- 12 Şubat 2011
- 803
- 1.515
- 313
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
- #2.041
Basenlerim bi gitse rahatça kot giyebilsem Artik yanlardan cok çıkık görünüyor iki aydan fazla oldu yeni hareketler denemem lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buplees i denedin mi?Basenlerim bi gitse rahatça kot giyebilsem Artik yanlardan cok çıkık görünüyor iki aydan fazla oldu yeni hareketler denemem lazım
Denemedim onu hareketler zormus diye okudum yorumlarda. Ise yarıyor mu acaba ? Bide videosu varsa link ata bilir misiniz ?Buplees i denedin mi?
Ever hareketler baya bi zor ben iki gün yaptım hala kendime gelemedimDenemedim onu hareketler zormus diye okudum yorumlarda. Ise yarıyor mu acaba ? Bide videosu varsa link ata bilir misiniz ?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ek-hareket-burpee.921920/page-2#post-46177463Denemedim onu hareketler zormus diye okudum yorumlarda. Ise yarıyor mu acaba ? Bide videosu varsa link ata bilir misiniz ?
hadi yaa o kadar agrı yapıyor yanıEver hareketler baya bi zor ben iki gün yaptım hala kendime gelemedim
Link atAmam canim telden yazıyorum suan ama 5 yada 6 sayfa geride link olması lazım Ni5AN arkadas attıydi linki
hemen bakıyorum cok tesekkur ederım
Aa çok geçmiş olsun önemli bir şeyi yoktur insallah.
Sağ olun canlar. İsal, bronşit, tonsiliti aynı anda atlattık. Buna da şükür.Çok geçmiş olsun , şimdi iyi olmanıza sevindim .
Ağrı mi sen bakalım 10 tane yap da göreyim senihadi yaa o kadar agrı yapıyor yanı
Geçmiş olsun canım.Sağ olun canlar. İsal, bronşit, tonsiliti aynı anda atlattık. Buna da şükür.
Başla başla durduğun kabahatBu gün henüz yapamadım.
Şu meşhur mari teyzeyi yapmak kısmet olmadı daha.
jullian yapınca off konumuna geçiyorum.
Ben hala anlamadım yani her asamayi on kere mi yapacağım yoksa sırayla her hareket i yapıp 10 a mi tamamlayacagimAğrı mi sen bakalım 10 tane yap da göreyim seni
Yukarıdan aşağıya yatıp yukarı tekrar kalkma 1 sayılıyor :)Ben
Ben hala anlamadım yani her asamayi on kere mi yapacağım yoksa sırayla her hareket i yapıp 10 a mi tamamlayacagim
Sen bu hareketi çok sevmişsin tavsiye ettiğine göre. Yapsana tekrarAğrı mi sen bakalım 10 tane yap da göreyim seni