Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Bayanlar en çok hangi egzersizi yapmaktan keyif alıyorsunuz?

Hangi egzersizi yaparken kalcanızın daha çok yansıdığını hissediyorsunuz

canım en çok bu harekette yanıyor birde yana açılan köprüde iç bacaklarımı yakıyor
Bende az önce bana söylediğin videoya bakmıştım blast body butt part 2 olan
Onda da vardı bu hareketten biraz yapmayı denedim gerçekten güzel yakıyor kalçayı bu hareketi de ekleyebilirim listeye

Bende az önce bana söylediğin videoya bakmıştım blast body butt part 2 olan
Onda da vardı bu hareketten biraz yapmayı denedim gerçekten güzel yakıyor kalçayı bu hareketi de ekleyebilirim listeye
Bence eklemelisin acayip yakıyor hele o videoyu bitirene kadar çok söyleniyorum acayip canım yanıyor
buda basen için biraz daha basit

Bence eklemelisin acayip yakıyor hele o videoyu bitirene kadar çok söyleniyorum acayip canım yanıyor
buda basen için biraz daha basit
2. Hareket de güzelmiş hemen hemen bizim yaptigimiz hareketler var ama icinde akşam 1. Sayfayı düzenlerim isteyen arkadaşlar bu hareketleri de yaparlar.

Birde birsey daha sorayım bu hareketleri yaparken bacaklarımızı sıkıp mi yapıyoruz yoksa normal mi olacak

sıkıp yaparsak daha etkili oluyor canım .Sabırla devam edelim bakalım uzunca zamandır yapıyordum ama burada olunca daha motive oluyor insan. C cranial arkadaşımızla bütün bacak topiklerini dolaşmışızdır 1 yıldır eritemedik bir türlü umarım burada hep beraber başaracağız

İnşallah hep beraber başaracagİz.
Valla gerćekten bırakmak isteyen arkadaslarla beraber burdan bir yere gitmeyecegiz
Su illetlerden kurtulana kadar burada olup birbirimizi motive ye devam
Bırakmam sizi kızlar :))

Basenlerden sonra bi geyik topigi açarz kendimize fit hatunlar diye sohbete oradan devam

canim şimdi bir gözlemci olsun dedim yaparken arkadasima nasil dedim oluyor mu plank durusu onun dogru dedigi pozisyonda belim cok agriyorrr bilmiyorum normal mi o yuzden korkuyorum yapmaya ama herkes plank tan cok memnum rose7634 canim sana plankla ilgili soru sormuştum belin agriyor mu diye cevap vermedin

canim benim de ilk hedefim 38 olmak yaa 40im şimdi

Helalın var canım.
Maşallah
hepimizee masallah canimm :))
canım en çok bu harekette yanıyor birde yana açılan köprüde iç bacaklarımı yakıyor
bundan kac tane yapiyorsun canim bi de sen yaptigin hareketleri setler halinde mo yapiyosun birden mi

ayyy aynen canim yaa ne gezdik senle basen bacak eritecegiz diyeee :)) amaaa olacaaak basaracagiz guncel olculerin nedir canimm

aynenn canimm oyle bir topik acariz her gun giyebildigimiz güzel kiyafetlerimizin guzel bacaklarimizin resmini ceker yollariz birbirimize ahahah :))

C cranial Kusura bakma hiç fark etmedim sorduğunu mesala başlarken değilde sonlara yaklaşınca ağrıyordu ama çok faydası oldu onun mu yoksa 2 ay yapdığım pilates mi bilmiyorum uzak yolda giderken arabada sürekli belime yastık koyardım çok şükür 2 kez uzak yola gittiğimde ihtiyaç bile duymadım.
Videodan yapıyordum ama bugün listeme ekledim 100 adet yapıp sonrada minik minik 50 adet yaptım açıkcası setler halinde yapmıyorum hepsini bir anda yapıyorum.
Güncel ölçüler değişmedi halen aynı 101-100 cm arası gidip geliyorum ve hala pantolonda 40 beden giyiniyorum.
Boy :157 cm kilom en son 61,3 kg yarın tartı günüm ve aylık ölçüm günüm bakalım ama değişmedi sanırım kaslatım biraz şişti .

Evet kızlar eritince resimli paylaşımlar yaparız değil mi geyik topiğindede basenler genetik erimez diyenleri çatlatırız

Yagmurun_kizi mari winsor buns & thigh + 800 makas + 500 iç bacak + 125 köprü + videodaki hareket
C cranial
Safir Taht 400 basen + 400 iç bacak + mari winsor buns & thigh + 100 omuzda sopa çevirme + 4 burpees
TanGO Hamiş Günlük yürüyüş.
Ni5AN karışık program + 100 omuzda sopa çevirme+100 sağ sol eğilme
@rise_rainbow mari winsor buns & thigh
sdktm
@DisiAnka
rose7634 500 makas+150 iç bacak+200 köprü+100 basen fire hyrants+100 dankey kick+30 dk zumba

He ya ne güzel olur.
İstediğimiz gibi giyinip
Şurası portledi şurası kötü durdu derdi olmadan istediğimizi giyer birde üstüne geyiği mızı yaparız :)

Ni5AN

Fire Hydrant;

Bir önceki harekette yaptığımız gibi, belinizin konumuna dikkat ederek pozisyon alın ve mümkün olduğunca natürel durun. Daha sonra dizinizi bükerek bir sağ bir sol bacağınızı açabildiğiniz kadar yana açarak hareketi tamamlayın.

Sağol canım Bu hareketi ben de eklicem ama o naturel duruşu yapamıyorum ben. Artık yapabildiğim kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…