- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #2.081
Görüntüde çok fark var tabii ki ama tartıda olmayınca , sporu bırakır ya da daha az yapmaya başlarsam yine eskiye döner gibime geliyor . Yapacak bir şey yok napalım olduğu kadar diyorum artık bende .Değişim iki aydan sonra başlar o yüzden canını sıkma canım basenlerdeki yağlar çok inatçı olduğu için sabretmeliyiz sanırım sıkılaşmada iyi bence 1-2 beden far etsede yeter .Çünkü alt üst 1 beden fark ediyor .Ağrın neden geçmedi acaba zedelendi mi kaç gün oldu 4-5 güne geçmesi lazım.
Aynen devam bir anda gelmedi dimi kızlar yılmadan devam
Canım Mary Helen Bowers'in befit kanalında videoları var müthiş yakıyor şu sıralar blast body seriesinde butt part 2 var 16 dk lık onu yapıyorum köpek işeme hareketi(fire hydrants) basenleri yakıyor .Mari winsör 2 yıl önce yaptığımdan şu an alışığım ama genede esneme için harika buluyorum.Birde Köprü hareketinin çeşitli versiyonları var yukarı kaldırınca kalça ,yana açınca iç ve dış bacak yanıyor.rose7634 canım kalçayı sıkılaştırmak için hangi hareketi yapıyorsun?
Geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum spora alışık olduğumuz halde pilates videosu var onu yaptığımda sırtım çok ağrımıştı çünkü daha önceden bilgisayar başında çalıştığımdan dolayı postürüm ,gebelikten sonrada bel ve omurgam heryerim mahvoldu düşün ikiz gebelik ve ve 100 kg ile doğuma gittim düşün omurga nasıl taşıdı vücudu o yüzden olabilen şeyler canım.Hayatımızda spor hep olmalı 3 yıldır yapıyorum ve yapmayada devam etmek istiyorum kaslarda güçlenir menepoz ve yaşlılık dönemi için vücudumuz bize şart kızlar ona iyi bakalım sadece görüntü değil sağlık içinde düşünelim yola devam canlarımGörüntüde çok fark var tabii ki ama tartıda olmayınca , sporu bırakır ya da daha az yapmaya başlarsam yine eskiye döner gibime geliyor . Yapacak bir şey yok napalım olduğu kadar diyorum artık bende .
İlk günkü gibi değil ama hala ağrı var . Biraz geç düzeliyor galiba .
Bir bakayim önerdiğin videolaraAynen devam bir anda gelmedi dimi kızlar yılmadan devam
Canım Mary Helen Bowers'in befit kanalında videoları var müthiş yakıyor şu sıralar blast body seriesinde butt part 2 var 16 dk lık onu yapıyorum köpek işeme hareketi(fire hydrants) basenleri yakıyor .Mari winsör 2 yıl önce yaptığımdan şu an alışığım ama genede esneme için harika buluyorum.Birde Köprü hareketinin çeşitli versiyonları var yukarı kaldırınca kalça ,yana açınca iç ve dış bacak yanıyor.
Geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum spora alışık olduğumuz halde pilates videosu var onu yaptığımda sırtım çok ağrımıştı çünkü daha önceden bilgisayar başında çalıştığımdan dolayı postürüm ,gebelikten sonrada bel ve omurgam heryerim mahvoldu düşün ikiz gebelik ve ve 100 kg ile doğuma gittim düşün omurga nasıl taşıdı vücudu o yüzden olabilen şeyler canım.Hayatımızda spor hep olmalı 3 yıldır yapıyorum ve yapmayada devam etmek istiyorum kaslarda güçlenir menepoz ve yaşlılık dönemi için vücudumuz bize şart kızlar ona iyi bakalım sadece görüntü değil sağlık içinde düşünelim yola devam canlarım
Sabah gözümü üfeleyip yapmaya çalıştım. Güzel, fena değil. Jullian gibi çok yormadı. Müziği haraketli müzik olsa süper olurdu. Miniklerde ilgiyle izlerdi. Benim kuzu bir tv bakıyor bir bana bakıyor. Ben videoları flash diske atıp tv den izliyorum. Miniğim arada sıkılınca kumandayla değiştiriyor. rastgele düğmelere basıyor. Maşallah barekAllah.@rise_rainbow ooo yapmışsın mari yi nasıl?
Sabah gözümü üfeleyip yapmaya çalıştım. Güzel, fena değil. Jullian gibi çok yormadı. Müziği haraketli müzik olsa süper olurdu. Miniklerde ilgiyle izlerdi. Benim kuzu bir tv bakıyor bir bana bakıyor. Ben videoları flash diske atıp tv den izliyorum. Miniğim arada sıkılınca kumandayla değiştiriyor. rastgele düğmelere basıyor. Maşallah barekAllah.
maşallah ne kadar çocuklarınızın yaşları ?.Benimkide bazen söyleniyor yine mi spor bazende esneme yapmaya çalışıyor oluyor mu anne yapabiliyormuyum diye?Müziği konUsunda aynı fikirdeyim farklı bir müzik olabilirdi.
İyi senin bebiş karışmıyormus sana ne güzel
Kız benimki tepedem karnımda ayaklarımda mekik dokuyor zar zor yapıyorum hareketleri ben
2 tane çocuğum var canım benim biri 8 yaşında erkek.maşallah ne kadar çocuklarınızın yaşları ?.Benimkide bazen söyleniyor yine mi spor bazende esneme yapmaya çalışıyor oluyor mu anne yapabiliyormuyum diye?4 yaşında benimki erkek
http://www.baskul.net/belkalca-orani-hesaplama-1/
Benim belimi inceltmem lazım. Antın oranı bırak, ortalamayo henüz yakalayamamışım.
sizinkiler nasıl kızlar?
Bunlara birazdan bakıp sonucunu yazarım tatlım :)http://www.bonprix.com.tr/hizmet/bedenle-ilgili-hizmetler/beden-tablosu/kadin/
38 baden için basen bir çoğumuz için normal gözüküyor aslında.
Beli ve bacağı daha hızlı eritmek lazım sanki. Tabi bu tablo doğru ise.
http://www.baskul.net/belkalca-orani-hesaplama-1/
Benim belimi inceltmem lazım. Antın oranı bırak, ortalamayo henüz yakalayamamışım.
sizinkiler nasıl kızlar?
Bel kalça oranıma normal dedi ama beden tablosuna göre basenimin 92-95 olması lazımhttp://www.bonprix.com.tr/hizmet/bedenle-ilgili-hizmetler/beden-tablosu/kadin/
38 baden için basen bir çoğumuz için normal gözüküyor aslında.
Beli ve bacağı daha hızlı eritmek lazım sanki. Tabi bu tablo doğru ise.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?