Yalan atmış gibi düşündüm bilemiyorum. Bence siz mesafeli olun. Kim size nasıl davranıyorsa ne kadar değer veriyorsa siz de o kadar değer verin. Kendinizden ödün vermeyin. Ben arkadaşlarımla genelde ortak konumda görüşüyorum ya da arkadaşım evine çağırırsa yanına gidiyorum. Ama hep yanına otele çağırması hoş olmamış.En çok bu dikkatimi çekti, magaza mümkün degil, 3 kişiler görürdük onları.Neden yalan söyledi anlamadım açıkçası.Baştan uygun degiliz dese canıma minnet, ben yorgunum zaten evime geçerdim.
Kibar olması benim için arkadaşlığa devam etmek için yeterli değil mesela. Merhaba-merhaba için yeterli. Yakın arkadaşım diye başladığınız için fazla paylaşım ve emek varmış gibi düşünerek cevapladım. Zaten bundan sonra arkadaşlık yapmak istemiyorum soğudum derseniz hiç olumlu yaklaşıp fırsatı kaçırmayın.Şöyle , kız bana hep çok kibardır.Hakkını asla yemem.Ama sırf bu değil..Bunun dışında, ben yazları ankaradayım oralıyız biz zaten.Orda da buluşmalamıza hep geç geliyor..2 Saat gibi..Babası çok çok zengin, dededen zenginler, hep parası ile hava atıyor yok 40 bin tl lik alışveriş yaptım, yok benim gibi hem güzel hem zengin bir kızı bir erkek nasıl istemez gibi..
Bana egolu geldi açıkçası.Gönül bu, paraya bakmaz.Devamlı parasını anlatıyor devamlı.Babam bir bindiği arabaya ikinciye binmez, dedi geçen aylarda ağzım açık kaldı.Benim babam öğretmendi, ben belli bir bütçe ile yetiştim.Utanmamda bundan.Ama ağrıma gidiyor.Dolaylı olarak banada laf geliyor.Ben 165 boylarında 50 kiloyum.Yapı meselesi kilo alamıyorum.Kız diyorki sağlıgın için diyorum kilo al .. moralimi bozmaya başlamıştı.Kendisi 157 boya 80 kilo kadar.Asla yargılamam haddime degil ama devamlı kilo al diyince huzursuz olmaya başladım.Cici bebe yiyordum bir ara geceleri nişanlım aydırdı beni. Bana diyorki senin yanında kilolu hissediyorum kendimi kilo al.. bu benim sucum mu ? sevgilisini aldattı.Çocuk yine iyi çıktı sorun çıkarmadı. Beni aradı ne dedi biliyor musunuz ?Sen mi güzelsin aynaya baksana bi deyip gülseydin keske.Hiç kibar değilmis aksine görgüsüzün teki, haspam.
bencede.Ayağına çağıırmasından belliydi.Açmıyorum telefonlarını burda yazarken bile aradı görüntülü facetime ama açmadım.Yapılan şey düpedüz saygisizlik .Ben kaldiramazdim hem anneme hem bana böyle davranılmasını.Sanirim gorusmezdim bir daha .Bir de yaptıkları ayıbın gayet farkindalar ve hala yok kırıldım bilmem ne.Bence size üstten bakıyor.Birsey demezsiniz diye düşünuyor
bitti ya artık cidden çok rahatsız oldum.Anneside kendini beğenmiş bir kadın.Kesin annemi görmek istedi.Silikonlar vs gırla kadında.Benim annemde kendi halindedir.Estetik vs yok, başörtülü .Kesin annemi görmek istedi.Hayır tabiki öyle sey olur mu siz kahve için sözleşmişsiniz o kadar gitmişsiniz , 5 dakika ayaküstü konuşmak ayıp
İllaki konusacaksanız ben bu mesaja “kahve için sözleştik senle ama hem ayaküstü konustuk hem de annemle gelmiştim ben de buna bozuldum , görüşmek istersen yanıma gelebilirsin” derdim
E siz de başta çok iyi arkadaş çok iyi arkadaş dediniz. Şimdi bunlar çıktı. Senin nazarın değdi ne demek, sahip olduklarımda gözün var demek. Sırf bu sebeplerden görüşmeyin.Bana egolu geldi açıkçası.Gönül bu, paraya bakmaz.Devamlı parasını anlatıyor devamlı.Babam bir bindiği arabaya ikinciye binmez, dedi geçen aylarda ağzım açık kaldı.Benim babam öğretmendi, ben belli bir bütçe ile yetiştim.Utanmamda bundan.Ama ağrıma gidiyor.Dolaylı olarak banada laf geliyor.Ben 165 boylarında 50 kiloyum.Yapı meselesi kilo alamıyorum.Kız diyorki sağlıgın için diyorum kilo al .. moralimi bozmaya başlamıştı.Kendisi 157 boya 80 kilo kadar.Asla yargılamam haddime degil ama devamlı kilo al diyince huzursuz olmaya başladım.Cici bebe yiyordum bir ara geceleri nişanlım aydırdı beni. Bana diyorki senin yanında kilolu hissediyorum kendimi kilo al.. bu benim sucum mu ? sevgilisini aldattı.Çocuk yine iyi çıktı sorun çıkarmadı. Beni aradı ne dedi biliyor musunuz ?
