Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Sevmekten değil arkadaş farklı bir egzersiz istedi onu tavsiye ettim bende

Ya o kadar çok sevdim ki ağrılarını hala taşıyorum üstümde sevmesem taşırmıyım
Ağrıyorsa işe yarıyordur dimi
Ben de valla bugün burpee murpee yapmadım :)
Bu arada sen makası 800 e çıkarmışsın maşallah

Yagmurun_kizi mari winsor buns & thigh +800 makas+ 300iç bacak+130 köprü+ omuzda sopa çevirme 50 tane
C cranial
Safir Taht 400 basen + 350 iç bacak + mari windsor buns & thigh + 100 omuzda sopa çevirme
TanGO Hamiş
Ni5AN mari winsor buns & thigh + 100 omuzda sopa çevirme + 50 sağa sola eğilme + 300 makas
@rise_rainbow
@Hazal
Hannaz
D deniz2035
sdktm
GonulSenligim
rose7634 500 makas + 150 iç bacak + 100 scissors kick+ 100 flutter kick+100 köprü +100 yana açılan köprü+mary helen bowers +20 dk dans

selaaaam canlarim masallaaah formunuzdasiniz herzamanki gibii :))

bana gelince 45 dakika yürüyüş 100 ic bacak yapabildim

dersaneden eve 8 gibi geliyorum. çok yorgun oluyırum tibet ve basen köpru yapıyorum
yazamıyorum her gün buraya
tibet kac tekrara geldin canim değişiklik hissediyor musun

canim sen plank yaparken belinde agri oluyor muydu ben plank 1 2 gün denedim belim agirdi diye devam etmedim incitmekten korktum

selaaaam canlarim masallaaah formunuzdasiniz herzamanki gibii :))

bana gelince 45 dakika yürüyüş 100 ic bacak yapabildim

Forumda olmak zorundayız canım
Bıktık çünkü bu basenlerden eeee yat yat da gecmeyecegine göre artık birseyler yapmanın zamanı geldi :) hatta geçiyor bile

ben dün spor yapamadım kızlar ondan bildiremedim kusura bakmayın. bugün bi aksilik çıkmazsa yapıcam inşallah sporumu. bir de plank duruşunu da denemek istiyorum.

rose7634 , senin yaptığın hareketler kilo kaybı yapıyor mu sende yoksa sadece sıkılaşıyor musun ?
Açıkcası yaptığım hareketler sıkılaştırma ağırlıklı ama gün içinde kardiyoda yapmaya çalışıyorum 3-4 kilo verip sıkılaşmak istiyorum .Şu sıralar sıkılaştığımı hissediyorum ama termal jelde kullanıyorum selilüit için.Hedef alt bedeni üst beden gibi 38 yapmak ve 57 kg olmak ama 1 yıldır yol katedemedim

Benim de ilk başladığım zamana nazaran toparladı , zayıfladığımı söyleyenler oldu ama kilo kaybım olmadığı için tamamen sıkılaşmanın yansıması bu . Bugün hüzünlüyüm biraz ya , bir şeylerden de kısmaya çalışıyorum , spor olarakta birşeyler yapmaya çalışıyorum ama tartıda eksilmiyorum .
Karnımdaki ağrı hala geçmedi , normale dönse burpees kolay programa başlıyıcam belki onun faydası olur (((

Boy/kilo kaç şu anda ?

C cranial , acaba hareketi yanlış yapıyor olabilir misin ? Ben yapınca karnım falan acayip kasılıyor , başka sebepten belim ağrıdığı dönemlerde bile yaptım sıkıntı yaşamadım .
Şimdi karnımdaki ağrıdan dolayı plank yapamıyorum .

Değişim iki aydan sonra başlar o yüzden canını sıkma canım basenlerdeki yağlar çok inatçı olduğu için sabretmeliyiz sanırım sıkılaşmada iyi bence 1-2 beden far etsede yeter .Çünkü alt üst 1 beden fark ediyor .Ağrın neden geçmedi acaba zedelendi mi kaç gün oldu 4-5 güne geçmesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…