- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #2.021
http://aysetolgaiyiyasam.com/yazi/murat-bur-ile-dogum-sonrasi-karin-sikilastirici-egzersiz/Geçmiş olsun neyse ki düzelmiş halledebilmişsin . Kasının açıldığını nasıl anladın peki ?
Plank yaptım bir süre ama bel ağrım başlayınca bıraktım çünkü zorlanıyordum . Belim düzelince tekrar yapıcam kesinlikle çok güzel bir hareket
.
Söylersen sevinirim tabii , hele süresi kısa etkisi uzun ise ...
Yarından itibaren başlıyorum bende
Ben bu hareketleri yaparken benim kız benim karnımda belimde bacağımda kafamda dolanıyor ondan olabilir miki
Youtube de rekorlar kırMazsa bende ne olayım.o görüntünüzün çok şirin olduğuna eminim :)
Başla canım başla
Kızınla ikinizi gözümde canlandırdım dagaliba hayallerimden biri bu
1 tane oy çok Aza nevosMerhaba Hanımlar
Şerbetli tatlılar oylamasına oylarınızı bekliyoruz
Oylamaya katılmak için linke tıklayın lütfen..
Şerbetli Tatlılar Oylama
Yeni kurallar böyle canım1 tane oy çok Aza nevos
Yeni kurallar böyle canım
Aman duymasınkim çıkardıysa bu kuralları kesin kötü Ceyar çıkarmıştır
Duysun.Aman duymasın
O zaman sıkıntı yokDuysun.
Eskiden ona Ceyar demeyen forumdan atılıyordu
O tatlı melek sebep olamaz olsa olsa motivasyon kaynağın olurYarından itibaren başlıyorum bende
Ben bu hareketleri yaparken benim kız benim karnımda belimde bacağımda kafamda dolanıyor ondan olabilir miki
Teşekkür ederim , bakıcam linke .http://aysetolgaiyiyasam.com/yazi/murat-bur-ile-dogum-sonrasi-karin-sikilastirici-egzersiz/
ayrıntılı yazı canım doğum sonrası karınla alakalı aslında kafanız karışmasın boşver.Hareketi yaparken belinin ağrıması aslında iyi birşey kasların çalışıyor devam etmelisin birde köprü hareketinide yaparsan müthiş olur bir çok kas grubunu çalıştırıyor karın,kalça ve bacak.Ağrıların zamanla geçecek ve güçleneceksin nacizhane tavsiyem
Hayırlısıyla istediğiniz zamanda , sağlıkla nasip olur inşallah size deBaşla canım başla
Kızınla ikinizi gözümde canlandırdım dagaliba hayallerimden biri bu
İnşallahHayırlısıyla istediğiniz zamanda , sağlıkla nasip olur inşallah size de
Hayırlısıyla istediğiniz zamanda , sağlıkla nasip olur inşallah size de
İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?