'' senin nazarın değiyor ''
dedim ki sen aldattın çocugu benim mi nazarım değdi bundan mı bitti yani ? benim çok mutlu ilişkim var neden senin ilişkine nazar değdircem hemen dediki özür dilerim şakasına dedim.
Senın sucun, sevgilisini aldatan sana neler yapmaz.Bu kızın karakteri zayıf .Bana egolu geldi açıkçası.Gönül bu, paraya bakmaz.Devamlı parasını anlatıyor devamlı.Babam bir bindiği arabaya ikinciye binmez, dedi geçen aylarda ağzım açık kaldı.Benim babam öğretmendi, ben belli bir bütçe ile yetiştim.Utanmamda bundan.Ama ağrıma gidiyor.Dolaylı olarak banada laf geliyor.Ben 165 boylarında 50 kiloyum.Yapı meselesi kilo alamıyorum.Kız diyorki sağlıgın için diyorum kilo al .. moralimi bozmaya başlamıştı.Kendisi 157 boya 80 kilo kadar.Asla yargılamam haddime degil ama devamlı kilo al diyince huzursuz olmaya başladım.Cici bebe yiyordum bir ara geceleri nişanlım aydırdı beni. Bana diyorki senin yanında kilolu hissediyorum kendimi kilo al.. bu benim sucum mu ? sevgilisini aldattı.Çocuk yine iyi çıktı sorun çıkarmadı. Beni aradı ne dedi biliyor musunuz ?
'' senin nazarın değiyor ''
dedim ki sen aldattın çocugu benim mi nazarım değdi bundan mı bitti yani ? benim çok mutlu ilişkim var neden senin ilişkine nazar değdircem hemen dediki özür dilerim şakasına dedim.
Aynen öyle.Ben çalışıyorum bunu bildiği halde bilet alıp şehre geliyor akşamları içelim dağıtalım diyor.Ben yinede işten izin alıyorum ayaklarına cagırıyor lobiye.Görüşmücem bitti net.KOnuyu anlayamadim bile, sizi ayaklarina mi cagirdilarNe munasebet tabi ki cok saygisizca davranmislar gorusmezdim ben de olsam.
Ben onun kilosuna laf edemem, inşallah istedigi fiziğe de ulaşır ama yoruldum artık.Parası ile hava atmasından.Aldatıyor çocugu gelip bana nazarın değdi diyor.Yahu ben nazar değdirip senin sevgilini aldatmanı nasıl sağlamış olabilirim...Senın sucun, sevgilisini aldatan sana neler yapmaz.Bu kızın karakteri zayıf .
157 boy 80 kiloyla domuz gibi gözüküyordur simdi o kendini güzel mi sanmıs.Para olsa ne fayda, ne görgü var ne ahlak.
Gerizekalıya bak ya sinirlendim kendi kilo veremiyor demekki kompleks yapmıs, eminim senin zayıf olmanı kıskanıyordur.
Birisi seni kıskanmasa böyle asagı cekmeye calısmaz.
