Arkadaşımla aramda geçen olay moralimi bozdu.Annemle bana ayıp edildiğini düşünüyorum.Özellikle anneme..Siz ne yapardınız ?Annenize bu yapılsa ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahh sonunda ya.. kendi arkadaş grubuma anlattım birileri boşver olur böyle dedi birileri bana hak verdi..Bence çok ayıp etti ben o kadar izin aldım işten, üstelikk, onu aradım uygunmusunuz dedim spontane şekilde gitmedik.Çağırdı yani.
Hiç boşverilecek konu değil açık açık anlatın yaptıkları saygısızlığı ki anlasın bi her kuşun eti yenmez. Prensese bak yaa. Hem izin alıcam işten hem bana ters bi semte gidicem hem annemi götürücem beni 5 dk görecek arkadaşım yorgun diyip gidicek. Cehennemin dibine gitsin öyle arkadaş olmaz. Klasik dünya benim etrafımda dönüyor tripleri.

Değişik bir aile.
Bekletmeyi de bekletilmeyi de hiç sevmem. Saygısızlığın çok başka bir boyutu bu çünkü. Ben olsam görüşmezdim tekrar. Milletin keyfine göre beni çekti itti ama anneme yapamaz. Haddini aşmamak lazım.

Valla aç ağzını yum gözünü şimarık. Sizde de var izin almanız lobide beklemeniz sürekli vs. Baya dizi kullanmış gel demiş gelmişsiniz git demiş gitmişsiniz.
Benim aklım sonradan geliyor başıma işte.. berbat bir huy.. illa kota dolcak..

Salı günü yani.Ben ona mesaj attım dedimki işten izin alamadım, bu arada cidden alamadım. Oda tamam falan yazmıştı.
Peki annemle yarın gelmeyi düşünüyorum annelerimiz tanışsın şeklinde bir haberleşme olmadı mı? Her şeyi yola çıktıktan sonra mı konuştunuz?

Çok büyük paylaşımlar yaptığın bir arkadaşlık değilse bence görüşmeyi kesebilirsin. Egolu ve bencil bir insan gibi düşünüyorum. Sana kattığı ne var mesela? Bir derdin olduğunda, ihtiyacın olduğunda yanında hemen bitebilecek biri mi? Bence değil. Çünkü sana attığı son mesaj bile ne kadar bencil olduğunu gösteriyor. Al ver dengesini koruyalım, insanlara hep vermeden biraz onlardan almayı deneyelim :d

Arkadaşınız baştan konunun sonuna kadar ayıp etmiş. Ne kadar yakın olursanız olun, gelmeden önce sizin müsaitliğinizi sormalıydı. Üstelik çalışan birisimiz, düğün öncesi hafta sonlarınız da yoğun geçebilirdi..
Bana kalırsa yarın için siz davet edin onu bir yere. Baktınız geliyor bu konuyu yüz yüze açıkça konuşun. Gelmezse de sizin de gidemeyeceğinizi, mesaj yoluyla geçmiş olaydan dolayı çok kırıldığınızı, zaten sürekli olarak sizin gittiğiniz, o halde bile dakikalarca bekletildiğinizi ve bu durumun sizi kırıp, üzdüğünü anlatın. Muhtemelen kendi moral bozukluğu ile saracak sizi buldu, acısını biraz sizden çıkardı.

Valla aç ağzını yum gözünü şimarık. Sizde de var izin almanız lobide beklemeniz sürekli vs. Baya dizi kullanmış gel demiş gelmişsiniz git demiş gitmişsiniz.
Benim aklım sonradan geliyor başıma işte.. berbat bir huy.. illa kota dolcak..

Çok büyük paylaşımlar yaptığın bir arkadaşlık değilse bence görüşmeyi kesebilirsin. Egolu ve bencil bir insan gibi düşünüyorum. Sana kattığı ne var mesela? Bir derdin olduğunda, ihtiyacın olduğunda yanında hemen bitebilecek biri mi? Bence değil. Çünkü sana attığı son mesaj bile ne kadar bencil olduğunu gösteriyor. Al ver dengesini koruyalım, insanlara hep vermeden biraz onlardan almayı deneyelim :d
ben asla dert anlatamam 2 dk dinler sonra kendi olayını anlatır.

