• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

C cranial Kusura bakma hiç fark etmedim sorduğunu mesala başlarken değilde sonlara yaklaşınca ağrıyordu ama çok faydası oldu onun mu yoksa 2 ay yapdığım pilates mi bilmiyorum uzak yolda giderken arabada sürekli belime yastık koyardım çok şükür 2 kez uzak yola gittiğimde ihtiyaç bile duymadım.
Videodan yapıyordum ama bugün listeme ekledim 100 adet yapıp sonrada minik minik 50 adet yaptım açıkcası setler halinde yapmıyorum hepsini bir anda yapıyorum.
Güncel ölçüler değişmedi halen aynı 101-100 cm arası gidip geliyorum ve hala pantolonda 40 beden giyiniyorum.
Boy :157 cm kilom en son 61,3 kg yarın tartı günüm ve aylık ölçüm günüm bakalım ama değişmedi sanırım kaslatım biraz şişti .

Evet kızlar eritince resimli paylaşımlar yaparız değil mi geyik topiğindede basenler genetik erimez diyenleri çatlatırız:KK70::KK70::KK70:
insallah incelme vardir canim ben de uzun zamandır 40 bedenim inşallah 38e gireriz yakinda

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi mari winsor buns & thigh + 800 makas + 500 iç bacak + 125 köprü + videodaki hareket
C cranial 240 basen+25 lunge+40 jumpink jack+tibet 19 tekrar
Safir Taht Safir Taht 400 basen + 400 iç bacak + mari winsor buns & thigh + 100 omuzda sopa çevirme + 4 burpees
TanGO TanGO Hamiş :anneadayı:Günlük yürüyüş.
Ni5AN Ni5AN karışık program + 100 omuzda sopa çevirme+100 sağ sol eğilme
@rise_rainbow mari winsor buns & thigh
sdktm sdktm
@DisiAnka
rose7634 rose7634 500 makas+150 iç bacak+200 köprü+100 basen fire hyrants+100 dankey kick+30 dk zumba

canim sen makasi ara vermeden yapiyorum diyince ben de oyle yapmaya basladim ara vermeden 140a çıkabildim anca. ve ertesi gün kalcam ilk defa yapiyormus gibi yandi. sirri biraz zorlamakta sanirim

yavaş yavaş yaparak hiç gidermi o basenlerr
hızlı hızlı yaparak faydasını gordum kız 5cm gitti dile kolay yani.
inşallah bu ay ölçüm günümüzde seninde yüzün güler tatlım:KK15:

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi mari winsor buns & thigh + 800 makas + 500 iç bacak + 125 köprü + videodaki hareket
C cranial 240 basen+25 lunge+40 jumpink jack+tibet 19 tekrar
Safir Taht Safir Taht 400 basen + 400 iç bacak + mari winsor buns & thigh + 100 omuzda sopa çevirme + 4 burpees
TanGO TanGO Hamiş :anneadayı:Günlük yürüyüş.
Ni5AN Ni5AN karışık program + 100 omuzda sopa çevirme+100 sağ sol eğilme
@rise_rainbow mari winsor buns & thigh
sdktm sdktm
@DisiAnka
rose7634 rose7634 500 makas+150 iç bacak+200 köprü+100 basen fire hyrants+100 dankey kick+30 dk zumba

@DisiAnka ve sdktm sdktm haricinde tüm arkadaşlar tamamdır.

Harika gidiyoruz kızlar :KK49:
:KK49:

rose7634 rose7634 1. Videoyu yapmaya çalıştım a yarısında pertim çıktı benim kız ne zormuş o hareketler.
Öncelikle 2. Videoyu yapacam yarından itibaren
Bir süre sonra 1. Videoyu tekrar denerim

Evet canım çok zor ben hala zorlanıyorum haftada 4 gün 1.videoyu iki gün mari winsör yapmayı düşünüyorum esnetmek için .Mary Helen Bowers'tan kalçayı şekillendirmek için iki videosu var birinci videoda bacağın arkayı çalıştırıyor dankey kick ve versiyonları.Bu ikinci video daha basit bencede ilk ondan başlayın sonra ona geçersiniz çünkü daha önce yaptığım için zorlanmıyorum.