Sen hislerine güven.Ahh.. aklıma geldi, onunla her buluşmamızda başıma bir iş gelir..Ama her buluşmada..Kıza ne anlatsam ertesi gün fos çıkıyor..Hatta geçen aklıma geldi, ama günahını almayayım dedim.
Evlenen, ilişkisinde mutlu olan çiftleri içinden yermiyorsa, tüm kötü enerjisini yüklemiyorsa rumuzum mutlak butlan değil.Şöyle , kız bana hep çok kibardır.Hakkını asla yemem.Ama sırf bu değil..Bunun dışında, ben yazları ankaradayım oralıyız biz zaten.Orda da buluşmalamıza hep geç geliyor..2 Saat gibi..Babası çok çok zengin, dededen zenginler, hep parası ile hava atıyor yok 40 bin tl lik alışveriş yaptım, yok benim gibi hem güzel hem zengin bir kızı bir erkek nasıl istemez gibi..
Zaten ona çok kırıldım ama idare etmeye çalıştım...Ya düz mantık, çocugu aldatan sen, çocuk bunu öğrenince ayrılıyor doğal.Gelip nazarın değdi ne demek ?E siz de başta çok iyi arkadaş çok iyi arkadaş dediniz. Şimdi bunlar çıktı. Senin nazarın değdi ne demek, sahip olduklarımda gözün var demek. Sırf bu sebeplerden görüşmeyin.
bitti ya artık cidden çok rahatsız oldum.Anneside kendini beğenmiş bir kadın.Kesin annemi görmek istedi.Silikonlar vs gırla kadında.Benim annemde kendi halindedir.Estetik vs yok, başörtülü .Kesin annemi görmek istedi.
Niye edemiyormussun ağzın armut mu topluyor ? seni zorbalamıs hala saf saf takıl sen aferin.Ben onun kilosuna laf edemem, inşallah istedigi fiziğe de ulaşır ama yoruldum artık.Parası ile hava atmasından.Aldatıyor çocugu gelip bana nazarın değdi diyor.Yahu ben nazar değdirip senin sevgilini aldatmanı nasıl sağlamış olabilirim...
Valla aç ağzını yum gözünü şimarık. Sizde de var izin almanız lobide beklemeniz sürekli vs. Baya dizi kullanmış gel demiş gelmişsiniz git demiş gitmişsiniz.Çok yakın bir arkadaşım var.Bu kızla universitenin ilk sınıfından beri arkadaşız.Bana samimidir sezarın hakkı sezara..
Ben istanbulda yaşıyorum, o ankarada.Bir akşam beni aradı ve dediki ''Ben bilet aldım cumartesi günü istanbula geliyorum ''
O, nişanlısından yeni ayrılmıştı canı çok sıkkındı.
Dediki ;
''Akşamları meyhaneye gideriz, 1 hafta kalıcam , diğer akşam başka bir meyhaneye, yada canlı müziğe ''
falan.
Ama arkadaşlar , ben çalışıyorum.Yani vaktim yok.O çalışmıyor hayatında hiç çalışmadı ailesinin maddi durumu çok iyi.Benimde nişanlım var ve para biriktirmeye çalışıyoruz.
Ayrıca, gerçekten istanbul gibi bir yerde akşam meyhaneye gidip gece yarıları dönemem ben.
Annesi ile geliyor bu arada.
Bende dedimki ;
''Ben çalışıyorum biliyorsun, akşamları mümkün değil gelemem.Cumartesi madem burdasın haftasonu tüm günü beraber geçiririz. ''
cmt, pazar çalışmıyorum bu arada.
Sonra bu bozuldu gibi geldi, hani kırk yılın başı geliyorum muhabbeti yaptı , senin için geliyorum ben dedi.. ama hallettik.
Cmt günü sabahtan geldi.Tüm gün haber bekledim, en son aradım dediki çok yorgunum uçak çok yordu, dinlenicem otelde annemle.Tamam dedim.
Aynı günün akşamı annesi ile meyhaneye gitmişler içmişler baya.
Neyse, ertesi gün buluşucaz.Beşiktaşta otelde kalıyorlar, benim evimde gayrettepe taraflarında. Otele çağırdı beni.Ben dedim ki beşiktaş meydanda buluşalım illa otele çağırdı.