Arkadaşınız baştan konunun sonuna kadar ayıp etmiş. Ne kadar yakın olursanız olun, gelmeden önce sizin müsaitliğinizi sormalıydı. Üstelik çalışan birisimiz, düğün öncesi hafta sonlarınız da yoğun geçebilirdi..
Bana kalırsa yarın için siz davet edin onu bir yere. Baktınız geliyor bu konuyu yüz yüze açıkça konuşun. Gelmezse de sizin de gidemeyeceğinizi, mesaj yoluyla geçmiş olaydan dolayı çok kırıldığınızı, zaten sürekli olarak sizin gittiğiniz, o halde bile dakikalarca bekletildiğinizi ve bu durumun sizi kırıp, üzdüğünü anlatın. Muhtemelen kendi moral bozukluğu ile saracak sizi buldu, acısını biraz sizden çıkardı.
Ben direkt ghostlucam.İzah edersem çok laf yapıyor agzı,hiç çekemem hiç hemde.Bitti açıkçası artık.

Valla soru sahibi son anlattıklarına da bakılırsa hiç iyi arkadaş değilmişsiniz. Ya da siz onu arkadaşı olarak görüyormuşsunuz o sizi arkadaşı olarak görmüyormuş belli ki.
Ay bi de bana bu kız çok sonradan görme geldi aşırı gıcık oldum. Hem size hem annenize ayıp etmiş.

İnsanların maddi durumunu gözetmeden plan yapanlara da ayar oluyorum. Her gün meyhaneye verecek parası var ama sizin olmayabilir çok normal. Dünya onun etrafında dönmüyor. Direkt açıklama bile yapmadan engelle bence. O yüksek dağlarından bi çakılsın

Hiç boşverilecek konu değil açık açık anlatın yaptıkları saygısızlığı ki anlasın bi her kuşun eti yenmez. Prensese bak yaa. Hem izin alıcam işten hem bana ters bi semte gidicem hem annemi götürücem beni 5 dk görecek arkadaşım yorgun diyip gidicek. Cehennemin dibine gitsin öyle arkadaş olmaz. Klasik dünya benim etrafımda dönüyor tripleri.
Tam olarak bu ! kendide diyor dünya benim etrfmda dönüyor diye baya dedi bir kaç önce bunu .Zenginlik işte, Allah zenginlikle sınıyor bazı insanları.Para şımarığı tamamen.Baba parasına güveniyor.

