- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #2.101
Ne oldu canım ?
Yazıları aynı anda yazdıkNe oldu canım ?
Canim listeye takıldım da biraz ondan aklım karıştıYazıları aynı anda yazdık
Senden ses çıkmayınca merak ettim tatlım
Neden aklın karıştı ki :))Canim listeye takıldım da biraz ondan aklım karıştı
Silmişsiniz benim yazdıklarımıNeden aklın karıştı ki :))
Özele gel size Süprüzüm var
Valla miSilmişsiniz benim yazdıklarımılisteye tekrar yazdım
Sorun değil canım , olur böyle şeyler . Listeyi görünce , mesajı yazıp göndermedim herhalde diye düşündümValla mi
Pardon ya
Sorun değil canım , olur böyle şeyler . Listeyi görünce , mesajı yazıp göndermedim herhalde diye düşündüm. Neyse sonra karisiklik olmuş falan
selaaam tabiki de yaptimmm :)) 200 basen 500 ic bacak 25 lunge 40 jumping jack 45 dakika yürüyüş :))Yagmurun_kizi mari winsor buns & thigh+ 800 makas + 500 iç bacak + 150 köprü
C cranial
Safir Taht 400 basen+ 400 iç bacak + mari winsor buns & thigh +100 omuzda sopa çevirme
TanGO Hamiş
Ni5AN 100 omuzda sopa çevirme+100 sağ sol eğilme+200 iç bacak+ 100 ip atlama+300 makas+mari winsor buns&thigh
@rise_rainbow mari winsor buns &thigh+ tiffanyRothe
sdktm
@DisiAnka 350 ip atlama + 300 iç bacak
rose7634 500 makas+150 iç bacak+100 köprü+100 yana açılan köprü+mari winsör pilates
C cranial
sdktm
Kızlar sizlerde yaptıysaniz liste tam:)
Helal olsun kızlar size durmak yok devam
Helalın var canım.selaaam tabiki de yaptimmm :)) 200 basen 500 ic bacak 25 lunge 40 jumping jack 45 dakika yürüyüş :))
Günaydın canım bu arada .Evet canım eşimi ve büyük oğlumu okula gönderdikten sonra sabahları 08-09 arası yapıyorum gün içinde daha rahat ediyorumrose7634 erkencisin canım :)
Sende benm gibisin o zaman.Günaydın canım bu arada .Evet canım eşimi ve büyük oğlumu okula gönderdikten sonra sabahları 08-09 arası yapıyorum gün içinde daha rahat ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?