Arkadaşımla aramda geçen olay moralimi bozdu.Annemle bana ayıp edildiğini düşünüyorum.Özellikle anneme..Siz ne yapardınız ?Annenize bu yapılsa ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşının söylediklerine göre degil kendi hayatının kurallarına göre yaşa. Arkadaşın sallamaz bir insan önceliğin kendin olsun.

Hadi arkadaşın annene de sana da ayıp etti o onun ayıbı. Sen ne diye “sen zaten erkek arkadaşını aldatmıştın püü” moduna geçtin? Arkadaşlık bu mu? Aldattığını bilmene rağmen arkadaşlığına devam etmişsin annene karşı ayıp yapınca mı sen zaten ahlaksızsın erkek arkadaşını da aldattın olayına döndü? Hiç hoş değil.

nasıl bir mesaj atmalıydım ? yanlış bir şey yazdıgımı düşünmüyorum.Bunca zaman gönlünü eğledim onun, üzülmesin istedim.Yaptıklarını sineye çektim.Ama anneme yapılana tabiki susmam.O yüzden burda başlık açtım.Ne yazacaktım ;
'' iznin olursa, arkadaşlıgımızı bitirebilir miyiz '' mi ? siz bunları yaşasanız nasıl bir mesaj atarsınız mesela ? ben bir yanlış görmüyorum.Aksine, yumuşak bile yazdıgımı düşünüyorum. Sizde sanırım konuda bahsi geçen arkadaşım gibisiniz, psikolojik sorunları var ve bu ' bariz ' .Bunu sadece ben değil bir sürü kişi ona söyledi.Kendi annesi başta geldi bana söyledi,onun hatrına idare ettim kızı . Hırstan neden tırnak yiyicem ? mesela bunu gerçekten çook merak ettim.Ben genel anlamda insanları kıskanan biri değilim.Özellikle bu kişiyi neden kıskanıcam sizce ? Yarası olan gocunur misali.Siz neden bu kadar yükseldiniz bu konuya ve mesaja ? Bellik ortak bir kaç payda buldunuz. Bu fesatlık iyi değil gerçekten.. ne diyebilirim ki sizin için üzüldüm. Yorum atmayın.Bildirim gelmesin. her konu kişiseldir.her arkadaşlıkta kişiseldir. İyi günler dilerim.

Bu kadar konudan bu çıkarımı yapmanız beni şaşırttı.Tüm yorumları okuduysanız , konu açılınca bahsettim.Can ciğer değiliz elbet kızla.Yakınlıgımız var fakat bu demek değil ki onu destekliyorum.. Psikolojik sorunları var, onunla arkadaşlıgımı bu sebeple elimden geldiğinde devam ettirdim.Ve evet, aldatana ahlaksız derim.Onun yüzüne bu şekilde değil ama yaptıgı yanlışı kibarca, söyledim.Bana gelipte nazarın değdi senin yüzünden ayrıldık diyen birinin bahanesi nazar olmamalı kendi aldatmış çünkü.Ama istediginizi düşünün.

Arkadaşının söylediklerine göre degil kendi hayatının kurallarına göre yaşa. Arkadaşın sallamaz bir insan önceliğin kendin olsun.

Sizle hiç tartışamıcam istediginizi düşünün.Bu sitede linç yemeyen yok buyrun yazın okumadım bile çogunlugunu. Diğer konularda oldugu gibi mutlaka toksik yorumlar olacaktır.Ben takmam.Ben ne yaptıgımı neden yaptıgımı biliyorum.

Kuzum seni linclemedik ki. Önce kendini düşün

Kuzum seni linclemedik ki. Önce kendini düşün
Sorun degil Size demedim :) , bir kaç kişi yorum atmış, asıl sorunlu benmişim gibi..Burda kızı ifşalamadım kim oldugu hakkınızda fikriniz yok, çok yorum gelince kızın sorunlarını anlatınca hatalı ben oldum.Ne denir ki , tabiki bana yapılan saygısızlıga tepkimi vericem.Dertleşmek için burda içimi döktüm.Ben , beni haksız bulup üstünede kızın özelini ifşalamışsın diye suçlayanlara Allahtan temiz bir gönül diliyorum. :)

Pardon, senle tartışmaya çalışan mı var? Yorumum toksik değil gayet gerçekçi. Ama sen sadece seni destekleyen yorumları ciddiye alacaksan, daha çoook toksik ilişkilere maruz kalırsın; bu bitirdiğin arkadaşlığın gibi.

Kendimi de alıntıladım ki tekrar kafanız karışmasın üst üste görebilin mesajları.

Hırstan neden tırnak yiyicem ? mesela bunu gerçekten çook merak ettim. Demişsiniz. Annenize ve size yapılan saygısızlıktan dolayı hırslanmanız normal ve insani olan zaten.

Ben genel anlamda insanları kıskanan biri değilim.Özellikle bu kişiyi neden kıskanıcam sizce ? Demişsiniz, mesajımda kıskançlık, eş anlamlı kelimesi, benzer anlam içeren kelime, yakınından yöresinden geçen kelime yok. Durduk yere birini kıskanmıyorum demenin de psikolojide yeri vardır da, benim uzmanlık alanım değil psikoloji. Yorum yapamam o sebeple.

Siz neden bu kadar yükseldiniz bu konuya ve mesaja ? Demişsiniz. Canım istediği için forumda mesaj falan yazabiliyorum yani çok ekstrem bir şey değil bu onbinlerce üye binlerce konuya mesaj atabiliyor.

Yorum atmayın.Bildirim gelmesin. her konu kişiseldir. Konudan engelleme nasıl yapılıyor diye arama yapabilirsiniz. <3

Böyle biriyle arkadaşlığını devam ettirmen yanlış ben de bunu sorguluyorum bana bunu (nazar değdirdin) diyen biri istanbula gelecek ve vakit ayırıcam :) başta silerim zaten. Arkadaşının(!) çok fazla falsosu olmasına rağmen arkadaşlığa devam etmen hata olmuş. Neyse ne diyeyim hakkınızda hayırlısı olsun

'' hırstan tırnak yiyerek, karşı tarafı vurma amaçlı yazıldığı belli.'' Bu yorumunuz direkt olarak ne oldugunu belli ediyor :) Bunu cümle içinde kullanma şeklinize bakın, sonra benim yorumumu bilinçaltım ile yaptıgımı ima edip , freudculuk oynamadan tekrardan düşünüp yazın. İstediginizi düşünün ... Sizin durduk yere bu mesajı yazmayacağınızı çok çok iyi biliyorum.Belliki size dokunan kısımlar var.Siz toksiklikten zevk alıyorsunuz.Allaha şükür bu arkadaşım dışında bir problemim yok hayatta.Ama siz durduk yere bu yorumu yaptıgınıza göre ne derdiniz var kim bilir :) Neye canınız sıkıldı ? En son neye ağladınız ? Neden alakasız bir insandan pasif agresif şekilde hıncınızı almak istediniz ? anneniz mi ? babanız mı ? aşık oldugunuz erkek mi ? neyse sorununuz ... Benim bu kadar hassas oldugum öfkeli oldugum haksızlıga ugradıgım konuda , konuyu bana çevirerek yorum yapamazsınız yaptırtmam Çok kişi ile mahkemelik olmuşlugum var misal .. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…