Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

http://aysetolgaiyiyasam.com/yazi/murat-bur-ile-dogum-sonrasi-karin-sikilastirici-egzersiz/
ayrıntılı yazı canım doğum sonrası karınla alakalı aslında kafanız karışmasın boşver.Hareketi yaparken belinin ağrıması aslında iyi birşey kasların çalışıyor devam etmelisin birde köprü hareketinide yaparsan müthiş olur bir çok kas grubunu çalıştırıyor karın,kalça ve bacak.Ağrıların zamanla geçecek ve güçleneceksin nacizhane tavsiyem

Yagmurun_kizi mari winsor buns & thigh +750 makas+ 300iç bacak+130 köprü
C cranial
Safir Taht 350 basen + 350 iç bacak + mari winsor buns & thigh + 100 omuzda sopa çevirme
TanGO Hamiş
Ni5AN mari winsor buns & thigh + 400 makas + 100 omuzda sopa çevirme + 10 burpees
@rise_rainbow
@Hazal
Hannaz
D deniz2035
sdktm
@DisiAnka jillian level 2 + pilates 30 dk + köprü 3 dk + iç bacak 300 tane + ip atlama 350 tane + meltfat 1 15 dk
rose7634 500 makas+150 iç bacak+100 scissors kick +100 flutter kick+100 köprü+100 yana açılan köprü ve mari winsör

Harikasiniz bayanlar.

Böyle devam edersek istediğimiz ölçülere kavusacagiz

Teşekkür ederim , bakıcam linke .
Bir süre ağrılı şekilde de devam ettim ama hiç gerileme olmayınca bıraktım bende . Tamemen geçince tekrar başlıyım o zaman .

Iki ay Sonra ölçülerime baktım bel kısmı beni şok etti 9 cm incelmisim basen ise sadece 3 cm gitmis.. iyice moralim motivasyonum bozuldu burdaki hareketleri de bide maridekilrin bi kismii yapıyorum haftada en az üç gün. Basen gideceğine belden gidiyor komedi:) bel karin icin mekik yapip bide spor salonundaki mide aletini kullanıyorum bu kadar sürede bu kadar gitmesine şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…