Arkadaşımla aramda geçen olay moralimi bozdu.Annemle bana ayıp edildiğini düşünüyorum.Özellikle anneme..Siz ne yapardınız ?Annenize bu yapılsa ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç boşverilecek konu değil açık açık anlatın yaptıkları saygısızlığı ki anlasın bi her kuşun eti yenmez. Prensese bak yaa. Hem izin alıcam işten hem bana ters bi semte gidicem hem annemi götürücem beni 5 dk görecek arkadaşım yorgun diyip gidicek. Cehennemin dibine gitsin öyle arkadaş olmaz. Klasik dünya benim etrafımda dönüyor tripleri.

Değişik bir aile.
Bekletmeyi de bekletilmeyi de hiç sevmem. Saygısızlığın çok başka bir boyutu bu çünkü. Ben olsam görüşmezdim tekrar. Milletin keyfine göre beni çekti itti ama anneme yapamaz. Haddini aşmamak lazım.

Valla aç ağzını yum gözünü şimarık. Sizde de var izin almanız lobide beklemeniz sürekli vs. Baya dizi kullanmış gel demiş gelmişsiniz git demiş gitmişsiniz.
Benim aklım sonradan geliyor başıma işte.. berbat bir huy.. illa kota dolcak..

Salı günü yani.Ben ona mesaj attım dedimki işten izin alamadım, bu arada cidden alamadım. Oda tamam falan yazmıştı.
Peki annemle yarın gelmeyi düşünüyorum annelerimiz tanışsın şeklinde bir haberleşme olmadı mı? Her şeyi yola çıktıktan sonra mı konuştunuz?

Çok büyük paylaşımlar yaptığın bir arkadaşlık değilse bence görüşmeyi kesebilirsin. Egolu ve bencil bir insan gibi düşünüyorum. Sana kattığı ne var mesela? Bir derdin olduğunda, ihtiyacın olduğunda yanında hemen bitebilecek biri mi? Bence değil. Çünkü sana attığı son mesaj bile ne kadar bencil olduğunu gösteriyor. Al ver dengesini koruyalım, insanlara hep vermeden biraz onlardan almayı deneyelim :d

Arkadaşınız baştan konunun sonuna kadar ayıp etmiş. Ne kadar yakın olursanız olun, gelmeden önce sizin müsaitliğinizi sormalıydı. Üstelik çalışan birisimiz, düğün öncesi hafta sonlarınız da yoğun geçebilirdi..
Bana kalırsa yarın için siz davet edin onu bir yere. Baktınız geliyor bu konuyu yüz yüze açıkça konuşun. Gelmezse de sizin de gidemeyeceğinizi, mesaj yoluyla geçmiş olaydan dolayı çok kırıldığınızı, zaten sürekli olarak sizin gittiğiniz, o halde bile dakikalarca bekletildiğinizi ve bu durumun sizi kırıp, üzdüğünü anlatın. Muhtemelen kendi moral bozukluğu ile saracak sizi buldu, acısını biraz sizden çıkardı.

Valla aç ağzını yum gözünü şimarık. Sizde de var izin almanız lobide beklemeniz sürekli vs. Baya dizi kullanmış gel demiş gelmişsiniz git demiş gitmişsiniz.
Benim aklım sonradan geliyor başıma işte.. berbat bir huy.. illa kota dolcak..

ben asla dert anlatamam 2 dk dinler sonra kendi olayını anlatır.

Ben direkt ghostlucam.İzah edersem çok laf yapıyor agzı,hiç çekemem hiç hemde.Bitti açıkçası artık.

Valla soru sahibi son anlattıklarına da bakılırsa hiç iyi arkadaş değilmişsiniz. Ya da siz onu arkadaşı olarak görüyormuşsunuz o sizi arkadaşı olarak görmüyormuş belli ki.
Ay bi de bana bu kız çok sonradan görme geldi aşırı gıcık oldum. Hem size hem annenize ayıp etmiş.

İnsanların maddi durumunu gözetmeden plan yapanlara da ayar oluyorum. Her gün meyhaneye verecek parası var ama sizin olmayabilir çok normal. Dünya onun etrafında dönmüyor. Direkt açıklama bile yapmadan engelle bence. O yüksek dağlarından bi çakılsın

Tam olarak bu ! kendide diyor dünya benim etrfmda dönüyor diye baya dedi bir kaç önce bunu .Zenginlik işte, Allah zenginlikle sınıyor bazı insanları.Para şımarığı tamamen.Baba parasına güveniyor.

Ben sadece yakın arkadaş kısmına takıldım.
O sizin yakın arkadaşınız değil,hatta arkadaşınız bile değil.

Ayy okurken arkadaşına aşırı gıcık oldum. Arkadaşının kafasında bir şeyler eksik gibi, anası da az değil. Arkadaşlığını bitir bence.

Tam olarak bu ! kendide diyor dünya benim etrfmda dönüyor diye baya dedi bir kaç önce bunu .Zenginlik işte, Allah zenginlikle sınıyor bazı insanları.Para şımarığı tamamen.Baba parasına güveniyor.
Para varda karakter yoksunu işte. Kendi dünyasında mutluluklar dile geç gitsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…