Arkadaşımla aramda geçen olay moralimi bozdu.Annemle bana ayıp edildiğini düşünüyorum.Özellikle anneme..Siz ne yapardınız ?Annenize bu yapılsa ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kötü enerjisini çekme, görüşme. Böyle insanların negatifliği senin ilişkine bile yansır. Deneyimlerimle bundan emin oldum. Durduk yere kavga çıkıyor, bir şeyler oluyor. Ne olduğunu anlamıyorsun işlerin tersine dönüyor.
nazar gibimi ?

Böyle düşüncesiz bir arkadaşa kimsenin ihtiyacı yoktur bence. Ben olsam siler geçerim. Ne kendimi üzdüğüme değer ne annemi yorduğuma...
Bende öyle düşünüyorum..En baştan kafasına göre geliyorum demeside yanlıştı çalışıyorum ben, bunu biliyor.Ona ragmen izin aldım işten gittim

açıkçası bende düşündüm.Ama konduramadım.. o kadar soğudum anlatamam size.. çok öfkelendim.Zaten geldiğinden beri ayagına çağırdı durdu ayagına.Yagmur altında sırılsıklam gittim totosunu kaldırıp meydana çıkmadı lobiye çağırdı
Madem yanında başka arkadaşı var. " Şuan yanımda arkadaşım ve annem var müsait değilim başka gün annelerimiz tanışsa olur mu telafi edicem" diyebilirdi. Ama annemle mağazadayız buraya gelin diyip ayağına çağırıyor,dakikalarca oyalayıp kasadayım diyor ve bir anda otel kapısındayız diyor çok tuhaf. Yani mağazaya gitmiş olması bile yalan olabilir bilemedim. Orda beklerken siz de geçtiğini hiç görmemişsiniz üstelik kasa yeri boşmuş. Ben olsam ben de bozulurdum, annemi tanıştırmak istemişim gösterilen muamele hiç doğru değil. Arkadaşınız en başından müsait değilim demeliydi. Çok fedakar olmamak lazım. Sırf o başka şehirden geliyor diye işten izin aldınız uğraştınız, üstelik sadece onun istediği konumda,otelde görüşmüşsünüz. Sizin fikrinizi kaale bile almamış önemsememiş.

Ayagına cagırdıgında gitmeseydiniz keske en basından hani bir tamam da ikinciye de lobiye cagırmasın kraliyet prensesi mi kendisi? Ortak yerde bulusulsun.
Benimde bir arkadasım vardı sürekli evde bulusmak isterdi ısterdı kı guzel havalarda onun evınde pınekleyelim, kac kere konustum dısarıyı sevmıyorum dıyordu.Sonra da baska arkadaslarıyla dısarıdaki aktivitelerini gülerek anlatınca bende tel kopmustu.
Yallah o zaman yani kimseye gereksiz fedakarlık yapmayın .Benım annem hep der arkadasın sana uysun sen niye ona uyuyorsun diye, çok haklı.
O kadar doğruki..ama sorun şurda, kız bana iletişim dilinde çok iyi çok kibardı.İçim el vermedi..Ama bu son olay son nokta oldu

Madem yanında başka arkadaşı var. " Şuan yanımda arkadaşım ve annem var müsait değilim başka gün annelerimiz tanışsa olur mu telafi edicem" diyebilirdi. Ama annemle mağazadayız buraya gelin diyip ayağına çağırıyor,dakikalarca oyalayıp kasadayım diyor ve bir anda otel kapısındayız diyor çok tuhaf. Yani mağazaya gitmiş olması bile yalan olabilir bilemedim. Orda beklerken siz de geçtiğini hiç görmemişsiniz üstelik kasa yeri boşmuş. Ben olsam ben de bozulurdum, annemi tanıştırmak istemişim gösterilen muamele hiç doğru değil. Arkadaşınız en başından müsait değilim demeliydi. Çok fedakar olmamak lazım. Sırf o başka şehirden geliyor diye işten izin aldınız uğraştınız, üstelik sadece onun istediği konumda,otelde görüşmüşsünüz. Sizin fikrinizi kaale bile almamış önemsememiş.
En çok bu dikkatimi çekti, magaza mümkün degil, 3 kişiler görürdük onları.Neden yalan söyledi anlamadım açıkçası.Baştan uygun degiliz dese canıma minnet, ben yorgunum zaten evime geçerdim.

O kadar doğruki..ama sorun şurda, kız bana iletişim dilinde çok iyi çok kibardı.İçim el vermedi..Ama bu son olay son nokta oldu
Boylelerı zaten guleryuzle ısını yurutur.Hıc cevap verme yazsın yazsın dursun catlasın meraktan.Yaptıgı cok ayıp

Oturup 5 dk kahve içmek zor değil ya. Yorgunsaniz dinlenirsiniz işte. Ayıp etmişler. Ben olsam bir daha görüşmem.