Bu ve arkaya doğru yapılanı 10 ar adet eklerim günlük rutinime . Sen bunu kaç adet yapıyorsu?
100 adet yapıyorum canım elliden sonra yanmaya başlıyor .Kızlar sanırım önemli olan yandıktan sonraki sayılar o yüzden yanmadan sonraki sayılara bakmak lazım Kızlar bana bakmayın ben daha önce yaptığım için 50 den sonra yanmaya başlıyor

canim sen makasi ara vermeden yapiyorum diyince ben de oyle yapmaya basladim ara vermeden 140a çıkabildim anca. ve ertesi gün kalcam ilk defa yapiyormus gibi yandi. sirri biraz zorlamakta sanirim
Sağ olsun Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi hızlı yapıyorum diyince hatamı anladım .Canım birde emziriyor musun ufaklığı 8 aylıktı değil mi kızın yemek düzenin nasıl çünkü 5 cm çok iyi 2 ayda
1.hatam yavaş yapıyordum .Yavaş yapınca sanırım kaslar güçleniyor hızlı yapıncada kardiyoya giriyor anladığım kadarıyla. hızlı
2.hatamda sınırlarımı zorlamadım yandıktan sonraki sayılar önemli galiba

yavaş yavaş yaparak hiç gidermi o basenlerr
hızlı hızlı yaparak faydasını gordum kız 5cm gitti dile kolay yani.
inşallah bu ay ölçüm günümüzde seninde yüzün güler tatlım:KK15:
Canım ayak uçların sana doğrumu yoksa resimdeki gibi mi.?point,flex denilen olay çok önemli Çünkü belden gidebiliyor.En güzel incelen olduğun için burda buldum kendimi :KK15:

Evet canım çok zor ben hala zorlanıyorum haftada 4 gün 1.videoyu iki gün mari winsör yapmayı düşünüyorum esnetmek için .Mary Helen Bowers'tan kalçayı şekillendirmek için iki videosu var birinci videoda bacağın arkayı çalıştırıyor dankey kick ve versiyonları.Bu ikinci video daha basit bencede ilk ondan başlayın sonra ona geçersiniz çünkü daha önce yaptığım için zorlanmıyorum.

100 adet yapıyorum canım elliden sonra yanmaya başlıyor .Kızlar sanırım önemli olan yandıktan sonraki sayılar o yüzden yanmadan sonraki sayılara bakmak lazım Kızlar bana bakmayın ben daha önce yaptığım için 50 den sonra yanmaya başlıyor

Sağ olsun Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi hızlı yapıyorum diyince hatamı anladım .Canım birde emziriyor musun ufaklığı 8 aylıktı değil mi kızın yemek düzenin nasıl çünkü 5 cm çok iyi 2 ayda
1.hatam yavaş yapıyordum .Yavaş yapınca sanırım kaslar güçleniyor hızlı yapıncada kardiyoya giriyor anladığım kadarıyla. hızlı
2.hatamda sınırlarımı zorlamadım yandıktan sonraki sayılar önemli galiba

Emziriyorum canım hatta bu aralar dişi çıkmaya başladı için ek gıda pek almamaya başladı sürekli emmek istiyor.
Valla ben yeMek düzeninde bir degisiklik yapmadım C cranial sayesinde şekeri kestim. Yine herseyden yeme devam ettim.

Seninde fark ettiğin gibi yanmadan sonrası önemli olan benim de 400 den sonra falan yanmaya başlıyor kalça kısmı yana yana 800 yapmaya çalışıyorum.

Canım ayak uçların sana doğrumu yoksa resimdeki gibi mi.?point,flex denilen olay çok önemli Çünkü belden gidebiliyor.En güzel incelen olduğun için burda buldum kendimi :KK15:
Tatlım resimdeki gibi yan yatıyorum ama alt ayağımı değil üstteki yani inip kaldırdığım ayağımi büküp yapıyorum.

Umarım bu ay sende bir faydasıni görürsün canım.

Valla sizlerde inceldigi zaman daha çok mutlu oluyorum sonuçta hepimiz emek veriyoruz bir çaba sarfediyoruz umarım karşılığını fazlasıyla alırız :rapci:

Tatlım resimdeki gibi yan yatıyorum ama alt ayağımı değil üstteki yani inip kaldırdığım ayağımi büküp yapıyorum.

Umarım bu ay sende bir faydasıni görürsün canım.

Valla sizlerde inceldigi zaman daha çok mutlu oluyorum sonuçta hepimiz emek veriyoruz bir çaba sarfediyoruz umarım karşılığını fazlasıyla alırız :rapci:
gfg_d.jpg

canım yaptığın bu yani .İnşallah canım ya emeğimizin karşılığını alırız

Vavvvv sayın çok yüksek maşallah , bende ufaktan başladım artık , ilerleyen zamanlarda yavaş yavaş arttırırım .

Ooo kızlar bir sürü smileyi mız gelmiş

Bu ben:anne::anne:

:dua::bicak::rapci::sopa::sinirli::sinirli::süslü:

Safir Taht Safir Taht bak buda sensin :spor::spor:

:ıslık::tokat::temizlik::super::süslü::sopa::skandal:

Ay çok sevdim ben bunları

Bundan sonra egzersizlerini yapmayanlara:sopa::sinirli::sinirli::sinirli:bunlar var:KK70::KK70::KK70:
Evet ya şimdi gördüm bende , bi sürü yeni güzel smile lar gelmiş , hoş gelmiş :rapci:
Ben bu aralar pek atlıyamıyorum , yakında başlarım tekrar :spor:

Back