• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi
C cranial callanetics+200 basen
Safir Taht Safir Taht 400 basen + mari winsor buns & thigh + 100 omuzda sopa çevirme + 10 fire ......
TanGO TanGO
Ni5AN Ni5AN 400 makas + ballet beautiful 1. ve 2. video +mari winsor +100 omuzda sopa çevirme+ 100 sağ sol eğilme+25 fire hydrant + 6 burpees
@rise_rainbow
sdktm sdktm
GonulSenligim GonulSenligim
rose7634 rose7634 500 makas+350 iç bacak+100 dankey kick+100 fire hydrants+200 köprü+30 dk zumba

Maşallah kızlar size ben bugun hiç bir şey yapamadım maalesef :( kendime :duduk:
:KK70::KK70:

Ni5AN Ni5AN canım videoların ikisinide yapmışsın :super:

kızlar bu hafta düzenli egzersiz yapamadım ben. bazı önemli gelişmelerrim vardı. ama bırakmış değilim haber edeyim dedim. inşallah yeni haftada düzenli sporuma devam edeceğim. atmayın beni :duduk:
bu arada yeni smileler çok tatlıymış hakkaten yaaaa :süslü:

kızlar bu hafta düzenli egzersiz yapamadım ben. bazı önemli gelişmelerrim vardı. ama bırakmış değilim haber edeyim dedim. inşallah yeni haftada düzenli sporuma devam edeceğim. atmayın beni :duduk:
bu arada yeni smileler çok tatlıymış hakkaten yaaaa :süslü:

Artik düzenli yapmayana:sinirli::sinirli: bu var zaten :KK70::KK70:

İnşallah o önemli gelişmelerde hersey yolundadir :ıslık::ıslık:

Ni5AN Ni5AN , bu arada ben burpee yapamıyorum galiba , dün ikinci yapışımda yine şiddetli bir ağrı saplandı sağ alt karnıma , devam edemedim :((( Abarttığımı düşüneceksin ama hani ameliyat olursun da , o bölgeyi ani zorlayınca şiddetli bir ağrı olur ya onun gibi bir şey işte . Hala ağrı var ...
çok üzgünüm çünkü 1 ay yapıp sonuçları görmeyi çok istiyordum .

Ni5AN Ni5AN , bu arada ben burpee yapamıyorum galiba , dün ikinci yapışımda yine şiddetli bir ağrı saplandı sağ alt karnıma , devam edemedim :KK43:(( Abarttığımı düşüneceksin ama hani ameliyat olursun da , o bölgeyi ani zorlayınca şiddetli bir ağrı olur ya onun gibi bir şey işte . Hala ağrı var ...
ya ben de burpee yapınca hiç karın etkisi hissetmiyorum. yanlış yapıyorum heralde.
ben de jill ve pilates yapıp 1 aylık etkisini denedim. yarın ölçüm yapıcam 1 ay doldu. gerçi o 1 ayın 3 haftası spor yapabildim. son 1 hafta spor olmadı maalesef . paylaşırım burda da sayısal veriyi.

ya ben de burpee yapınca hiç karın etkisi hissetmiyorum. yanlış yapıyorum heralde.
ben de jill ve pilates yapıp 1 aylık etkisini denedim. yarın ölçüm yapıcam 1 ay doldu. gerçi o 1 ayın 3 haftası spor yapabildim. son 1 hafta spor olmadı maalesef . paylaşırım burda da sayısal veriyi.
195. sayfada görsel olarak hareketin aşamalarını eklediğim mesajım var . Ben oradaki şınav hareketi hariç şekilde yapıyordum . Oradan bakabilirsin .
Karın kasların çok mu güçlü acaba ama yine de hiç etkilenmen gerekirdi diye düşünüyorum .

image.png

Ekliyim buraya tekrar ,
Beni mahveden 3 numara .

195. sayfada görsel olarak hareketin aşamalarını eklediğim mesajım var . Ben oradaki şınav hareketi hariç şekilde yapıyordum . Oradan bakabilirsin .
Karın kasların çok mu güçlü acaba ama yine de hiç etkilenmen gerekirdi diye düşünüyorum .
yok sanmıyorum karın kaslarımın güçlü olduğunu . bilemedim ki :KK64:

Eki Görüntüle 1824405
Ekliyim buraya tekrar ,
Beni mahveden 3 numara .
ay canım zahmet verdim sana da. çok sağol. şimdi görsele baktım da tama hareketi böyle yapıyorum ama ben o 3. pozisyonda tam öyle düz olmuyorum popo yukarı kalkık kavisli oluyo yani. acaba ondan mı etkilenmiyor karın kaslarım ki. gerilmiyor çünkü sanki popo havada kalınca

yok sanmıyorum karın kaslarımın güçlü olduğunu . bilemedim ki :KK64:

ay canım zahmet verdim sana da. çok sağol. şimdi görsele baktım da tama hareketi böyle yapıyorum ama ben o 3. pozisyonda tam öyle düz olmuyorum popo yukarı kalkık kavisli oluyo yani. acaba ondan mı etkilenmiyor karın kaslarım ki. gerilmiyor çünkü sanki popo havada kalınca
Olur mu ne zahmeti :KK36:
Bilemedim belki de onunla alakalıdır .

Ni5AN Ni5AN canım videoların ikisinide yapmışsın :super:
Canım yaptım ama bugün çok canım acıdı. Sanırım biraz fazla zorladım kaslarımı. İlk videoyu yapmamaya karar verdim çok zorladı beni. İkinci yine daha kolay. Onu yapacağım. İlerde ilkine geçebilirim belki.

Ni5AN Ni5AN , bu arada ben burpee yapamıyorum galiba , dün ikinci yapışımda yine şiddetli bir ağrı saplandı sağ alt karnıma , devam edemedim :KK43:(( Abarttığımı düşüneceksin ama hani ameliyat olursun da , o bölgeyi ani zorlayınca şiddetli bir ağrı olur ya onun gibi bir şey işte . Hala ağrı var ...
Sakın zorlama canım. Devam edersen faydasından çok zararını görürsün zaten. Onun yerine ip atla o da aynı enerji yakımını sağlıyor sonuçta :spor::spor:

Back