce böyle dememişti ınsallh vericem ve türkiyeye döndüğümde yeni kıyafetler alicam
Tesekkurler ... bu konustugun seylerin hepsi ilk sayfadaki hareketler mi. Oryantal haric.
Insallh canim az önce ölçüm yaptımYaşadığın problemleri tahmin edebiliyorum. Eşim pek bnm giyinmeme karışmaz ben kendim rahatsız olduğum için üzerime uzun hırka yada uzun tsortler alırım.
Ayrica Eşinin sana o Tür davranması ayrı bir sınır bozucu olay olmuş
ama senin için iyi bir motive sebebi de olmuştur.
Basen
Kalça
Üst bacak ölçülerini yaz 1. Sayfadaki tabloya yazayım adını.
İnşallah hemen pes etmezsiniz.
Teşekkürler kızlar ilk sayılarla basliyacam kizlar bu arada diyet te yapiyormusunuz sporların yaninda
hosgeldiiiin canim kac kilosun boy kac seni seker orucu topigime beklerim :)) eşine gosterelim nasil olurmuş fizik :))Teşekkürler kızlar ilk sayılarla basliyacam kizlar bu arada diyet te yapiyormusunuz sporların yaninda
70.8 sabah tartildim boy 1.72 göbek 90 ben görmüştüm şeker orucunu hatta akşam aklıma gelmişti çok sevinirim canım beni de ekle sabah itibari ile basen şeker diyet hepsine basliyacam kararliyimhosgeldiiiin canim kac kilosun boy kac seni seker orucu topigime beklerim :)) eşine gosterelim nasil olurmuş fizik :))
hemen ekliyorum tatlim hep beraber fıstık olacagiz fistiiiik :))70.8 sabah tartildim boy 1.72 göbek 90 ben görmüştüm şeker orucunu hatta akşam aklıma gelmişti çok sevinirim canım beni de ekle sabah itibari ile basen şeker diyet hepsine basliyacam kararliyim
Eşim konusunda haklısın evet nasıl olur kalça göstericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?