- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
- #2.181
Referans sağlam
Yer olmasa bile sıkışıriz canım hoş geldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu ay ikinci videoyu yapıp vücud alıştıktan sonra diğerine geçmeyi düşünüyordum zaten. 1. Video gerçekten çok zor.Canım yaptım ama bugün çok canım acıdı. Sanırım biraz fazla zorladım kaslarımı. İlk videoyu yapmamaya karar verdim çok zorladı beni. İkinci yine daha kolay. Onu yapacağım. İlerde ilkine geçebilirim belki.
Sakın zorlama canım. Devam edersen faydasından çok zararını görürsün zaten. Onun yerine ip atla o da aynı enerji yakımını sağlıyor sonuçta
biz sikilasalim dogru dedin. Olculerimi komsu topikten kopyalayip getiriyorum.Referans sağlam
Yer olmasa bile sıkışıriz canım hoş geldin
Hoşgeldin
hosgeldin caniiimm:))
her gun yaptigimiz sporlari paylasiyoruz canim 3 gun ardarda mazeretsiz spor yapmayani çıkarıyoruz listeden. .. aynen yapabildigin kadar yap şimdilik biz de basta oyle yapiyoduk zamanla artiyor zaten...biz sikilasalim dogru dedin. Olculerimi komsu topikten kopyalayip getiriyorum.
Videolara da baktim. Su enteresan sesli kadinin videosunu yapamiyorum. Daha once denedim. 2 ye bakmadim cepten giriyorum. Hareketlere de 150 demissiniz ama 20 ile baslasam olmaz mi.
Kurallar nedir bildirim ne zaman basliyor birqz bahseder misin...
biz sikilasalim dogru dedin. Olculerimi komsu topikten kopyalayip getiriyorum.
Videolara da baktim. Su enteresan sesli kadinin videosunu yapamiyorum. Daha once denedim. 2 ye bakmadim cepten giriyorum. Hareketlere de 150 demissiniz ama 20 ile baslasam olmaz mi.
Kurallar nedir bildirim ne zaman basliyor birqz bahseder misin...
bel:74 gobek:86 kalca:100 Basen:50 bacak:55 kol:27
Boy 172
Kilo 61
Ben gobisten de kurtulmak istiyorum...
1. Sayfadaki videolar arkadaşların yapıp iyi sonuçlar aldığı hareketler. Onlardan istediğinden istediğin kadar yapıp gün içerisinde bildirebilirsin zaten cranial anlatmış olduğu gibi 3 gün üstüste bildirm yapmayan çıkarılacak listeden
Base çalışmak Zor iş motive olmak lazım birbirimizin desteğı şart.
BaSen 50 az değil mi
canım komple arkadan beri dolandırmadın mı mezura ileAz mi.... genislik olarak ölçtum. Aynadan baktigindaki yatay mesafe
Yagmurun_kizi harikasın canım, hafta sonunun acısını iyi çıkarmışsın
Tahmin edebiliyorum .Birazcık öyle oldu valla
ArDarda yaptım ama gel sen bir de bana sor.
Bebisle zor iş ya bunları yapmak ağlayıp durdu ben yapana kadar başımda
Tahmin edebiliyorum .
Kıyamam ya çok ağlamasın
keşke oyalanabileği birşeyler olsa ama o yaşlar her ihtiyacı anneyle halletme yaşları .
1000 mi.. bin mi... 100 carpi 10 olan bin mi...Birazcık öyle oldu valla
ArDarda yaptım ama gel sen bir de bana sor.
Bebisle zor iş ya bunları yapmak ağlayıp durdu ben yapana kadar başımda
1000 mi.. bin mi... 100 carpi 10 olan bin mi...
Ben hasta dosek haldeyim. Bu durumda ne yapabilirim? Bigaz enfeksiyonu halsizlik burun akintisi oksuruk ve hapsirik...
Bir de bebis ne kadar. Be imii 11 a teyzesi
Hay maşallah. Allah esirgesin.He canım 100 çarpı 10 olan bin yaparken ayaklarım koptu yeminle yarım saat kalkamadım ayağa
Bol bol ıhlamur iç canım toparlanınca yaparsın egzersizlerini
8.5 aylık teyzesi