Saati belirledik vs ama 20 dk bekledim lobide sorun değil dedim.
Gündüz bir sürü şey yaptık o , ben ve annesi.
Sonra akşama doğru 7 -8 gibi ben evime döndüm.
Ertesi gün pzt, onu kırmamak için izin aldım iş yerinden.Öğleden sonra aradım buluşalım dedim.Bir gün öncedende söyledim izin alacagımı .
Dediki ;
'' beşiktaşa gel otele lobiye buluşalım burdan ''
Bende dedimki başka yere gidelim geldiğinizden beri beşiktaştan çıkmadınız yok tutturdu beşiktaş diye.İşten çıktım terste kalıyor gittim beşiktaşa.
Buluştuk işte.
Sonraki gün izin almadım haliyle. O bozuldu.;
'' senden haber bekledim ona göre plan yaptım '' dedi.
Neyse, bunlar olurken asıl konuya şimdi geliyorum.
Biz yakın arkadaşız ya bizim annelerimiz hiç tanışmadı.Bununda devamlı ağzında annelerimiz buluşsun tanışsın falan diyor. Aynı yaştalar.Tüm buluşmalarımızda anneside yanımızdaydı bu arada .
Benim beşiktaş tarafında işim vardı çarş günü. İşten çıkıp, beşiktaşa geçtik annemle. Aradım kızı dedimki ;
'' biz annemle sizin otelin yakınlarındayız, eğer ikinizde uygunsanız 1 kahve içelim mi hem anneler tanışmış olur ''
Aynen şöyle dedi ;
'' Oluur bebeğim biz çarşı içindeki x mağazasındayız annemle.Gelin ''
Annemle yürüdük yürüdük.. çarşı içine doğru girdik..Mağazaya gittik.Aradım kızı geldik biz girişteyiz dedim tam girişteyiz bu arada mağazanın ,içeride.
Kız dediki ;
'' kasadayız 3 dk ya ordayız ''
İnanın 20 dk bekledik annemle yok..Anneminde fıtığı var belinde kadın yoruldu.
Sonra aradım yine aynı şeyi söyledi kasadayız dedi.Mağazada boştu bakıyorum gelene gidene .Heralde üst katındalar diye düşündüm.
Sonra tekrar aradım dediki ;
'' biz sizi bekliyoruz kapıdayız ''
Şok oldum kapıdalar kapının çıkışı yani ,caddede. Mümkün değil çıksalar görürdük hani ben görmedim annem görürdü
İndik oraya işte yanlarında bir kız var tanımıyorum .
Arkadaşımın annesi soğuk bir şekilde ;
'' bizde şimdi otele geçicez, kızımın arkadaşı çok yoruldu halsiz.. '' dedi.
Annemde bozuldu baya, hem ayaklarına çağırdılar hemde böyle davrandılar
Bakın tekrar yazıyorum yanlış olmasın ben onu aradım , deseydiki arkadaşım yanımda uygun degiliz tamam.Direkt annemleyiz gelin dedi. Sonra bu üçü,başka bir magazaya girdiler.Ayak üstü 4-5 dk konuştuk bakın 15 dk bile değil.
O an annem o kadar bozuldu ki, 5 dk bile oturmadılar, ben onun için işten izin alıp geldim.
Eve geldik.. annemle konuştuk annem çok bozuldugunu söyledi..
Bana bugün mesaj attı bu kız ;
'' sen geçen gün izin alıcam diyip izin almadıgında ben çok bozuldum bir şeyler yaparız sanmıştım. böyle denk geldi.Çok üzüldüm, yarın biz gitmeden gelir misin buraya seni çok seviyorum ''
yazdı cevap atmadım.
Siz ne düşünüyorsunuz ? ben mi çok abartıyorum ?
O kadarını bilemem ama pozitif bir enerji almıyorum zaten. Bana çok iltifat eder, çok hemde.Ama bu yanılsamada olabilir. Onunla görüşünce modum düşüyor..Sen hislerine güven.
Evlenen, ilişkisinde mutlu olan çiftleri içinden yermiyorsa, tüm kötü enerjisini yüklemiyorsa rumuzum mutlak butlan değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?