Çok yakın bir arkadaşım var.Bu kızla universitenin ilk sınıfından beri arkadaşız.Bana samimidir sezarın hakkı sezara..
Ben istanbulda yaşıyorum, o ankarada.Bir akşam beni aradı ve dediki ''Ben bilet aldım cumartesi günü istanbula geliyorum ''
O, nişanlısından yeni ayrılmıştı canı çok sıkkındı.
Dediki ;
''Akşamları meyhaneye gideriz, 1 hafta kalıcam , diğer akşam başka bir meyhaneye, yada canlı müziğe ''
falan.
Ama arkadaşlar , ben çalışıyorum.Yani vaktim yok.O çalışmıyor hayatında hiç çalışmadı ailesinin maddi durumu çok iyi.Benimde nişanlım var ve para biriktirmeye çalışıyoruz.
Ayrıca, gerçekten istanbul gibi bir yerde akşam meyhaneye gidip gece yarıları dönemem ben.
Annesi ile geliyor bu arada.
Bende dedimki ;
''Ben çalışıyorum biliyorsun, akşamları mümkün değil gelemem.Cumartesi madem burdasın haftasonu tüm günü beraber geçiririz. ''
cmt, pazar çalışmıyorum bu arada.
Sonra bu bozuldu gibi geldi, hani kırk yılın başı geliyorum muhabbeti yaptı , senin için geliyorum ben dedi.. ama hallettik.
Cmt günü sabahtan geldi.Tüm gün haber bekledim, en son aradım dediki çok yorgunum uçak çok yordu, dinlenicem otelde annemle.Tamam dedim.
Aynı günün akşamı annesi ile meyhaneye gitmişler içmişler baya.
Neyse, ertesi gün buluşucaz.Beşiktaşta otelde kalıyorlar, benim evimde gayrettepe taraflarında. Otele çağırdı beni.Ben dedim ki beşiktaş meydanda buluşalım illa otele çağırdı.
Saati belirledik vs ama 20 dk bekledim lobide sorun değil dedim.
Gündüz bir sürü şey yaptık o , ben ve annesi.
Sonra akşama doğru 7 -8 gibi ben evime döndüm.
Ertesi gün pzt, onu kırmamak için izin aldım iş yerinden.Öğleden sonra aradım buluşalım dedim.Bir gün öncedende söyledim izin alacagımı .
Dediki ;
'' beşiktaşa gel otele lobiye buluşalım burdan ''
Bende dedimki başka yere gidelim geldiğinizden beri beşiktaştan çıkmadınız yok tutturdu beşiktaş diye.İşten çıktım terste kalıyor gittim beşiktaşa.
Buluştuk işte.
Sonraki gün izin almadım haliyle. O bozuldu.;
'' senden haber bekledim ona göre plan yaptım '' dedi.
Neyse, bunlar olurken asıl konuya şimdi geliyorum.
Biz yakın arkadaşız ya bizim annelerimiz hiç tanışmadı.Bununda devamlı ağzında annelerimiz buluşsun tanışsın falan diyor. Aynı yaştalar.Tüm buluşmalarımızda anneside yanımızdaydı bu arada .
Benim beşiktaş tarafında işim vardı çarş günü. İşten çıkıp, beşiktaşa geçtik annemle. Aradım kızı dedimki ;
'' biz annemle sizin otelin yakınlarındayız, eğer ikinizde uygunsanız 1 kahve içelim mi hem anneler tanışmış olur ''
Aynen şöyle dedi ;
'' Oluur bebeğim biz çarşı içindeki x mağazasındayız annemle.Gelin ''
Annemle yürüdük yürüdük.. çarşı içine doğru girdik..Mağazaya gittik.Aradım kızı geldik biz girişteyiz dedim tam girişteyiz bu arada mağazanın ,içeride.
Kız dediki ;
'' kasadayız 3 dk ya ordayız ''
İnanın 20 dk bekledik annemle yok..Anneminde fıtığı var belinde kadın yoruldu.
Sonra aradım yine aynı şeyi söyledi kasadayız dedi.Mağazada boştu bakıyorum gelene gidene .Heralde üst katındalar diye düşündüm.
Sonra tekrar aradım dediki ;
'' biz sizi bekliyoruz kapıdayız ''
Şok oldum kapıdalar kapının çıkışı yani ,caddede. Mümkün değil çıksalar görürdük hani ben görmedim annem görürdü
İndik oraya işte yanlarında bir kız var tanımıyorum .
Arkadaşımın annesi soğuk bir şekilde ;
'' bizde şimdi otele geçicez, kızımın arkadaşı çok yoruldu halsiz.. '' dedi.
Annemde bozuldu baya, hem ayaklarına çağırdılar hemde böyle davrandılar
Bakın tekrar yazıyorum yanlış olmasın ben onu aradım , deseydiki arkadaşım yanımda uygun degiliz tamam.Direkt annemleyiz gelin dedi. Sonra bu üçü,başka bir magazaya girdiler.Ayak üstü 4-5 dk konuştuk bakın 15 dk bile değil.
O an annem o kadar bozuldu ki, 5 dk bile oturmadılar, ben onun için işten izin alıp geldim.
Eve geldik.. annemle konuştuk annem çok bozuldugunu söyledi..
Bana bugün mesaj attı bu kız ;
'' sen geçen gün izin alıcam diyip izin almadıgında ben çok bozuldum bir şeyler yaparız sanmıştım. böyle denk geldi.Çok üzüldüm, yarın biz gitmeden gelir misin buraya seni çok seviyorum ''
yazdı cevap atmadım.
Siz ne düşünüyorsunuz ? ben mi çok abartıyorum ?
Ben sadece yakın arkadaş kısmına takıldım.
O sizin yakın arkadaşınız değil,hatta arkadaşınız bile değil.