Genel olarak nazar diyoruz ama içindeki fesatlık, kin, öfke, hırs ne dersen artık, insan üzerine yapışıp kalıyor.
Ahh.. aklıma geldi, onunla her buluşmamızda başıma bir iş gelir..Ama her buluşmada..Kıza ne anlatsam ertesi gün fos çıkıyor..Hatta geçen aklıma geldi, ama günahını almayayım dedim.

Sorunda burda gelmiyor ayagına çağırıyor devamlı.Annem olmasa tek olsam bu kadar dertlenmezdim annem çok bozuldu.İçimden cevaplamak gelimyor açıkçası telefonunu
Sonrasında bir daha hiç konuşmam diyorsanız bence de hiç yazmayın. Ben hatır varsa diye yapabileceğim en iyi alternatif cevabı yazdım. Yoksa bence iller arası bir arkadaşlık için aşırı saçma böyle davranılması. Yerinizde olsam hiç yazmam. Bu söylediklerimi dediğim gibi hatır varsa birbirimizde çook emeğimiz varsa yaparım.

A
Oturup 5 dk kahve içmek zor değil ya. Yorgunsaniz dinlenirsiniz işte. Ayıp etmişler. Ben olsam bir daha görüşmem.
Aynen öyle.Çok kırıldım öyle böyle degil.Ayaküstü 5 dk konuştular sanki zorla geldiler.Baştan deseydi uygun degiliz diye tamam olabilir.Birde magazada değillerdi adım gibi eminim neden X magazasındayız dedi yarım saat bekletti anlamadım

Neden böyle yaptı anlamadım.Aradı mesela açmadım açmıcamda.
Siz niye onun ayağına gidiyorsunuz anlamadım uşağı mısınız sanki hayatta gitmem hadi bi kere gittin sürekli sürekli ne gerek var olacak şey değil ayriyeten aç ve ağzına geleni saydır kapat

Sonrasında bir daha hiç konuşmam diyorsanız bence de hiç yazmayın. Ben hatır varsa diye yapabileceğim en iyi alternatif cevabı yazdım. Yoksa bence iller arası bir arkadaşlık için aşırı saçma böyle davranılması. Yerinizde olsam hiç yazmam. Bu söylediklerimi dediğim gibi hatır varsa birbirimizde çook emeğimiz varsa yaparım.
Şöyle , kız bana hep çok kibardır.Hakkını asla yemem.Ama sırf bu değil..Bunun dışında, ben yazları ankaradayım oralıyız biz zaten.Orda da buluşmalamıza hep geç geliyor..2 Saat gibi..Babası çok çok zengin, dededen zenginler, hep parası ile hava atıyor yok 40 bin tl lik alışveriş yaptım, yok benim gibi hem güzel hem zengin bir kızı bir erkek nasıl istemez gibi..

Hatta şöyle yap, bır bulusma daha ayarla ve gıtme bulusmaya.Gıdecekmıs gıbı konus ısten ızın aldım vs de , son 5 dk ısın cıksın .d
Ek bi neymıs görsün.Sonra da canımm acil isim cıktı telaf ederız de ve bır daha asla yazma.

Şöyle , kız bana hep çok kibardır.Hakkını asla yemem.Ama sırf bu değil..Bunun dışında, ben yazları ankaradayım oralıyız biz zaten.Orda da buluşmalamıza hep geç geliyor..2 Saat gibi..Babası çok çok zengin, dededen zenginler, hep parası ile hava atıyor yok 40 bin tl lik alışveriş yaptım, yok benim gibi hem güzel hem zengin bir kızı bir erkek nasıl istemez gibi..
Sen mi güzelsin aynaya baksana bi deyip gülseydin keske.Hiç kibar değilmis aksine görgüsüzün teki, haspam.

Hahh sonunda ya.. kendi arkadaş grubuma anlattım birileri boşver olur böyle dedi birileri bana hak verdi..Bence çok ayıp etti ben o kadar izin aldım işten, üstelikk, onu aradım uygunmusunuz dedim spontane şekilde gitmedik.Çağırdı yani.
Hayır tabiki öyle sey olur mu siz kahve için sözleşmişsiniz o kadar gitmişsiniz , 5 dakika ayaküstü konuşmak ayıp
kız ;
'' sen geçen gün izin alıcam diyip izin almadıgında ben çok bozuldum bir şeyler yaparız sanmıştım. böyle denk geldi.Çok üzüldüm, yarın biz gitmeden gelir misin buraya seni çok seviyorum ''
yazdı cevap atmadım.
İllaki konusacaksanız ben bu mesaja “kahve için sözleştik senle ama hem ayaküstü konustuk hem de annemle gelmiştim ben de buna bozuldum , görüşmek istersen yanıma gelebilirsin” derdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X