- 26 Mayıs 2014
- 2.266
- 1.549
- 83
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #2.001
yok canım olmaması lazım o ağrının. yük bindirdin herhalde sırtına. kalçayı sıkarak yaparsan daha rahat yaparsın.Kızlar bende 2 gündür mari yi yaptıktan sonra bi sırt ağrısı olmaya başladı sizlerde de oluyor mu
Çok geçmiş olsun , şimdi iyi olmanıza sevindim .Merhabalar benim minik çok rahatsızdı.Hastanede de kaldık.
Şimdi daha iyiyiz çok şükür. Bir tek hafta sonu güzel yapabildim. Bakalım bu gün tekrar başlıyorum sporuma.
Kızlar bende 2 gündür mari yi yaptıktan sonra bi sırt ağrısı olmaya başladı sizlerde de oluyor mu
Yagmurun_kizi mari winsor buns & thigh +750 makas+ 300iç bacak+130 köprü
C cranial
Safir Taht 350 basen + 350 iç bacak + mari winsor buns & thigh + 100 omuzda sopa çevirme
TanGO Hamiş
Ni5AN
@rise_rainbow
@Hazal
Hannaz
D deniz2035
sdktm
GonulSenligim
rose7634 500 makas+150 iç bacak+100 scissors kick +100 flutter kick+100 köprü+100 yana açılan köprü ve mari winsör
alıntı yapma canım . normal yazıları kopyala mesaj yazma yerine yapıştır. kendi nickin karşına sporunu yaz .kızlar olmadı yapamadım nasıl yapacağımı anlatırsanız sevinirim
köprü yaparken belinin acımasının sebebi core denen belinide saran merkez karın kaslarının zayıf olmasındandırBende olmuyor canım .
Köprü benim belimi , sırtımı ağrıtıyor . Köprü yaparken ters bir hareket yapmış olabilir misin ?
Mesela bugün , burpees ten kalma karın ağrılarım var ve ilk kez mari deki bazı hareketleri yaparken alt karnım ağrıdı
sağol canımalıntı yapma canım . normal yazıları kopyala mesaj yazma yerine yapıştır. kendi nickin karşına sporunu yaz .
köprü yaparken belinin acımasının sebebi core denen belinide saran merkez karın kaslarının zayıf olmasındandır
benimde çok zor oldu ikiz gebelikten sonra iyice ortadaki kas açılmıştı uzunca karın çalışmaları yaptım ama plankın yarattığı etkiyi hiç biri yaratmadı .plank challenge yaptıktan sonra düzeldi dene istersen doğum geçmişin var mı bilmiyorum ama süper bir hareket şiddetle tavsiye ederim karın şekillendiği gibi bel güçleniyor birkaç hareket daha var aslında istersen söyleyebilirimİşte core dediğin kas bir türlü güçlenmedi
Geçmiş olsun neyse ki düzelmiş halledebilmişsin . Kasının açıldığını nasıl anladın peki ?benimde çok zor oldu ikiz gebelikten sonra iyice ortadaki kas açılmıştı uzunca karın çalışmaları yaptım ama plankın yarattığı etkiyi hiç biri yaratmadı .plank challenge yaptıktan sonra düzeldi dene istersen doğum geçmişin var mı bilmiyorum ama süper bir hareket şiddetle tavsiye ederim karın şekillendiği gibi bel güçleniyor birkaç hareket daha var aslında istersen söyleyebilirim
Yarından itibaren başlıyorum bendeBir adet vileda sopası ilesağa sola döndürcen kendini ama ayakta
Bende olmuyor canım .
Köprü benim belimi , sırtımı ağrıtıyor . Köprü yaparken ters bir hareket yapmış olabilir misin ?
Mesela bugün , burpees ten kalma karın ağrılarım var ve ilk kez mari deki bazı hareketleri yaparken alt karnım ağrıdı
yok canım olmaması lazım o ağrının. yük bindirdin herhalde sırtına. kalçayı sıkarak yaparsan daha rahat yaparsın.
o görüntünüzün çok şirin olduğuna eminim :)Yarından itibaren başlıyorum bende
Ben bu hareketleri yaparken benim kız benim karnımda belimde bacağımda kafamda dolanıyor ondan olabilir miki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?