Çok yakın bir arkadaşım var.Bu kızla universitenin ilk sınıfından beri arkadaşız.Bana samimidir sezarın hakkı sezara..
Ben istanbulda yaşıyorum, o ankarada.Bir akşam beni aradı ve dediki ''Ben bilet aldım cumartesi günü istanbula geliyorum ''
O, nişanlısından yeni ayrılmıştı canı çok sıkkındı.
Dediki ;
''Akşamları meyhaneye gideriz, 1 hafta kalıcam , diğer akşam başka bir meyhaneye, yada canlı müziğe ''
falan.
Ama arkadaşlar , ben çalışıyorum.Yani vaktim yok.O çalışmıyor hayatında hiç çalışmadı ailesinin maddi durumu çok iyi.Benimde nişanlım var ve para biriktirmeye çalışıyoruz.
Ayrıca, gerçekten istanbul gibi bir yerde akşam meyhaneye gidip gece yarıları dönemem ben.
Annesi ile geliyor bu arada.
Bende dedimki ;
''Ben çalışıyorum biliyorsun, akşamları mümkün değil gelemem.Cumartesi madem burdasın haftasonu tüm günü beraber geçiririz. ''
cmt, pazar çalışmıyorum bu arada.
Sonra bu bozuldu gibi geldi, hani kırk yılın başı geliyorum muhabbeti yaptı , senin için geliyorum ben dedi.. ama hallettik.
Cmt günü sabahtan geldi.Tüm gün haber bekledim, en son aradım dediki çok yorgunum uçak çok yordu, dinlenicem otelde annemle.Tamam dedim.
Aynı günün akşamı annesi ile meyhaneye gitmişler içmişler baya.
Neyse, ertesi gün buluşucaz.Beşiktaşta otelde kalıyorlar, benim evimde gayrettepe taraflarında. Otele çağırdı beni.Ben dedim ki beşiktaş meydanda buluşalım illa otele çağırdı.
Saati belirledik vs ama 20 dk bekledim lobide sorun değil dedim.
Gündüz bir sürü şey yaptık o , ben ve annesi.
Sonra akşama doğru 7 -8 gibi ben evime döndüm.
Ertesi gün pzt, onu kırmamak için izin aldım iş yerinden.Öğleden sonra aradım buluşalım dedim.Bir gün öncedende söyledim izin alacagımı .
Dediki ;
'' beşiktaşa gel otele lobiye buluşalım burdan ''
Bende dedimki başka yere gidelim geldiğinizden beri beşiktaştan çıkmadınız yok tutturdu beşiktaş diye.İşten çıktım terste kalıyor gittim beşiktaşa.
Buluştuk işte.
Sonraki gün izin almadım haliyle. O bozuldu.;
'' senden haber bekledim ona göre plan yaptım '' dedi.
Neyse, bunlar olurken asıl konuya şimdi geliyorum.
Biz yakın arkadaşız ya bizim annelerimiz hiç tanışmadı.Bununda devamlı ağzında annelerimiz buluşsun tanışsın falan diyor. Aynı yaştalar.Tüm buluşmalarımızda anneside yanımızdaydı bu arada .
Benim beşiktaş tarafında işim vardı çarş günü. İşten çıkıp, beşiktaşa geçtik annemle. Aradım kızı dedimki ;
'' biz annemle sizin otelin yakınlarındayız, eğer ikinizde uygunsanız 1 kahve içelim mi hem anneler tanışmış olur ''
Aynen şöyle dedi ;
'' Oluur bebeğim biz çarşı içindeki x mağazasındayız annemle.Gelin ''
Annemle yürüdük yürüdük.. çarşı içine doğru girdik..Mağazaya gittik.Aradım kızı geldik biz girişteyiz dedim tam girişteyiz bu arada mağazanın ,içeride.
Kız dediki ;
'' kasadayız 3 dk ya ordayız ''
İnanın 20 dk bekledik annemle yok..Anneminde fıtığı var belinde kadın yoruldu.
Sonra aradım yine aynı şeyi söyledi kasadayız dedi.Mağazada boştu bakıyorum gelene gidene .Heralde üst katındalar diye düşündüm.
Sonra tekrar aradım dediki ;
'' biz sizi bekliyoruz kapıdayız ''
Şok oldum kapıdalar kapının çıkışı yani ,caddede. Mümkün değil çıksalar görürdük hani ben görmedim annem görürdü
İndik oraya işte yanlarında bir kız var tanımıyorum .
Arkadaşımın annesi soğuk bir şekilde ;
'' bizde şimdi otele geçicez, kızımın arkadaşı çok yoruldu halsiz.. '' dedi.
Annemde bozuldu baya, hem ayaklarına çağırdılar hemde böyle davrandılar
Bakın tekrar yazıyorum yanlış olmasın ben onu aradım , deseydiki arkadaşım yanımda uygun degiliz tamam.Direkt annemleyiz gelin dedi. Sonra bu üçü,başka bir magazaya girdiler.Ayak üstü 4-5 dk konuştuk bakın 15 dk bile değil.
O an annem o kadar bozuldu ki, 5 dk bile oturmadılar, ben onun için işten izin alıp geldim.
Eve geldik.. annemle konuştuk annem çok bozuldugunu söyledi..
Bana bugün mesaj attı bu kız ;
'' sen geçen gün izin alıcam diyip izin almadıgında ben çok bozuldum bir şeyler yaparız sanmıştım. böyle denk geldi.Çok üzüldüm, yarın biz gitmeden gelir misin buraya seni çok seviyorum ''
yazdı cevap atmadım.
Siz ne düşünüyorsunuz ? ben mi çok abartıyorum ?
Ayy okurken arkadaşına aşırı gıcık oldum. Arkadaşının kafasında bir şeyler eksik gibi, anası da az değil. Arkadaşlığını bitir bence.

Tam olarak bu ! kendide diyor dünya benim etrfmda dönüyor diye baya dedi bir kaç önce bunu .Zenginlik işte, Allah zenginlikle sınıyor bazı insanları.Para şımarığı tamamen.Baba parasına güveniyor.
Para varda karakter yoksunu işte. Kendi dünyasında mutluluklar dile geç gitsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X