Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Kızlar bende 2 gündür mari yi yaptıktan sonra bi sırt ağrısı olmaya başladı sizlerde de oluyor mu

Bende olmuyor canım .
Köprü benim belimi , sırtımı ağrıtıyor . Köprü yaparken ters bir hareket yapmış olabilir misin ?

Mesela bugün , burpees ten kalma karın ağrılarım var ve ilk kez mari deki bazı hareketleri yaparken alt karnım ağrıdı

köprü yaparken belinin acımasının sebebi core denen belinide saran merkez karın kaslarının zayıf olmasındandır

İşte core dediğin kas bir türlü güçlenmedi
benimde çok zor oldu ikiz gebelikten sonra iyice ortadaki kas açılmıştı uzunca karın çalışmaları yaptım ama plankın yarattığı etkiyi hiç biri yaratmadı .plank challenge yaptıktan sonra düzeldi dene istersen doğum geçmişin var mı bilmiyorum ama süper bir hareket şiddetle tavsiye ederim karın şekillendiği gibi bel güçleniyor birkaç hareket daha var aslında istersen söyleyebilirim

Geçmiş olsun neyse ki düzelmiş halledebilmişsin . Kasının açıldığını nasıl anladın peki ?
Plank yaptım bir süre ama bel ağrım başlayınca bıraktım çünkü zorlanıyordum . Belim düzelince tekrar yapıcam kesinlikle çok güzel bir hareket
.
Söylersen sevinirim tabii , hele süresi kısa etkisi uzun ise ...

Yagmurun_kizi mari winsor buns & thigh +750 makas+ 300iç bacak+130 köprü
C cranial
Safir Taht 350 basen + 350 iç bacak + mari winsor buns & thigh + 100 omuzda sopa çevirme
TanGO Hamiş
Ni5AN mari winsor buns & thigh + 400 makas + 100 omuzda sopa çevirme + 10 burpees
@rise_rainbow
@Hazal
Hannaz
D deniz2035
sdktm
GonulSenligim jillian level 2 + pilates 30 dk + köprü 3 dk + iç bacak 300 tane + ip atlama 350 tane + meltfat 1 15 dk
rose7634 500 makas+150 iç bacak+100 scissors kick +100 flutter kick+100 köprü+100 yana açılan köprü ve mari winsör

Bir adet vileda sopası ile sağa sola döndürcen kendini ama ayakta

Yarından itibaren başlıyorum bende
yok canım olmaması lazım o ağrının. yük bindirdin herhalde sırtına. kalçayı sıkarak yaparsan daha rahat yaparsın.

Ben bu hareketleri yaparken benim kız benim karnımda belimde bacağımda kafamda dolanıyor ondan olabilir miki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…